از خصوصيات بارز و ويژه ي اين سريال اين است كه از شخصيتهاي منفي حالت تهوع بهت دست ميده و ديگه در برابر
شخصيتهاي مثبت فيلم چاره اي جز ا س ت ف ر ا غ نداري . ( باعرض معذرت و گلاب به روتون ! )
از خصوصيات بارز و ويژه ي اين سريال اين است كه از شخصيتهاي منفي حالت تهوع بهت دست ميده و ديگه در برابر
شخصيتهاي مثبت فيلم چاره اي جز ا س ت ف ر ا غ نداري . ( باعرض معذرت و گلاب به روتون ! )
Last edited by Ssarshar; 22-07-2010 at 15:19.
چه تعبیر زیباییاز خصوصيات بارز و ويژه ي اين سريال اين است كه از شخصيتهاي منفي حالت تهوع بهت دست ميده و ديگه در برابر
بابا آخه همین هم اینم به نظر من زیادی است حالا شما نقدش هم میکنید
بازیگر خودش داره حالش از نقشش بهم میخوره
میگن تقصیر نویسندس ونویسنده هم میگه به من کم پول میدن
کارگردان هم میگه حالاکه اینجوری شده اصلاخودم مینویسم
این میشه که تمام کارگردان ها ی ما میشن نویسنده وفیلم به ....کشیده میشه
به جای.....هرچی دلتون میخواد بزارید تا شاید خنک بشید![]()
استغفراللهيعني يه نفر كه اسمش علي هست رو بزارن خلافكار ؟! اينطوري كه كارگردان و نويسنده و تهيه كننده و ... دچار معصيت ميشن !! واسه همين بايد اسم هاي ايراني بزارن كه خدايي نكرده اينا بار گناهاشون سنگين نشه
![]()
دیشب هدفشون از اینکه موتور سواری بیتا رو نشون دادن چی بود؟
مثلا می خواستن بگن بهاره افشاری موتور سواری بلده؟
آفرین بهش باریکلا
ولی کلا این بهاره افشاری همیشه یا باید شیطان صفت باشه یا خود شیطان
یه فیلمم بازی کرده بود شوهر جواد رضویان بود کم شیطون نبود اونجا هم
ارسلان قاسمی هم گزینه خوبی بود تا کودکی های حضت یوسف رو بازی کنه موافقید؟
هر چند اون زمان که اون سریالو می ساختن سنش خیلی کم بود
تبليغ موتور بوددیشب هدفشون از اینکه موتور سواری بیتا رو نشون دادن چی بود؟
شايد هم حمايت از موتور سواران
شايد هم ميخواستند جو بدن
---------- Post added at 02:01 PM ---------- Previous post was at 02:00 PM ----------
اصلا يه فيلم بايد درست كنن اسمش رو بزارن شيطان نقش اول رو هم بدن بهشولی کلا این بهاره افشاری همیشه یا باید شیطان صفت باشه یا خود شیطان
یه فیلمم بازی کرده بود شوهر جواد رضویان بود کم شیطون نبود اونجا هم![]()
استيل بيتا پشت موتور خيلي باحال بود . يه پخ ميكردي ميرفت تو علفا !!![]()
![]()
همين جوريش هم تو علفا بود اما داشت اما پسره داشت ميچريداستيل بيتا پشت موتور خيلي باحال بود . يه پخ ميكردي ميرفت تو علفا !!![]()
چه صحنه هایی رو از دست دادم شیطان موتور سوار کلاه کاسکت هم حتما گذاشته بود![]()
زندگی شیرینو میگی؟!یه فیلمم بازی کرده بود شوهر جواد رضویان بود کم شیطون نبود اونجا هم
راجع به اسما هم دو تا استثنا هست که فک کنم از دستشون در رفته! نیما و البته جناب حلالن طیبا، داوود...!!![]()
میگم که من خیلی از دنیا عقبم که فکر میکردم موتور سواری دخترا ممنوعه یا واقعا ممنوعه؟دیشب هدفشون از اینکه موتور سواری بیتا رو نشون دادن چی بود؟
مثلا می خواستن بگن بهاره افشاری موتور سواری بلده؟
آفرین بهش باریکلا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)