اگه از وی پـی ان استفاده کنی سرعت رو نرمال میکنه و دیگه سینوسی نمیشه
اگه از وی پـی ان استفاده کنی سرعت رو نرمال میکنه و دیگه سینوسی نمیشه
سلام دوستان
من گوشیم xperia pro هست و می خوام gprs همراه اول رو فعال کنم می خواستم بدونم نظر شما چیه؟؟!! فعال کنم یا نه ؟؟!!!
سرعت دانلود برای همراه اول چقدره ؟؟!!
یک سوال دیگه هم داشتم اونم اینه که چطوری می تونم این سیم کارت همراه اول که توی گوشی هست رو به کامپیوتر وصل کنم و با کامپیوتر برم اینترنت؟؟؟
با تشکر
سرعت ایرانسل خیلی بهتر از همراه اول هست اصلا قابل مقایسه با همراه اول نیست! به هر حال اگه میخوای فعال کنی بسته های همراه اول رو ابتدا یه تست کوچیک بزن که ببینی سرعت خوبه یا نه اگه خوب بود استفاده کن!نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با برنامه SonyEricsson PC Suite میتونی این کار رو انجام بدی! اول گوشیت رو به وسیله کابل USB یا بلوتوث به سیستم وصل کن بعدش برنامه رو باز کن برو توی بخش اینترنت ، کانکت رو بزن!!
به نظر من اگه تو منطقه ای باشیم که سرویس EDGE ایرانسل فعال نباشه و فقط GPRS معمولی فعال باشه اونوقت سرعت این دوتا اپراتور هیچ فرقی نمیکنه و در این صورت اینترنت همراه اول بیشتر میصرفه چون بسته هاش محدودیت حجمی نداره. ولی اگه در منطقه ای باشیم که EDGE ایرانسل فعال باشه اونوقت دیگه همراه اول از گردونه خارج میشه.
در ضمن با توجه به تجربه خودم قعطی های ایرانسل بیشتر از همراه اوله ولی خب سرعت بالای EDGE سایر ضعف های دیگه رو پوشش میده.
من گوشیم سامسونگ گالکسی ACE باحرفE که همون ایدجه کار میکنه با اپراتور ایرانسل و همین جا به همتون میگم از لحاظ سرعت و دانلود کردن و کلأ کار کردن با اینترنت در مقابل همراه اول غوله.مگر اینکه همراه اولیها هم از ایدج استفاده کنن که یازم فکر نکنم به پای بسته های ارزون وپر سرعت ایرانسل برسه،آخه من هر دوا
تاشونو دارم وامتحان کردم.فعلأ اینترنت ایرانسل خیلی بهتر از همراه اوله.
اقا یه سوال دلرم
من از خط همراه اول استفاده میکنم
میخوام از این بسته های اینترنتی همراه اول بگیرمو هیچ تجربه ای تا حالا نداشتم.حالا چند تا سوال:
1-واقعا" محدودیت حجمی دانلود ندارن؟
2-سرعت دانلود حدودا" چند کیلو بایت در ثانیه هست؟
3-در کل پیشنهاد میشه؟
بله نا محدود هستند!!!!
سرعت دانلود همراه اول اصلا یکسان نیست در بعضی از مناطق خاص شاید سرعت خوب باشه ولی در کل به پای ایرانسل نمیرسه چون اصلا زیرساخت شبکه همراه اول در شهرستان ها واسه EDGE خیلی ضعیف و قدیمی هست!!
در کل اگه میخوای استفاده کنی قبل از فعال کردن طرح ها یک تست انجام بده اگه سرعت خوب بود استفاده کن!!!
درسته محدودیت حجمی نداره ولی سرعتش توی اکثرمناطق اینقد کمه که حتی شما یه پیج رو به زور میتونی بازمیکنی!
2.نوسان زیاد داره از 2 تا 22
3.اگه ADSL داری نه چون الافیه ولی اگه مجبوری ایرانشل قابل تحملتره!
از پاسختون ممنون
میشه بگید بسته های اینترنتی ایرانسل محدودیت حجمیش به چه صورته؟
چه مقداره؟
جدیدا ایرانسل برای دهه فجر این بسته ها رو معرفی کرده!!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)