من نمیدونم این همراه آخر با چه رویی تبلیغ میکنه بزرگترین اپراتور خاورمیانه ولی یه دونه اینترنت سالم ارائه نمیده.
آخه چه وضعشه؟ماشالله پول رو کلان کلان میگیرن منت هم میذارن.
والله خجالت هم خوب چیزیه.
من نمیدونم این همراه آخر با چه رویی تبلیغ میکنه بزرگترین اپراتور خاورمیانه ولی یه دونه اینترنت سالم ارائه نمیده.
آخه چه وضعشه؟ماشالله پول رو کلان کلان میگیرن منت هم میذارن.
والله خجالت هم خوب چیزیه.
برای من تنها و بزرگترین ایراد همراه اول دانلودشه.پینگش قشنگ نصف ایرانسله.قطعی هم اطلا و ابدا نداشتم.حتی وقتی برای مدت زیاد استفاده خاصی نشه قطع نمیشه.فقط چند روزی که ایرانسل قطع بود کمی افت کیفیت داشت اما امیدوارم با بازگشت ایرانسل،خطوط همراه اول دوباره خلوت بشه.
ضمنا اینکه همراه اول هم داره آنتنهاش رو تقویت میکنه.من چندروزیست در شرکت به edge وصل میشم اما قبلا فقط gprs بود.
دوتسان دقیق میتونید بگید قطعی هاش در چه حد هست؟ سررعت دانلود واسه من 29 هست ! اما قطعیش برام خیلی مهمه میشه زودتر جواب بدید؟
داداش با همراه اخر ۲۹ کیلو دانلود داری؟
کجایی که با این سرعت دانلود داری؟من که با دانلود منیجر رو ۶,۷کیلوبایت دانلود دارم.توضیح میدی لطفا؟
من با ایرانسل حدود 30 تا سرعت داشتم . این همراه اول رو هم امروز تستیدم سرعتم روی 29 فیکس بود اما بالاتر هم میرفت ! حدود 400 مگ دانلود کردمم.... با گوشی 6630 به کامپیوتر وصلم ! پینگش از ایرانسل یک نموره بهتره . اما اگه قطعی داشته باشه زیاد نمیشه روش حساب کرد .در مورد دکل هم edge روهم ساورت میکنه کلا با سرعتش خیلی حال کردم میشه در مورد قطعی هاش یکم توضیح بدید ؟ برم 30 روزرو فعال کنم ؟راستی مرکز شهر شیرازم .
به نظر من حالا فعال نکن یکماهه رو چون بچه ها تو فروم خیلی گزارش قطعی دادن سه روز قطع بوده دیشبم که من تست کردم سرعتش افتضاح بود روی ۶،۷ کیلو دانلود داشتم منم رفتم سراغ ۲.۵گیگ ایرانسل اما اینجور که شما میگی باید یهبار دیگه تستش کنم شاید دیشب اینجور بوده. شما یه یکهفته ایش رو بگیر برای تست ببین بازهم همینجوری با این سرعت دانلود داری یا نه؟
تاييد ميشه.
همراه اول خيلي اين ماه قطعي داشته . من چون شبانه داشتم زياد متوجهش نشدم ولي روي هم رفته فكر كنم ماه گذشته 10 روزي قطعي داشت
دقيقا معلوم نيست چي ميكنن
ميگن سيستم آپلود باز شده. من كه فعلا با ديال اپم. كسي اگه روزانه داره يه چيزي آپلود كنه ببينه چنده
يا تست بگيره از اسپيد تست
قبلا آپلود بسته بود و حتي نميشد با اسپيد تست ، تست گرفت. چون آپلود واسه تست صورت نميگرفت كه جواب آخر بهت داده بشه!!!
اینهم نتیجه ی تست همراه اول بزرگترین اپراتور خاور میانه:
PING:814 ms
DOWNLOAD SPEED:0.05 MBPS
UPLOAD SPEED:0.04 MBPS
همین الان گرفتم این تستو از speedtest
خاک بر سر همراه آخر.
چقدر بدبخته این خاورمیانه.
واسه من فیکس روی 13 هست سرعت ثابت و عالی نامحدود ممنون از همراه اول
راستی دروع گفتم ترا خدا نیایید روی همراه اول خیلی بده این جا را هم مثل ایرانسل به فنا بدهید
با سلام
ایا الان نامحدود ارائه میده من از ایرانسب استفاده میکردم ولی هماره اول رو قبلا یه روزه فعال کردم ولی اصلا فعال نشد و هزینه رو هم کم کرد ؟
نحوه فعال کردنش دقیقا چجوریه شاید من اشتباه میکردم باید بریم امور مشترکین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)