سلام
من چک کردم مشکلی نداره. بیش از 1000 نفر رو داره و کامله. نمی دانم مشکل شما چیه لطفا واضح بگویید
سلام
من چک کردم مشکلی نداره. بیش از 1000 نفر رو داره و کامله. نمی دانم مشکل شما چیه لطفا واضح بگویید
سلام به دوستان متخمخمن(تخمین زن)
می خواستم ببینم می تونید این درصدایی رو که می گم برای تخمیم بزنید ببینید رتبم چند میشه؟(منطقه 2)
ادبیات :39
عربی :18
دینی :49
زبان:55
ریاضی:40
فیزیک:39
شیمی:56
فقط اگه میشه سریع![]()
حدود نمره اکتسابی : 9180 حدود رتبه اکتسابی : 3800-3900
به نظر من هم عجیب نیست و البته از سهمیه هم استفاده نکرده چون تو منطقه 3 بادرصد های اختصاصی بالا عمومیا رو هر چقدر هم کم بزنی رتبه بالایی میاری
سلام میشه لطف کنید واسه منم بگید ( منطقه 1 )
ادبیات 63
عربی 54
دینی 73
زبان 84
ریاضیات 60
فیزیک 62
شیمی 62
سلام.خسته نباشید میشه لطف کنید
رتبم رو در منطقه 3 و همین طور کشوری تخمین بزنید(رشته ریاضی) . ادبیات( 60 )-دینی (70)-عربی( 30)-انگلیسی(50)-ریاضی(5
)-فیزیک(30)-شیمی(50) بازم ممنون.راستی شما این تخمین رتبه رو با چه اصولی انجام میدین؟ نرم افزار دارین یا همین طوری ذهنی؟ خلاصه میخوام بدونم تا چه حد قابل اعتماده؟
حدود نمره اکتسابی : 10640 حدود رتبه اکتسابی : 950-1000
ای بابا این طوری که خیلی بد شد. فکر می کردم بهتر از اینا شه![]()
سلام ، می خواستم واسم تخمین بزنید :
ادبیات 60
عربی 40
دینی 50
زبان 50
ریاضی 30
فیزیک 40
شیمی 45
-------------------------
ممنون فقط می خواستم رتبه کشوری رو بدونم و اینکه مهندسی نرم افزار روزانه کجاها میشه قبول شد ؟
در مورد اون کارنامه اون رتبه ای که آورده تعجب نداره و در منطقه دو و یک هم معادل همون رتبه رو می آورد و چیز عجیبی نیست با اون تخصصی های بالا. ولی عجیب بودنش تو رشته قبولیشه که با این رتبه بدون سهمیه مناطق خاص اصلا نمی شه قبول شد. چون حداقل رتبه زیر 400 می خواد که ایشون با 1500 قبول شدن. ( پس اگه کاری به اینکه با چه درصدهایی چه رتبه ای آورده عجیب بودن تو قبولیشه که نشون دهنده سهمیه خاصی هست )به نظر من هم عجیب نیست و البته از سهمیه هم استفاده نکرده چون تو منطقه 3 بادرصد های اختصاصی بالا عمومیا رو هر چقدر هم کم بزنی رتبه بالایی میاری
تو قبولی اونقدرا تفاوتی نداره ولی رتبه چرا تاثیر داره. ولی شما دقت کنید که چرا منطقه بندی شده؟ به خاطر سطح علمی پایین تره منطقه سه هست و اگه شما هم می رفتین منطقه سه سطح علمیتون ( چیزی که تو دبیرستان یاد گرفتین ) هم می شد هم سطح منطقه سه و دیگه دلیلی نداره راحت شین .... (من اگه قبلا هم میدونستم اینقدر تاثیر داره ، میرفتم چند سالی مناطق سه درس میخوندم تا این موقع راحت باشم )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)