بایرن مونیخ
بایرن مونیخ
نبرد رئال و میلان برای خریداری گانسو
به نظر می رسد که سران روسونری در نبرد دیگری در بازار نقل و انتقالات مغلوب کهکشانی ها شوند.
سایت گل- گانسو، ستاره باشگاه سانتوس روز سه شنبه و در دیداردوستانه تیم ملی برزیل مقابل آمریکا اولین دیدار ملی اش را برای سلسائو انجام داد و این روزها صحبتهای مختلفی در مورد احتمال انتقال او به یکی از تیمهای اروپایی به گوش می رسد.
خیلی ها او را یکی از پدیده های جوان آمریکای جنوبی می دانند و قطعا به زودی به تیمی صاحب نام منتقل خواهد شد.طبق گزارش منتشره در میلان نیوز، سران باشگاه میلان تمایل زیادی برای به خدمت گرفتن این بازی ساز 20 ساله دارند ولی انتظار می رود که گانسو در نهایت روانه سانتیاگو برنابئو شود.
گانسو اخیرا در صحبتهایی گفت:« رئال مادرید تیمی است که دوست دارم در آن بازی کنم. این رویای بزرگی است که خودم را در کنار کاکا و کریس رونالدو ببینم.»
هنوز مشخص نیست که آیا او در روزهای آتی از سانتوس جدا خواهد شد یا نه ولی سران میلان تمایل زیادی دارند تا این ستاره را به خدمت بگیرند. مسئولان روسونری پس از اطلاع از صحبتهای گانسو اعلام کردند که شانسشان برای به خدمت گرفتن این بازی ساز جوان بسیار کمرنگ است.
روسونری در بازار نقل و انتقالات تابستانی در به خدمت گرفتن لوئیس فابیانو نیز ناکام ماند و بدین ترتیب آنها عملکرد چندان موفقی در بازار نداشته اند و تنها مارکو آملیا، ماریو یپس و سوکراتیس پاپاستاتوپولوس را به رختکن تیمشان آورده اند
2010/8/13کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رائول: ماندن در رئال آسان ترین کار بود
اسطوره باشگاه رئال اعلام كرد كه براي به دست آوردن تجربه اي جديد راهي بوندس ليگا شده است.
سايت گل- رائول، كاپيتان سابق رئال مادريد و خريد جديد باشگاه شالكه از پيوستن به اين باشگاه آلماني راضي و خوشحال است.
او در مصاحبه با نشريه بيلد گفت:" تصميم بسيار خوبي گرفتم كه در پايان دوران بازي ام به تيم شالكه آمدم. مي توانستم در رئال بمانم، این آسان ترین کار برایم بود و مورينيو از من حمايت مي كرد. من 16 سال در رئال بودم، تقريبا در تمام عمر بازي يك فوتباليست. اما من و خانواده ام مي خواستيم تجربه اي جديد به دست بياوريم و اگر امسال اين كار را انجام نمي داديم، ديگر نمي توانستيم چنين كاري كنيم."
رائول معتقد است كه مي تواند به شالكه كمك كند به موفقيت هاي زيادي از جمله قهرماني در بوندس ليگا دست پيدا كند.
" ما مي توانيم روياي قهرماني در بوندس ليگا را در سر داشته باشيم. با مربي اي (فيليكس ماگات) كه داريم، هر كاري ممكن است. او با بايرن مونيخ و وولفسبورگ قهرمان آلمان شده است.
اولين چيزي كه در زمان ورودم گفتم اين بود كه بايد حتما دورتموند را شكست دهيم اما اگر نتوانيم مقابل آنها هم به پيروزي برسيم، قهرماني در بوندس ليگا نيز همه را خوشحال مي كنم."
شالكه در اولين ديدار فصل 11- 2010 روز يكشنبه مقابل هامبورگ قرار مي گيرد كه اولين ديدار رسمي رائول با پيراهن شالكه در رقابتهای بوندس لیگا خواهد بود.
2010/8/13کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ستاره هاي بايرن در انتظار ديدار مقابل رئال مادريد
باشگاه بايرن پيش از اين هرگز براي بكن باوئر 64 ساله بازي بزرگداشت برگزار نكرده بود اما اينك قرار است ديدار دوستانه دو غول فوتبال اروپا به ديدار بزرگداشت او تبديل شود
سايت گل- بازيكنان تيم بايرن مونيخ در ديداري دوستانه و براي بزرگداشت فرانتس بكن باوئر، قيصر فوتبال آلمان، به مصاف رئال مادريد، گران ترين و پر ستاره ترين باشگاه دنيا قرار خواهد گرفت.
بكن باوئر يكي از بزرگترين ستاره هاي تاريخ باشگاه بايرن است و در طول 13 فصل حضور در اين باشگاه بيش از چهار سال بار با پيراهن اين تيم به ميدان رفته است. باشگاه بايرن پيش از اين هرگز براي بكن باوئر 64 ساله بازي بزرگداشت برگزار نكرده بود اما اينك قرار است ديدار دوستانه دو غول فوتبال اروپا به ديدار بزرگداشت او تبديل شود.
فيليپ لام، كاپيتان تيم ملي آلمان در جام جهاني و ستاره تيم بايرن در مورد اين ديدار گفت:" من به شدت در انتظار اين ديدار هستم. بازي در مقابل تيمي كه دهه هاست يكي از بهترين هاي فوتبال اروپاست، فوق العاده خواهد بود. هر بازيكني دوست دارد كه در چنين مسابقه اي به ميدان برود."
توماس مولر، مهاجم جوان تيم بايرن نيز گفت:" نوعي اسطورگي در باشگاه رئال مادريد ديده مي شود. خيلي خوب است كه پيش از شروع فصل مي توانيم خودمان را در چنين ديداري آزمايش كنيم. وقتي قرار باشد پيش از فصل يك بازي دوستانه انجام دهيد، من ترجيح مي دهم مقابل رئال قرار بگيرم تا در مقابل يك تيم دسته چندمي."
لوئيس فن خال، سرمربي تيم بايرن نيز گفت كه دست به ريسك نخواهد زد و از بازيكناني كه روز سه شنبه و چهارشنبه براي تيم ملي كشورشان به ميدان رفتند، در اين ديدار استفاده نمي كند."
کاسیاس واقعا بهترین دروازه بانه تاریخه
با اینکه رئال اصلا خوب بازی نکرد ولی خوب جام رو گرفت
یه جام الکی
=================
اره واقعا.......نمیدونم اگه رئال کاسیاس رو نداشت میخواست چیکار کنه
شکست سنگین رم و برتری رئال مقابل بایرن
دیشب سه دیدار دوستانه در سرتاسر دنیا برگزار شد.
سایت گل- جمعه شب سه دیدار دوستانه برگزار شد و در عجیب ترین دیدار، المپیاکوس موفق شد تا با نتیجه 1-5 مقابل رم به برتری دست یابد. تیم یونانی که اخیرا بالبرده را به عنوان مربی جدیدش به خدمت گرفته، حریف ایتالیایی را در هم کوبید. گلهای المپیاکوس را ایباگاسا (6)، سئارنس (52)، میتروگلو (61)، فتافاتیزیدیس (79) و سویلدیس (84) به ثمر رساندند و منس در دقیقه 12 تک گل رم را به ثمر رساند.
در دومین دیدار برگزار شده و در دیداری که به مناسبت بزرگداشت بکن باوئر برگزار شد، رئال مادرید موفق شد تا با درخشش ایکر کاسیاس در ضربات پنالتی از سد تیم میزبان عبور کند.این دیدار در پایان زمان قانونی با نتیجه 0-0 به پایان رسیده بود و در ضربات پنالتی، کریس رونالدو ،فان در فارت، ژابی آلونسو و بنزمابرای رئال گلزنی کردند و بداستوبر و اتل هم گلهای بایرن را از روی ضربه پنالتی به ثمر رساندند تا رئال پیروز این میدان لقب گیرد. کاسیاس ضربات پنالتی آلتین تاپ و برافهید را مهار کرد.
در سومین دیدار دوستانه نیز لوکاتونی با تک گلی که در دقیقه 74 وارد دروازه اتلتیک بیلبائو کرد، باعث پیروزی 0-1 جنوا مقابل حریف اسپانیایی گردید.
در تورنتمت جام TIM نیز دو تیم اینتر و میلان در پایان زمان قانونی بازی به تساوی بدون گل دست یافتند ولی در نهایت این اینتر بود که توانست در ضربات پنالتی با نتیجه 2-3 مقابل روسونری به پیروزی دست یابد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2010/8/14
پیشنهاد رئال برای خرید اوزیل رد شد
در آلمان اتفاقات دارد به سرعت روی میدهد.سایت گل- در حالی که در بازی رئال مادرید و بایرن مونیخ همه چشمها به میدان بود، خورخه بالدانو، مدیر ورزشی رئال داشت بر سر خرید مسعود اوزیل مذاکره میکرد.
ملیپوش جوان آلمانی در جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی خوش درخشید و چندین باشگاه اروپایی از جمله مادرید به دنبال خرید او هستند.
بالدانو در بین دو نیمه بازی، به خبرنگار شبکه ZDF گفت علاقه رئال به اوزیل جدی است: «بله، برای او پیشنهادی دادهایم.»
با این حال کلاوس آلوفس، مدیر ورزشی وردر برمن گفته این پیشنهاد چندان قابل توجه نبوده: «پیشنهاد آنها ارزش چانهزنی نداشت.»
بالدانو گفته بود که خریدهای رئال مادرید تمام نشده، هر چند که آنها تاکنون 63 میلیون یورو خرج بازیکنانی مانند ریکاردو کاروالیو، آنخل دیماریا و سامی خدیرا کردهاند.
اوزیل هم رسما اعلام کرده که با باشگاهی صحبت نکرده است. این در حالی است که گفته میشود بارسلونا بر سر قیمت او به توافق رسیده (این خبر در آلمان به شدت تکذیب شد) و منچستر یونایتد هم به دنبال پیشنهادی برای خرید اوست.
ژوزه مورینیو پس از دیدار گفت که امیدوار است رئال مادرید به دنبال خرید اوزیل باشد: «او بازیکن خیلی خوبی است و خیلی خوشحال خواهم شد اگر به ما بپیوندد. مربی آنها گفته نه، اما باید ببینیم چه میشود. اگر او بیاید عالی میشود.»
گفته میشود حداقل 25 میلیون یورو لازم است تا برمن راضی به فروش یکی از ستارههایش شود. این در حالی است که قرارداد او خرداد آینده به پایان میرسد.
2010/8/14کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)