تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 252 اولاول ... 263233343536373839404686136 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 2514

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390

آخر فروم باز fery joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

عادل شیرهههههههههههههههههههههه هههههههههههههههه

داره خودمونی میشه Hamid-kakero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    0511

پيش فرض

آخر برنامه نود خيلي عجيب بود اومدن وقت بگيرن وقت خودشونم ازشون گرفتن...چون:1...2...3.........
    ولي واقعا جاي بسي شرم و تاسف كه مسئولين فدراسيون هم ....
    وقتي به اصطلاح مسئولين كشور خيلي راحت قانونو دور ميزنن پس از بقيه مردم نبايد انتظاري داشت.
    من كلا از فردوسي پور خيلي خوشم نمياد ولي با افشاگري ديشبيش واقعا حال كردم.

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مرسي عادل ... خوشم مياد به كسي باج نميده ... همين برنامشو اينقدر پرطرفدار كرده

پروفشنال mojtaba-civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

واقعا برنامه دیشبشون ایول داشت.
    آبروی نداشته فدراسیون رفت.
    اون چه قرارداد مسخره ای بود؟
    دستمزد: 50 میلیون، پاداش 750 میلیون.
    Last edited by mojtaba-civil; 31-08-2010 at 10:23.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

در یه کلام = ماشالا عادل!

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دايى: كسى كه هيچ تخصصى در فوتبال ندارد همه كاره فدراسيون است

با آبروی من بازی کردند

على دايى سرمربى سابق تيم ملى فوتبال كشورمان و هم اكنون تيم پرسپولیس كه درهفته هاى اخير نتايج بسيار خوبى نيز با اين تركيب كسب كرده است در مورد داستان دنباله دار شكايت وى از فدراسيون توضيحاتى را ارائه داده است كه در ادامه مى خوانيم.

دايى در مورد پرونده خود در فدراسيون و راى صادر شده توسط كميته استيناف و همچنين صحبتهاى بعد از آن گفت:كارى به اين مسائل ندارم آنها هر چه دوست دارند بگويند همانطور كه در گذشته نيز گفتم مطمئن باشيد كه اين گونه پولها وارد زندگى من نمى شود و هيچگاه نيز به آنها احتياجى ندارم.

وى خاطرنشان كرد:مطمئن باشيد كه من حقم را از فيفا مى گيريم مديريت غلط در برخى مواقع باعث مى شود كه پول بيت المال راحت از دست برود اما مطمئن باشيد كه على دايى از جيب خود به بيت المال اضافه مى كند اما به دنبال اين نيستم كه از بيت المال به نفع خودم استفاده كنم.

دايى ادامه داد:همانطور كه گفتم به دنبال حقم هستم و تا آخر اين راه مى روم و اين كار را انجام مى دهم تا ديگر كسى به شوخى با آبروى آدم بازى نكند آنها با اخراج من از تيم ملى و صبحتهايى كه پس از آن انجام دادند با آبروى من بازى كردند.

وى تاكيد كرد: خزايى خزانه دار فدراسيون فوتبال جرات نداشت بگويد كه ما خلاف كرديم در حالى كه فدراسيون فوتبال و خزايى عمل خلاف مرتكب شدند و خودشان بگويند كه قرادادى كه امضا نشده پولش چگونه از فدراسيون فوتبال بيرون آمده است.

دايى در ادامه گفت:من متممى را امضا كردم كه پولش را نيز گرفتم حال اگر بعد از آن متمم ديگرى را آقايان خودشان امضا كردند جاى خود دارد خزايى كه از گروه رئيس قبلى سازمان است و هم اكنون در فدراسيون مانده نمى دانم با چه تخصصى خزانه دار فدراسيون فوتبال شده است.

دايى تاكيد كرد: اگر خزايى خزانه دار فدراسيون فوتبال است به ما بگويد كه چگونه اين پول از فدراسيون فوتبال بيرون آمده است من رسيدى دارم كه بابت متممى است كه امضا كردم و آن متممى كه آقايان دارند رسيدى نيز از آن موجود نيست اينجا نيز مشخص مى شود كه حق با من است و متاسفم براى آنهايى كه دوست دارند فرافكنى كنند.

سرمربى سابق تيم ملى فوتبال و هم اكنون تيم پرسپولیس در ادامه تصريح كرد: كسى كه هيچ تخصصى در فوتبال ندارد در فدراسيون همه كاره مى شود ، طباطبايى كه از اقوام رئيس فدراسيون است، هم سرپرست تيم ملى جوانان و نوجوانان است و هم در امور مالى فدراسيون فعاليت مى كند،اين موارد است كه باعث مى شود به بيت المال ضربه بزنيم.

وى ادامه داد:خدا را شكر مى كنم از اينكه توانستم هميشه روى پاى خودم بايستم و كسى من را حمايت نكرده، من از روز اول زحمت كشيدم كه به اينجا رسيدم و اگر سرم نيز برود از حق خودم تا آخرين لحظه دفاع مى كنم.

دايى يادآور شد:اگر خزايى مدرك يا علتى دارد آن را رك بگويد تا من پاسخگوى آن باشم، وى حرفى را تكرار مى كند كه مبهم است در حاليكه تمام مدارك موجود و واضح است من تعجب مى كنم از اينكه آقايان اين صبحتها را مطرح مى كنند اگر من اين مدراك را نداشتم آنها چه مى كردند؟

وى ادامه داد:همگان ديدند پس از اينكه من مدارك را ارائه دادم آنها دست و پاى خود را گم كردند و به دنبال اين بودند كه بدانند من اين مدارك را از كجا آوردم در حاليكه نمى دانند خودشان آن را به من داده اند.

دايى تصريح كرد:پس از اينكه من مدارك را رو كردم، رئيس فدراسيون مى گويد اگر دايى بخواهد مدارك موجود را به وى مى دهيم در حاليكه وى از اينكه مدارك را در گذشته به من داده اند هيچ اطلاعى ندارد.

على دايى در پايان صحبتهايش در مورد اين موضوع كه اگر با اثبات حقانيت وى در فيفا فوتبال ايران تعليق شود،آيا احتمال دارد كه از حق خود بگذرد يا خير گفت:ابتدا بگذاريد حقانيت من در فيفا ثابت شود و پس از آن در رابطه با مابقى مسائل تصميم گيرى مى كنم در ضمن از مسئولان صدا و سيما نيز تشكر مى كنم كه اين فرصت را به من دادند تا بتوانم حقيقت را به مردم بگويم و مردم عزيز كشورمان نيز به خوبى از اين موضوع آگاه شدند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by mojtaba-civil; 31-08-2010 at 10:40.

اگه نباشه جاش خالی می مونه man war's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    بوشهر - چغادک

پيش فرض

کد:

یهکی دیگه به باند جنوبیها در استقلال اضافه میشود

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

فردوسی پور روی آنتن قهر کرد!
    امیدوارم بتوانم کامل و صریح در خدمتتان باشم

عادل فردوسی پور در پایان برنامه نود دوشنبه شب گفت:« امیدوارم بتوانیم برنامه نودی را اجرا کنیم که کامل و صریح در آن حرف بزنیم.»
    فردوسی پور که به دلیل برنامه طولانی دو هفته قبلش با حضور علی دایی جنجالی شده بود و برنامه او با اعتراض نهاد های مختلف روبرو شده بود ر برنامه دوشنبه شب پس از اینکه نه تنها نتوانست برای اجرای برنامه اش وقت اضافه بگیرد که 7 دقیقه از برنامه این هفته او هم کم شد.

رو به دوربین با حالتی خشمگین گفت:« درحالی که وقت اضافه ای به ما داده نشد ، 7 دقیقه هم زودتر مجبوریم از حضورتان مرخص شویم .به هر حال وقتی مصاحبه علی کریمی که در همه شبکه ها و بخش های خبری پخش شده را در این برنامه نمی توانیم پخش کنیم ، این اتفاق هم خیلی دور از انتظار نیست.

امیدوارم که بتوانیم در برنامه ای کامل و صریح در خدمت تان باشیم.» او این جمله را گفت و نود به پایان رسید. جالب این بود که کمتر از 30 دقیقه قبل از این فردوسی پور دلیل پخش نشدن مصاحبه کریمی را مشکلات فنی اعلام کرده بود اما حرف های پایانی اش حکایت از اعمال فشار شدید بر او برای تدارک برنامه این هفته بود.

این اولین بار در 10 سال گذشته بود که فردوسی پور روی آنتن از برخوردها با خود گلایه می کرد. این اتفاق می تواند حساسیت های بسیاری را برای نود ایجاد کند.

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

11

چه كسي نگذاشت 90 مصاحبه كريمي را پخش كند ؟

در پايان برنامه ديشب 90 ، فردوسي پور بار ديگر ناراحتي اش را از مديران شبكه 3 با مخاطبان برنامه 90 درميان گذاشت.

سایت گل - برخلاف بيشتر برنامه هاي ورزشي شبكه هاي مختلف صدا و سيما ، برنامه تلويزيوني 90 كه دوشنبه شب ها از شبكه 3 پخش مي شود از پخش گفت و گوي انتقادي علي كريمي در پايان بازي استيل آذين مقابل تراكتورسازي ، منع شد.

عادل فردوسي پور ، تهيه كننده و مجري برنامه 90 در هنگام پخش اين برنامه توضيح داد كه آيتم گفت و گوي كريمي آماده شده اما به دلايلي كه او هم از آنها بي خبر است نبايد در شبكه 3 پخش شود. فردوسي پور اشاره اي به دلايل نكرد با اين حال او هوشمندانه تلاش كرد نشان دهد كه مشكل به سايت هاي كلي سازمان صدا و سيما بر نمي گردد و تنها مختص شبكه 3 است.

گفته مي شود مصطفي آجورلو ‏، مديرعامل باشگاه استيل آذين كه كريمي بعد از بازي با تراكتورسازي غير مستقيم او را مسبب مشكلات تيم معرفي كرد ، رابطه صميمانه اي با غلامحسين آقازماني ، مدير ورزش شبكه 3 و حسين زكايي ‏، دبير شوراي هماهنگي ورزش صدا و سيما دارد.

در پايان برنامه ديشب 90 ، فردوسي پور بار ديگر ناراحتي اش را از مديران شبكه 3 با مخاطبان برنامه 90 درميان گذاشت.او گفت نه تنها اجازه نداده اند گفت و گوي كريمي را پخش كند ‏،كه با اضافه كردن 10 دقيقه به زمان برنامه اش هم مخالفت شده است.به همين دليل و در حالي كه هنوز دو بازي از بازيهاي هفته هفتم ليگ و نيز گفت وگو با مهدي تاج نايب رئيس ‏، فدراسيون فوتبال پخش نشده بود ، فردوسي پور 7 دقيقه پيش از پايان برنامه ، خداحافظي كرد.

پيش از خداحافظي اما او كار خودش را كرد.تقريبا همه حرفهاي كريمي را كه انتقاد غيرمستقيم از مديريت استيل آذين بود ، تكرار كرد .

حالا ديگر اختلاف فردوسي پور با برخي مديران شبكه 3 آشكار شده است اختلافي كه البته هميشه با حمايت علي اصغر پورمحمدي ، مديرشبكه 3 پاياني خوش براي تهيه كنده 90 داشته است.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض فردوسی پور روی آنتن قهر کرد: امیدوارم بتوانم کامل و صریح در خدمت تان باشم

عادل فردوسی پور در پایان برنامه نود دوشنبه شب گفت:« امیدوارم بتوانیم برنامه نودی را اجرا کنیم که کامل و صریح در آن حرف بزنیم.»

فردوسی پور که به دلیل برنامه طولانی دو هفته قبلش با حضور علی دایی جنجالی شده بود و برنامه او با اعتراض نهاد های مختلف روبرو شده بود ر برنامه دوشنبه شب پس از اینکه نه تنها نتوانست برای اجرای برنامه اش وقت اضافه بگیرد که 7 دقیقه از برنامه این هفته او هم کم شد رو به دوربین با حالتی خشمگین گفت:« درحالی که وقت اضافه ای به ما داده نشد ، 7 دقیقه هم زودتر مجبوریم از حضورتان مرخص شویم .
    به هر حال وقتی مصاحبه علی کریمی که در همه شبکه ها و بخش های خبری پخش شده را در این برنامه نمی توانیم پخش کنیم ، این اتفاق هم خیلی دور از انتظار نیست.
    امیدوارم که بتوانیم در برنامه ای کامل و صریح در خدمت تان باشیم.»

او این جمله را گفت و نود به پایان رسید. جالب این بود که کمتر از 30 دقیقه قبل از این فردوسی پور دلیل پخش نشدن مصاحبه کریمی را مشکلات فنی اعلام کرده بود اما حرف های پایانی اش حکایت از اعمال فشار شدید بر او برای تدارک برنامه این هفته بود.

این اولین بار در 10 سال گذشته بود که فردوسی پور روی آنتن از برخوردها با خود گلایه می کرد.

این اتفاق می تواند حساسیت های بسیاری را برای نود ایجاد کند.

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •