ایران تو 2006 دو صفر باخت.تازه اون پرتغال خیلی قویتر بود
ایران تو 2006 دو صفر باخت.تازه اون پرتغال خیلی قویتر بود
عزيز من ايران 2006 جاي كره بود...جلوي پرتغال .فقط يادم نيست چند چند باختندوستان دیگه انقدر بزرگش نکنیم.توان کره همینه چه انتظاری دارید؟خدایش اگه ایران جای کره بود چندتا میخورد؟
مشکل کره این بود که بدجور روحیشون رو باختن و گرنه پرتغال همچینم مال نبود بازی قبلیش رو که یادتونه این بیچاره ها رو گیر آوردن داغ دلشون رو در آوردن امیدوارم برزیل چنان حالشونو بگیره که این بازیه با کره از چشم همه بره.
من هنوزم میگم بهتر که ایران نیومد جام.
Last edited by H.Operator; 21-06-2010 at 17:30.
ايران اون موقع پتانسيل بالايي داشت!(بقول معروف)
اما امسال اينقدر خرج كرديم و تازهههههههههههههه مربيمون خودش كره شمالي رو مثل كف دستش ميشناخته ...
سر در گمم![]()
آقا درست بعد از تموم شدن بازی یکی از همسایه های مارو با آمبولانس اومدن بردن ، بدون شک عمو محسن بوده![]()
بازیهای تدارکاتی قبل از جام جهانی 98
ایران از تیم باشگاهی آ اس رم بدون ستاره هاش 7-1 باخت ! : دی
البته تیم تازه بدنسازی کرده بود و حال بازیکنا خوب نبود
+
ایران دوره قبل از پرتقالی که به مراتب قوی تر بود 2-0 باخت
یه گل هم که از روی نقطه پنالتی بود
ما میخواستیم اوون موقع کله همه بازیکنا رو بکنیم!
روياهاي دست نيافتني lol هه ههامیدوارم بیاد بالا تا جایی که بخوره به آرژانتین(البته اگر بتونه از برزیل رد کنه) اونموقع بد جور حالشو میگیرم که این بازیه با کره از چشم همه بره.
اون ایران اون موقع بود. ایران با برانکو نه با قطبی. دوستمون منظورش این بود که صد در صد ایران الان همین جوری میباخت. البته من نمیخوام از کره دفاع کنم.
آخه باخت مقابل صربستان یکمی زیاد به شما فشار وارد کرده دارید حرف میزنید ها..................چه شانس میگید شما کره برزیل را داشت میخورد که نتونست.........بعد پرتغال شانس آوردمیگم چرا بعضی ها خبری ازشون نیست!!!!!!!!!!!!!!( منظورمو که میفهمید؟؟؟)
کاشکی این تیم غیرتمند و غیور که کاملا آبروی آسیا رو با طوفانی که راه انداخت حفظ کرد!!! تو گروه آلمان میفتاد تا تفاضل گل آلمان هم بالا بره. چه شانسی داشت پرتغال خداییش.
برید که مقابل غنا باختید
به اين دانشمنداني كه بازي 4 سال پيش ايران پرتغال رو الان دارن براي كره شمالي ملاك قرار ميدن ؛ توصيه ميكنم ايران اون موقع رو مقابل برزيل فعلي هم تصور كنن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)