تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 311 اولاول ... 263233343536373839404686136 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

فكر ميكنم اين تصاوير جديد باشه.....

[/code]
    خداحافظ کریم بنزما
    راستی اونی که اون پایینه امضای بازیکنه ؟

2. این کاربر از bahador2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

برای این بازی دمو قابل بازی کردن میاد یا باید منتظر خود بازی بمونیم ؟
    هر سال که دمو ی قابل بازی رو حدوداً 20 روز قبل عرضه ی رسمی میدن بیرون حتی برای PC

خداحافظ کریم بنزما
    راستی اونی که اون پایینه امضای بازیکنه ؟
    به نظرم امضای مسئولین دو باشگاهیه که میخوان ترنسفر انجام بدن.
    منظورت از خداحافظی چی بود ؟؟ به خاطر Overall 83 ؟؟ یا ترنسفر ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_dij's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    شما یک دستگاه ps3 گرفتید حالا دارید واسه ارزش یه بازی 5 تومنی سوال می کنید !!!!!!
    من تا 25 تومنش هم حاضرم بخرم.
    خودم حسابی حالشو میبرم تازه میتونم با 2 برابر این قیمت بفروشمش به یکی دیگه.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    اطلاعات نداری حرف نزن.

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

برا اینکه بحثی باقی نمونه اینم از لینک به سایت رسمی رئال و اسامی بازیکنان تیم اول رئال مادرید...میبینید که بنزما هم تو لیست هست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لطفا این پست رو نقل قول نکنید

6. 2 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Abas1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    اگه اشتباه نکنم این عکس مربوط به بازی نکست 11 (PS3 , XBOX 360 ) است ولی طبق سایت زیر این عکسو به عنوان عکس FIFA 11 pc معرفی کردن نظر دوستان چیه ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

که تو این عکس کاملا معلومه تبلیغات دیجیتالیه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من که سر در گم شدم بازی امسال نکست ساله قبله یا .... ؟
    من تا 25 تومنش هم حاضرم بخرم.
    خودم حسابی حالشو میبرم تازه میتونم با 2 برابر این قیمت بفروشمش به یکی دیگه.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    .
    سلام
    بله راست میگی انگار با بازیای xbox اشتباه گرفتم حق با شماست

8. 2 کاربر از Abas1100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

من که سر در گم شدم بازی امسال نکست ساله قبله یا .... ؟
    آره نسخه pc همون نسخه 10 نکست هستش که بعضی باگ های نسخه 10 رو گرفتن و از ویژگی های نسخه جام جهانی مثه سیستم پنالتی هم بهش اضافه کردن

10. 2 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

'گرافیک نسخه PC کاملا با نسخه کنسولی یکسان هست!و فقط نسخه کنسولی Personality داره و pro Passing و انمیشینهای بهتر از نسخه PC البته تو نسخه PC اونطور که من دستگیرک شد این پاسهای پینگ پنگی را از بازی حذف کردن به نظر میرسه از یک سیستم دیگه استفاده خواهد شد البته شاید من اشتباه کنم!!و البته نسخه PC از نسخه های فیفا 10 کنسولی بهتر هست!
    Last edited by joey jordison; 25-07-2010 at 22:18.

12. این کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

راستی چرا دقیقا 1000 تا پست به شماره پستهای من اضافه شده ؟ من اینقدر پر حرف نیستم بخدا

'گرافیک نسخه PC کاملا با نسخه کنسولی یکسان هست!و فقط نسخه کنسولی Personality داره و pro Passing و انمیشینهای بهتر از نسخه PC البته تو نسخه PC اونطور که من دستگیرک شد این پاسهای پینگ پنگی را از بازی حذف کردن به نظر میرسه از یک سیستم دیگه استفاده خواهد شد البته شاید من اشتباه کنم!!و البته نسخه PC از نسخه های فیفا 10 کنسولی بهتر هست!
    خوبی مهران جان کم سر میزنی این ورا !
    انیمیشنها رو انگار دست نزدن و دقیقا همون انیمیشنهای فیفا 10 باید باشه EA که اینجوری اعلام کرد در مورد پاسها هم ظاهرا تغییری توش ندادن و همون سیستم پینگ پنگی باید باشه البته بچه ها هر کی دوست داشت میتونه پاسها رو دستی یا نیمه دستی کنه که بازیو بشدت جذاب میکنه . روی حالت دستی اگه یکی تونست پایان فصل جزء 3 تیم بالای جدول باشه یک جایزه پیش من داره ( البته تمام گزینه ها رو دستی کنه ).
    یادش بخیر مهران چند ماه پیش تو اولین نفری بودی که خبر نکست شدن نسخه pc رو اعلام کردی و الان میبینم حرفت داره محقق میشه .

راستی یک سوال
    توی تصویر بالا همونطوریکه میبینید ما توی مود CAREER سه تا گزینه برای انتخاب داریم یک مورد بازیکن یکی مربی و یکی هم بازیکن -مربی حالت بازیکن - مربی همونیه که پارسال توی منیجر مود داشتیم یا مثل مستر لیگ حالت بازیکن هم همونیه که توی B.A.P داشتیم مثل B.A.L بازی PES حالا به نظر شما این گزینه مربی تنها چیه ؟
    Last edited by 4039; 25-07-2010 at 23:42.

14. 8 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه underali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

راستی چرا دقیقا 1000 تا پست به شماره پستهای من اضافه شده ؟ من اینقدر پر حرف نیستم بخدا

خوبی مهران جان کم سر میزنی این ورا !
    انیمیشنها رو انگار دست نزدن و دقیقا همون انیمیشنهای فیفا 10 باید باشه EA که اینجوری اعلام کرد در مورد پاسها هم ظاهرا تغییری توش ندادن و همون سیستم پینگ پنگی باید باشه البته بچه ها هر کی دوست داشت میتونه پاسها رو دستی یا نیمه دستی کنه که بازیو بشدت جذاب میکنه . روی حالت دستی اگه یکی تونست پایان فصل جزء 3 تیم بالای جدول باشه یک جایزه پیش من داره ( البته تمام گزینه ها رو دستی کنه ).
    یادش بخیر مهران چند ماه پیش تو اولین نفری بودی که خبر نکست شدن نسخه pc رو اعلام کردی و الان میبینم حرفت داره محقق میشه .

راستی یک سوال
    توی تصویر بالا همونطوریکه میبینید ما توی مود CAREER سه تا گزینه برای انتخاب داریم یک مورد بازیکن یکی مربی و یکی هم بازیکن -مربی حالت بازیکن - مربی همونیه که پارسال توی منیجر مود داشتیم یا مثل مستر لیگ حالت بازیکن هم همونیه که توی B.A.P داشتیم مثل B.A.L بازی PES حالا به نظر شما این گزینه مربی تنها چیه ؟
    این منظوریش اینه که شما مثل یک مربی میتونی هم بازی کنی هم در بروز رسانی ترکیبت نقش داشته باشی

16. این کاربر از underali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

فکر کنم ارنج تیم و چیدمان بازیکنان رو انجام میدیم و تیم رو به زمین میفرستیم و دیگه کنترلی روی بازیکنان نداریم و فقط تعویض و تغییر سیستم رو می تونیم کنترل کنیم

18. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •