-مربوط ميشه به تنظيمات لپ تاپتون وخروجي گرافيكتون و به hdtv تون مربوط نميشه بزرگوار
-بله ميتونيد با زدن p.size اندازه مورد نظر خودتون رو براي نمايش ا نتخاب كنيد
-مربوط ميشه به تنظيمات لپ تاپتون وخروجي گرافيكتون و به hdtv تون مربوط نميشه بزرگوار
-بله ميتونيد با زدن p.size اندازه مورد نظر خودتون رو براي نمايش ا نتخاب كنيد
باسلام
دوستان اگه کسی نحوه فعال کردن قسمت local set توي منوي مخفي c7000 رو بگه ممنون میشم
متاسفانه امکانش نیست! این مشکل همه ی بچه ها هستباسلام
دوستان اگه کسی نحوه فعال کردن قسمت local set توي منوي مخفي c7000 رو بگه ممنون میشم
سلام به همگی...دوستان ما دیروز یه c7770 40 گرفتیم....بعد که فیلم دی وی دی که تو هاردم بود رو ریختم رو فلش...هرکاری کردم گزینه های منو فیلم کار نکرد....ایا برای شما هم اینطوریه؟؟؟؟
2-من یه عالمه فیلم mkv با کیفیت عالی دارم تو هاردم ولی وقتی میریزم تو فلش خودش رو پخش میکنه ولی زیرنویس هاش رو که باهاش همنام کردم رو پخش نمیکنه...!فرمت زیرنویس ها هم srt و sub/idx هست.دوستان خواهشا تو این مورد منو راهنمایی کنید....
3-کد مخفی tv من چیه؟؟امیدوارمشما دوستان هوای ما اماتور هارو داشته باشید......
ممنون میشم سوال هایم را پاسخ بدیید...........
سلام
خب معلومه منو ها رو نمیاره! فقط فایل فیلم خونده میشه که فرمتش vob هست!
من خودم هیچ مشکلی ندارم! فیلم و زیرنویس همنام هستن و درست اجرا میشه البته فکر میکنم sub/idx رو نمیتونه درست اجرا کنه چون من چند بار تست کردم زیرنویس نامفهموم نشون میده! تو کاتالوگش زده ساپورت میکنه ولی احتمالا زبان فارسیش مشکل داره...
منو مخفی هم وقتی تلوزیون در حالت stand by هست(خاموش) دکمه های info+menu+mute+power رو بزن!
-در مورد vob ها با منوها همينطوره تنها خود فيلم نمايش داده ميشه
-در مورد زيد نويس ها هم بايد srt باشند بدون مشكل اجرا ميكنه
-info+menu+mute+power
-اينجا همه داريم ياد ميگيريم بزرگوار
کسی از دوستان برای 6900 تنظیم دقیقی تونسته پیدا کنه که هم رنگ ها را رو خوب نشون بده و هم براق باشه . البته بجز تنظیمات پیش فرض خودش ؟
در ضمن چرا ووفر نداره ، اصلا با بلندگوهاش حال نمیکنم چون نمیکوبونه
-يك تعداد تنظيمات توي فروم ها هست منتها واقعا سليقه اي هست علي جان
-خوب ديگه در حد خودش نبايد انتظار زيادي داشت با اين ضخامت كم هر چند c7000 واقعا استثنايي هست در صدا
دوستان بازم یه سوال دیگه....چجوری میشه فهمید فیرمویر دستگاه من چنده؟؟اخه رفتم سایت سامسونگ نوشته یه اپدیت هست برای تاریخ 5 اکتبر حالا من نمیدونم دستگاه من فیرمویرش جدیده یا قدیمیه؟؟
2-هرکاری میکنم فرمت mkv رو زیرنویسش رو پخش نمیکنه..چیکار کنم؟؟؟؟؟؟![]()
-در قسمت support و گزينه software upgrade وارد بشين بالا زده current version
-در مورد زير نويس هم بزرگوار فكر نميكنم مشكلي باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)