خداحافظ کریم بنزما
راستی اونی که اون پایینه امضای بازیکنه ؟
خداحافظ کریم بنزما
راستی اونی که اون پایینه امضای بازیکنه ؟
هر سال که دمو ی قابل بازی رو حدوداً 20 روز قبل عرضه ی رسمی میدن بیرون حتی برای PC
به نظرم امضای مسئولین دو باشگاهیه که میخوان ترنسفر انجام بدن.
منظورت از خداحافظی چی بود ؟؟به خاطر Overall 83 ؟؟ یا ترنسفر ؟
من تا 25 تومنش هم حاضرم بخرم.
خودم حسابی حالشو میبرم تازه میتونم با 2 برابر این قیمت بفروشمش به یکی دیگه.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اطلاعات نداری حرف نزن.
برا اینکه بحثی باقی نمونه اینم از لینک به سایت رسمی رئال و اسامی بازیکنان تیم اول رئال مادرید...میبینید که بنزما هم تو لیست هست:
لطفا این پست رو نقل قول نکنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
اگه اشتباه نکنم این عکس مربوط به بازی نکست 11 (PS3 , XBOX 360 ) است ولی طبق سایت زیر این عکسو به عنوان عکس FIFA 11 pc معرفی کردن نظر دوستان چیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که تو این عکس کاملا معلومه تبلیغات دیجیتالیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که سر در گم شدم بازی امسال نکست ساله قبله یا .... ؟
سلام
بله راست میگی انگار با بازیای xbox اشتباه گرفتم حق با شماست
آره نسخه pc همون نسخه 10 نکست هستش که بعضی باگ های نسخه 10 رو گرفتن و از ویژگی های نسخه جام جهانی مثه سیستم پنالتی هم بهش اضافه کردنمن که سر در گم شدم بازی امسال نکست ساله قبله یا .... ؟
'گرافیک نسخه PC کاملا با نسخه کنسولی یکسان هست!و فقط نسخه کنسولی Personality داره و pro Passing و انمیشینهای بهتر از نسخه PC البته تو نسخه PC اونطور که من دستگیرک شد این پاسهای پینگ پنگی را از بازی حذف کردن به نظر میرسه از یک سیستم دیگه استفاده خواهد شد البته شاید من اشتباه کنم!!و البته نسخه PC از نسخه های فیفا 10 کنسولی بهتر هست!
Last edited by joey jordison; 25-07-2010 at 22:18.
راستی چرا دقیقا 1000 تا پست به شماره پستهای من اضافه شده ؟ من اینقدر پر حرف نیستم بخدا
خوبی مهران جان کم سر میزنی این ورا !
انیمیشنها رو انگار دست نزدن و دقیقا همون انیمیشنهای فیفا 10 باید باشه EA که اینجوری اعلام کرد در مورد پاسها هم ظاهرا تغییری توش ندادن و همون سیستم پینگ پنگی باید باشه البته بچه ها هر کی دوست داشت میتونه پاسها رو دستی یا نیمه دستی کنه که بازیو بشدت جذاب میکنه . روی حالت دستی اگه یکی تونست پایان فصل جزء 3 تیم بالای جدول باشه یک جایزه پیش من داره ( البته تمام گزینه ها رو دستی کنه ).
یادش بخیر مهران چند ماه پیش تو اولین نفری بودی که خبر نکست شدن نسخه pc رو اعلام کردی و الان میبینم حرفت داره محقق میشه .
راستی یک سوال
توی تصویر بالا همونطوریکه میبینید ما توی مود CAREER سه تا گزینه برای انتخاب داریم یک مورد بازیکن یکی مربی و یکی هم بازیکن -مربی حالت بازیکن - مربی همونیه که پارسال توی منیجر مود داشتیم یا مثل مستر لیگ حالت بازیکن هم همونیه که توی B.A.P داشتیم مثل B.A.L بازی PES حالا به نظر شما این گزینه مربی تنها چیه ؟
Last edited by 4039; 25-07-2010 at 23:42.
این منظوریش اینه که شما مثل یک مربی میتونی هم بازی کنی هم در بروز رسانی ترکیبت نقش داشته باشی
فکر کنم ارنج تیم و چیدمان بازیکنان رو انجام میدیم و تیم رو به زمین میفرستیم و دیگه کنترلی روی بازیکنان نداریم و فقط تعویض و تغییر سیستم رو می تونیم کنترل کنیمتوی تصویر بالا همونطوریکه میبینید ما توی مود CAREER سه تا گزینه برای انتخاب داریم یک مورد بازیکن یکی مربی و یکی هم بازیکن -مربی حالت بازیکن - مربی همونیه که پارسال توی منیجر مود داشتیم یا مثل مستر لیگ حالت بازیکن هم همونیه که توی B.A.P داشتیم مثل B.A.L بازی PES حالا به نظر شما این گزینه مربی تنها چیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)