تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 1124 اولاول ... 2632333435363738394046861365361036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

آخر فروم باز behnam-k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

بچه ها با این صحبتها به نظر میاد از مخابرات بگیرم بهتر باشه .. اما در مورد مودم هم راهنمایی کنید که چیز خوبی بگیرم.
    با سپاس
    90/1/2
    به نظرم الان tp-link تو بازار از همه بهتره

---------- Post added at 12:37 PM ---------- Previous post was at 12:33 PM ----------

سلام دوستان
    من یه 7روزه اینترنت adsl مخابرات رو گرفتم ولی نمیدونم چجوری باهاش کار کنم
    لطفا یکی بهم کمک کنه آخه نه آی پی بهم دادن باهاش وصل شم پس با چی وصل شم؟
    لطفا منو راهنمایی کنید ممنون میشم
    سلام دوست من باید کانکشن pppoe بسازی
    و اول شماره تلفن خونتون رو با 831 میزنی و پسورد هم شماره تلفن خونتون رو خالی میزینی
    برای ساخت کانکشن pppoe هم طبق این روش پیش برو(اگه تا حالا درست نکردی)
    برای شروع کار در پائین سمت چپ ویندوز دکمه Start را کلیک کنید . سپس Control Panel را انتخاب کنید .
    -Network Connection را دوبار کلیک کنید .
    - Create a new connection را کلیک کنید ، صفحه New Connection Wizard باز می شود .
    - دکمه Next را بزنید .
    - Connect to the internet را انتخاب و Next را بزنید .
    - Set up my connection manually را انتخاب و Next را بزنید .
    - گزینه Connect using a broadband ….. را انتخاب و دکمه Next را بزنید .
    در ISP Name نام شرکت یا هر نام دلخواه دیگر را وارد کنید .
    UserName خود را که از شرکت گرفته اید را وارد کنید .
    Passwordخود را که از شرکت گرفته اید را وارد کنید .( همچنین Password Confirm آنرا تکرار نمائید ) و دو گزینه پائین آن را انتخاب نموده و دکمه Next را بزنید .
    در صورتیکه می خواهید یک شورت کات از کانکشن خود را روی دسک تاپ داشته باشید گزینه Add a shortcut to this connection to your desktop را انتخاب کرده و Next را بزنید .
    حالا با زدن دکمه Finish کانکشن شما ساخته شده و می توانید در قسمت پایین با زدن دکمه Connect به اینترنت وصل شوید.
    و در اخر این رو هم بگم که مودم هم باید روی حالت pppoe تنظیم شه
    موفق باشی

2. این کاربر از behnam-k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بچه ها با این صحبتها به نظر میاد از مخابرات بگیرم بهتر باشه .. اما در مورد مودم هم راهنمایی کنید که چیز خوبی بگیرم.
    با سپاس
    90/1/2
    مودم TP-LINK الان پرفروش ترین بازاره. باهاش کار کردم (همسایمون داره) خیلی خوبه و مشکلی هم نداره.
    قیمتشم الان فکر کنم 22 تومنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    سال نو مبارک
    من الان توجه کردم این سرویس های حسابگرو! آخه از کی تا حالا ضریب رو 1-10 میگیرن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این دیگه از اوون کاراس
    یعنی سرعت سرویس 512 در حالت ایده آل(همون قضیه به همین خیال باش) میشه چیزی حدود 51 kb و البته باید این سرویس رو ب اجبار 3 ماهه ببندید !!!!!!!!!!!!! من موندم که کی میره همچین سرویسی رو بگیره در حالی مقابلش مخابرات 512 با سرعت 60-70 رو میده 22500 تومان و اجباری هم در کار نیست و میتونید یک ماهه ببندید !
    اوون چیزی هم که دوستمون گفت 64 رو میدن 7100 تومان, لطف کنه بگه کجا میدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(سرعتش این باشه یا همون 51) اون چیزی که شما میگی سرویس 64 هست نه سرعت 64 !!!!!!!!!!
    یه سوال هم از دوستانی که نامحدود حسابگر گرفتند دارم و اونم اینه که آیا بین 2-7 صبح سرعتشون بالا میره؟ یعنی حدود 300-400kb؟؟؟؟
    و همین سوال بالا رو هم از محدود های با سرعت پایین تر دارم مثلا کسی هم که 128 داره باز 2-7 سرعتش میره همین حدودا؟
    Last edited by ILDC2; 23-03-2011 at 15:25.

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    سال نو مبارک
    من الان توجه کردم این سرویس های حسابگرو! آخه از کی تا حالا ضریب رو 1-10 میگیرن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این دیگه از اوون کاراس
    یعنی سرعت سرویس 512 در حالت ایده آل(همون قضیه به همین خیال باش) میشه چیزی حدود 51 kb و البته باید این سرویس رو ب اجبار 3 ماهه ببندید !!!!!!!!!!!!! من موندم که کی میره همچین سرویسی رو بگیره در حالی مقابلش مخابرات 512 با سرعت 60-70 رو میده 22500 تومان و اجباری هم در کار نیست و میتونید یک ماهه ببندید !
    اوون چیزی هم که دوستمون گفت 64 رو میدن 7100 تومان, لطف کنه بگه کجا میدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(سرعتش این باشه یا همون 51) اون چیزی که شما میگی سرویس 64 هست نه سرعت 64 !!!!!!!!!!
    یه سوال هم از دوستانی که نامحدود حسابگر گرفتند دارم و اونم اینه که آیا بین 2-7 صبح سرعتشون بالا میره؟ یعنی حدود 300-400kb؟؟؟؟
    و همین سوال بالا رو هم از محدود های با سرعت پایین تر دارم مثلا کسی هم که 128 داره باز 2-7 سرعتش میره همین حدودا؟
    در مورد سوالها:
    1- سرعت سرویس نامحدود حسابگر در تمام شبانه روز تقزیباً ثابته (مثلاً 128 با 13-14)
    2- در مورد سرویس محدود حسابگر هم برای استفاده شبانه یه ترفندی یکی از بچه های اینجا ذکر کرد که باعث میشه سرعت بالا بره ..... حالا کار میکنه یا نه من امتحان نکردم

من الان سرویس 512 مخابرات دارم که همین سرویس رو حسابگر میده 120000 تومن! تازه حسابگر سرعتش هم پایین تره کمی....

برام سواله با این شرایط و کم شدن مشتری های حسابگر... این شرکت چقدر دوام میاره؟!
    حسابشو بکنید 100 مشترک 512 حسابگر فسخ کنند میشه در ماه 12 میلیون تومن ضرر!!!
    حالا 1000 تا 256 و 128 هم روش بزارید!!!! کلی ضرر میکنه با این شرایط حسابگر! حالا اگه بخواد این ضرر رو جبران کنه باید چیکار کنه؟
    از پهنای باند شرکتش کم کنه؟ یا با طرحهای 1 به 10 آبروی هرچی ISP رو ببره؟!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

به نظرم الان tp-link تو بازار از همه بهتره

---------- Post added at 12:37 PM ---------- Previous post was at 12:33 PM ----------

سلام دوست من باید کانکشن pppoe بسازی
    و اول شماره تلفن خونتون رو با 831 میزنی و پسورد هم شماره تلفن خونتون رو خالی میزینی
    برای ساخت کانکشن pppoe هم طبق این روش پیش برو(اگه تا حالا درست نکردی)
    برای شروع کار در پائین سمت چپ ویندوز دکمه Start را کلیک کنید . سپس Control Panel را انتخاب کنید .
    -Network Connection را دوبار کلیک کنید .
    - Create a new connection را کلیک کنید ، صفحه New Connection Wizard باز می شود .
    - دکمه Next را بزنید .
    - Connect to the internet را انتخاب و Next را بزنید .
    - Set up my connection manually را انتخاب و Next را بزنید .
    - گزینه Connect using a broadband ….. را انتخاب و دکمه Next را بزنید .
    در ISP Name نام شرکت یا هر نام دلخواه دیگر را وارد کنید .
    UserName خود را که از شرکت گرفته اید را وارد کنید .
    Passwordخود را که از شرکت گرفته اید را وارد کنید .( همچنین Password Confirm آنرا تکرار نمائید ) و دو گزینه پائین آن را انتخاب نموده و دکمه Next را بزنید .
    در صورتیکه می خواهید یک شورت کات از کانکشن خود را روی دسک تاپ داشته باشید گزینه Add a shortcut to this connection to your desktop را انتخاب کرده و Next را بزنید .
    حالا با زدن دکمه Finish کانکشن شما ساخته شده و می توانید در قسمت پایین با زدن دکمه Connect به اینترنت وصل شوید.
    و در اخر این رو هم بگم که مودم هم باید روی حالت pppoe تنظیم شه
    موفق باشی
    دوست عزیز خیلی ممنون
    ولی من همه ی اینکارو رو کردم بغیر از مودم هم باید روی حالت pppoe تنظیم شه؟
    میشه بیشتر توضیح بدید؟
    بازم ممنون از راهنمایی خوبتون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

اینم بگم که هر وقت میخوام وصل شم این پیام رو میده :

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من از پارس انلاين اشتراك دارم چند روزه هر چي دانلود ميكنم از حجمم كم نميشه ميخواستم بدونم دليلش چيه ايا بعدا ازش كم ميشه يا نه به خاطر مناسبت يا عيد نوروز يا هرچي هستش كه من اطلاع ندارم
    ممنون ميشم راهنمايي بفرماييذ
    Last edited by Lavania; 23-03-2011 at 18:30.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

دوست عزیز خیلی ممنون
    ولی من همه ی اینکارو رو کردم بغیر از مودم هم باید روی حالت pppoe تنظیم شه؟
    میشه بیشتر توضیح بدید؟
    بازم ممنون از راهنمایی خوبتون
    مدل مودمت چیه تا بتونم بهتر راهنماییت کنم
    KH

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

من از پارس انلاين اشتراك دارم چند روزه هر چي دانلود ميكنم از حجمم كم نميشه ميخواستم بدونم دليلش چيه ايا بعدا ازش كم ميشه يا نه به خاطر مناسبت يا عيد نوروز يا هرچي هستش كه من اطلاع ندارم
    ممنون ميشم راهنمايي بفرماييذ
    دوست عزیز شرکت پارس انلاین در طول عید 1 تا 13 فرودین حجم کل روز رو رایگان کرده(هر چی دلت میخواد بگیر)
    سرویس چند داری؟یه تست دانلود هم بزار

---------- Post added at 08:08 PM ---------- Previous post was at 08:05 PM ----------

این اخطار در حالتهای مختلفی داده میشه
    اما به نظرم یه زنگ به مخابرات بزن تا چک کنن که از خودشونه یا از شماست.

11. این کاربر از behnam-k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vanish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    نمیدونم!

پيش فرض

مدل مودمت چیه؟ چراغ ADSL روشنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •