شبکه 3 مراسم افتتاحیه نشون داد یا مراسم ختم؟![]()
شبکه 3 مراسم افتتاحیه نشون داد یا مراسم ختم؟![]()
ما که نتونستیم ماهواره ای شو ببینیم و نخواستم افتضاحیه ایرانیشو (ادم شرمش میگیره وقتی اینجوری از شبکه ملی میبینه) دوستانی که واسشون مقدور هست اگه لینک دانلود این مراسم رو بذارند خیلی عالی میشه فک کنم خیلی ها منتظر این لینک هستن
باتشکر
من تو اخبار این سایتها خوندم افتتاحیه ساعت 17:30 است و ندیدم. کسی می دونه تکرارش کی؟
عزیز به تاپیک مربوطه برین به هر حال یه راهی براتون پیدا میشه(مخصوصا لیدر که اگر اینچتون اتز 50 بالا تر نیست عالیه!)
برای شبکه LIDER که واقع در ماهواره Hotbird با فرکانس 12149 و با آیدنت Service-ID=7222 Dec یا Service-ID=1c36 HEX به این ترتیب میباشد:
Satellite 13.0 E Hotbird
Frequency 12149
Service-ID 7222[/QUOTE]
کسی جواب نمیده
با با جواب بدین بازی اول رو بتونم ببینم از رو lider
Last edited by mpeg; 11-06-2010 at 18:34.
فوری فوتی کسی اگه سایتی سراغ داره که الان زنده رایگان آنلاین پخش میکنه به مائم بگه......
با گوگل هر چی میری اکثراً الکین و یا پولین... تف به این سیمای میلی.......
Last edited by Cleeev; 11-06-2010 at 17:04.
دوستان JSC World Cup داره به صورت مستقیم نشون میده، همین طور JSC Sport 2 بر روی نایل ست نیز داره به طور رایگان و زنده نشون میده.
--------------------------------------------------------------------------------
همیشه ارباب خود را مثل آتش ببینید. نه آنقدر به او نزدیک شوید که بسوزید و نه آنقدر از او فاصله بگیرید که یخ بزنید.
ببین دوست من، خیلی راحنه، اول شبکه لیدر را میاری ، با فرکانس 12149
بعد میری تو قسمت بیس، اینا 1c36 به جا اونکه تو عکست 7 می زنی ....
بعدم اون دو تا خط تیره بذار همون بمونه ، بعدش کد 16 رقمیه را، که تو صفحه های قبلی هست ....
بعد سیو می کنی، به راحتی ام میاد ...!!
1c36
بعد از وارد کردن این اعداد دکمه ok رو زده تا تنظیمات ثبت بشه و بهمین راحتی ستون اول کامل شد
دوستان فعلا این لینکای کنسرت دیشب رو داشته باشین تا مراسم افتتاحیه هم بیاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by hamid1002; 11-06-2010 at 17:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)