یه مشکلی که من باهاش روبرو شدم اینه که اگه باتری 100 شارژ نباشه حتی اگه به برق باشه چون داره همزمان باتری رو هم شارژ میکنه تو بازیهای خفن افت فریم شدیدی ایجاد میکنه.البته وقتی 100 درصد شارژ شد بازیها هم روان اجرا میشند![]()
یه مشکلی که من باهاش روبرو شدم اینه که اگه باتری 100 شارژ نباشه حتی اگه به برق باشه چون داره همزمان باتری رو هم شارژ میکنه تو بازیهای خفن افت فریم شدیدی ایجاد میکنه.البته وقتی 100 درصد شارژ شد بازیها هم روان اجرا میشند![]()
آپدیت کردن ویندوز هماناهو کرک نشدنش همانا وو نمی ارزه
این هنگ کردن که میگم همیشه نیست عزیز . واسه همه اتفاق میفته و عادیه .. نه اینکه من زیاد ویندوزم هنگ کنه اتفاقا چون برنامه های مختلف و بازی زیاد نصبه خیلی عالی داره جواب میده
هدف من اینه که بگم خیلی بده که مجبور میشی دکمه پاور رو چند ثانیه نگه داری تا خاموش بشه
درست میگید
تقریبا در بیشتر لپتاپها اتفاق میفته و فقط مربوط به مدل ما نمیشه .. حتما به برق باید وصل باشید تا راحت بازی کنید
سلام
از sheytoon001 عزیز و Gilopa عزیز هم تشکر می کنم.
خیالم راحت شد.
برا منم 298 میشناسه . یعنی دقیقا همون چیزی که گفتید . برا منم هنوز تگش فعال نشده . ظاهر لپ تاپ های ما شبیه همه.
من زیاد بازی نمی کنم و فقط گاهی فوتبال اونم با دوستان یا برادرم. رو این لپ تاپ عالیه . هم با باتری و هم با برق. در هردوصورت عالی و با بهتربن کیفیت اجرا شد.
اوبونتو هم یک ماه پیش دانلود کردم . نصبش می کنم حتما.
از بین نرم افزارها فعلا Embarcadero Rad Studio 2010 رو نصب کردم و به راحتی اجرا میشه . با سرعت فوق العاده.
فقط c++ builder مشکل داره برای ساختن فایل اجرایی که اونم از ویندوز 7 هست چون با سیتم های دیگه هم همین مشمل رو داره -
من می خوام ویندوز 2008 سرور نصب کنم و با شبکش کار کنم . اگه کسی نصب کرده لطفا بگه کدوم نسخه خوب کرک شده آخه یکی گرفتم ظاهر مشکل داره.
راستی این سیستم رو عضو دومین سیستم خونه کردم که ویندوز 2003 سرور هست . به راحتی کار کرد و مشکلی هم نداشت .
تازه سرعت کارای شبکه عالیه با این ویندوز 7.
ببخشید که من دیر جواب میدما .
adsl دارم ولی یه کم سرم شلوغه.
با آرزوی توفیق برا تمامی دوستان
امیدوارم مشکل دوستمون هم که هاردش پریده زودتر حل بشه.
راستی جواب ارشدم میادا آخر هفته....
بدرود
با توجه به اینکه توی سایت دل فقط درایورهای 64 بیتی قرار داده شده ظاهرا باید روی 5010 از یه سیستم عامل اینجوری استفاده بشه. حالا من یه چند تا سوال راجع به این ویندوزها دارم. مثلا در ویندوز 7:
1. آیا به لحاظ ظاهری و عملکرد(cpu usage, میزان استفاده از رم, کیفیت گرافیکی و سرعت کلی سیستم) با سیستم عامل 32 بیتی تفاوتی داره و اگه آره چقدر؟
2. آیا تمام برنامه ها و نرم افزارهای 32 بیتی(از قبیل بازی و برنامه های کاربردی روزمره) روی این هم قابل اجراست؟
برا ما هم همینه
اما یه آدرس بهت میدم ، آزمایشش با شما چون من الان بازی ای ندارم
ببین برو به این آدرس
control panel>Hardware and Sound>Power Option
کنار رادیو بوکسی که علامت خورده(که در حالت عادی balanced)
روی change plan setting کلیک کن
از صفحه ی جدید روی گزینه ی Changr Advanced Power Option کلیک کن
حالا یه پنجره به اسم power optin باز میشه
تو همین پنجره اگه ببینی یه سری گزینه وجود داره
آخرین گزینش اینه ATI Graphic power option
علامت + کنارشو که بزنی گزینه ATI Powerplay setting نمایان میشه
علامت + این رو هم بزن دو تا گزینه میاد
دومی که هیچی ، مربوط میشه به زمانی که به شارژه
اما اولی یعنی on battry در حالت عادی روی maximize battery life قرار داره
شما این گزینه رو بزار روی maximize performance
و همه پنجره هارو ok و save کن
حالا بازی رو اجرا کن ببین بازم بد اجرا میشه؟
توجه کن در این حالت مصرف باتری بیشتره ، پس فقط موقع بازی روی باتری اینکارو بکم و برا کارای دیگه به حالت قبل برش گردون
اگه جواب داد اعلام کن![]()
اینو گل گفتی
راستی فکر می کنم میدونی
تو power option میشه برا دکمه power کارشو مشخص کرد
که البته restart ندارهاینا کلا با ریستارت دستی مشکل دارن
![]()
اگه موافق باشی یه زنگ بزنیم زیگورات ، سروصدا راه بندازیم که 1 ماه لپ تاپ خریدیم چرا فعال نشده، نکنه واقعا ریفر بهمون انداختن
برا c++ این کارو بکن حل میشه
یا اینکه می خوای بازش کنی به جای دابل کلیک ، روش راست کلیک کن و run as administrator رو بزن
یا یه کار بهتر اینکه رو آیکون برنامه راست کلیک کن و properties رو بزن ، از سربرگ compatibi lity تیک چک بوکس run this program in compatibility mode for رو برن و xp service pack 2 رو انتخاب کن
درمورد ویندوز سرور چیزی نمیدونم
منم تونستم با سیستمم شبکش کنم و اینترنتم share کردم![]()
سلام
مرسی بابت جواب . سی++ اجرا میشه موقع کامپایل یه فایل dll می خواد.
راستش گارانتی من زیگورات نیست. برا من future هستش.
موقع خریدم پلمپ نبود . گفت برا برچسب گارانتی که رو لپ تاپ زدن باز شده. چون دیگه کارت نداره و با بارکدخوان خونده میشه. به نظرت مشکلی داره؟
راستی اوبونتو هم نصب کردم .
خوبه فقط موقع اجرای برنامه های ساده مثل اجرای فایلهای صوتی گرماش زیاد میشه . ظاهرا سازگاری با این پردازنده نداره. آخه در حین سرچ یه دفعه دیدم یه پنجره اومده و چند تا پلاگین برا آپدیت گذاشته که توشون cpu , cpucore بود . البته وقت دانلود نداشتم . ایشالا بعدا دانلود میکنم ببینم حل میشه .
درمورد درایورها سیامک عزیز(sheytoon001 ) قبلا توضیح دادند .. واسه هر دو نسخه 32 و 64 هست و شما همون 64 بیتی رو دانلود کرده باشید رو 32 هم جواب میده .. از لحاظ ساپورت رم ویندوز 32 بیتی فقط 3 گیگ رو جوابگو هستش و 64 بیت کل 4 گیگ رو .. البته این مساله مهم نیست چون ویندوز 7 با یک رم 2 گیگ کاملا جوابگو هست چه برسه به 3 گیگ
برای گرفتن بقیه جوابهاتون به این پست من مراجعه کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Gilopa; 25-08-2010 at 17:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)