از یکی از دوستام شنیدم که طرح ایرانسل هم فعلا فقط واسه اعتباری هاش یکم مشکل داره ...
از یکی از دوستام شنیدم که طرح ایرانسل هم فعلا فقط واسه اعتباری هاش یکم مشکل داره ...
عزيز همچين چيزي امكان نداره ! شما احتمالا اي دي جي اي نداريکیفیت ایرانسل هم خیلی افت کرده. من نهایتش با 4 و 5 تونستم باهاش دانلود کنم. به دکل هم خیلی نزدیکم ! !
من 2 روزه شمالم ديشب فعال كردم ايرانسلو با وجود اينكه از دكل دورم 27 كيلوبايت سرعت دارم ! اصلا باورم نميشه . ولي با همراه اول كه اينجا gprs سرعت 6.7 دارم كه بازم عاليه .
Last edited by e.khafan!; 24-06-2010 at 09:56.
من با همراه اول تا 33 هم دانلود داشتم ولی پایدار نیست!!
بعضی جاها واقعا سرعتش عالیه!
من الان نزدیک 1 ماه هست که از بسته های GPRS همراه اول استفاده میکنم، بد نیست و با توجه به اینکه گوشیم EDGE نداره سرعتم نوسان داره بین 4~5 توی این رنج نوسان داره اما توی این تقریبا یک ماه این همه مشکلی رو که دوستان زیادی گفتن نداشتم من و مداوم وصل بوده و قطعی و اینا نداشته ..
فقط 1 یا روز بود که یه صبح تا ظهر وصل نمیشد اما عصر مشکلش رفع شد ...
فقط تنهای مشکلش برای من این بود که ظاهرا همراه اول پورت های V P N مانند PPTP & l2TP رو بسته و نتونستم از V P N استفاده کنم ..
Last edited by Mr.K2; 24-06-2010 at 17:19.
آقا GPRS خط من فعاله . سیم کارتمم همراه اوله دائمی. حالا اگه بخوام یه طرح 1000 تومنی بگیرم پولش رو به صورتحساب دوره بعدم اضافه میکنه ؟؟؟؟؟ بعد بسته به مقدار زمانی که تو اینترنت بودم برام پول میافته ؟؟؟؟؟؟ یا همین هزینه 1000 تومن هست فقط ؟؟؟؟؟؟؟
یعنی اگه من 5 ساعت تو اینترنت باشم و حدودا 200 مگ هم دانلود کنم هزینه چه جوری محاسبه میشه برام ؟؟؟؟
سرعت دانلود تو همراه اول خوبه ؟؟؟؟؟؟
روی قبض دوره بعدتون میاد و کلا همین 1000 تومن هست برای یک شبانه روز - البته اگه سیستمشون درست شده باشه. در هر صورت شما 24 ساعت اینترنت دارید با 1000 تومان - سرعتشم کاملا بستگی به محل زندگی و نوع گوشی و البته شانستون داره، اگه EDGE رو روی گوشیتون و در منطقه داشته باشید سرعت از 10 تا 25 میتونه باشه اما در غیر اینصورت 5 یا 6 کیلوبایت دانلودتونه.
آقا من با این بسته های رویایی اصلا نمیتونم از راپید شیر و مگا آپلود چیزی دان کنم ....
میگه آی پی شما در حال دانلود فایل دیگری است ... حتی دفعه اول هم این ارور رو داد...
برای شما هم اینطوریه ؟
یعنی کلا 1000 تومن ؟؟؟؟؟ مگه میشه ؟؟؟؟؟؟ پس هزینه GPRS چی ؟؟؟؟؟؟ GPRS همراه اول خیلی وحشتناک میادا !!!! من نرم فعال کنم بعد رو قبض سریه بعدم 50 هزار تومن هزینه بیاد !!!!! تازه 50 هزار تومن پول قبض دادیم !!!!!!گوشیم هم EDGE داره .
سلام دوستان.
اگه میشه یکم در مورد چگونگی اتصال گوشی به کامپیوتر برام توضیح بدید ،
این مدل گوشیمه (SonyEricsson C905).
باید نرم افزاری روی کامپیوتر نصب کنم؟
چطوری باید باگوشی (از طریق کامپیوتر) به اینترنت وصل شم؟
اگه جواب سوالاتمو بدید ممنون میشم.![]()
عزيز همه چيز فارسي نوشته شده ... اگر همراه اول زيرش نزنه فقط 1009 تومن. GPRS , EDGE و .. همشون اينترنت هستن شما براي جي پي ار است 1000 تومن ميدي ...یعنی کلا 1000 تومن ؟؟؟؟؟ مگه میشه ؟؟؟؟؟؟ پس هزینه GPRS چی ؟؟؟؟؟؟ GPRS همراه اول خیلی وحشتناک میادا !!!! من نرم فعال کنم بعد رو قبض سریه بعدم 50 هزار تومن هزینه بیاد !!!!! تازه 50 هزار تومن پول قبض دادیم !!!!!!گوشیم هم EDGE داره .
من 10 تومن چند روز پيش دادم اواليل كه هزينه اينترنتم 0 بود الان كه كنتورارو درست كردن 18 هزار تومنه نه كم كميشه نه زياد دانلودمم 1.2 گيگابيت بوده تا حالا.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)