تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 61 اولاول ... 2632333435363738394046 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 605

نام تاپيک: معرفی HDPlayer های Novatron با قابلیت ----T

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

r-k عزیز و گرامی

لازم می بینم مجددا این نکته رو یادآوری کنم که:
    حرکت دوست عزیزمون rfah ... ، تاریخ اکانتی که گرفته و پست هایی که گذاشته سوال برانگیز و مشکوک
    و همینطور نحوه گفتارشان تابلوست با نیت خاصی صورت می گیرد.
    ایشون اگر نیت سوء نداشت، نیازی نبود اکانت جدیدی بگیرد و از اکانت اصلی که حتما دارند برای گذاشتن این پست ها استفاده می کردند.

اینجور حرکتها از سوی بازاریاب ها و فروشندگان در اینجور فروم ها به وفور یافت می شود که برای فروش کالای خودشان، محصولات مشابه را به ناحق به چالش می کشند.
    والا انتقاد و نقد و بررسی یک کالا هیچ اشکالی که ندارد هیچ ، بلکه مفید نیز می باشد و هدف از این جور فروم ها نیز همین است
    یعنی اطلاع رسانی صحیح و آگاهی دادن درست، نه سوء استفاده در جهت تبلیغات خاص و منافع شخصی خاص
    آقای best
    مثل اینکه شما یک طوریت میشه ؟!!
    خودت میبری و میدوزی . حرفای من مشکوکه یا حمایتها وتعریفای شما از نواترون ؟
    من اگه تو این تایپیک انتقاد بیجا کردم ویا یک مشکل این دستگاهو زیادی گفتم اون پستو بیار بالا تا همه ببینند و قضاوت کنند ؟!!
    اگه من فروشنده یا نماینده یک محصول دیگه بودم که باید تو این به قول شما 9 تا پست یک اشاره ای میکردم .
    آیا شما با مدیریت این فروم آشنایی داری و اطلاعات سری داری که تهمت میزنی من اکانت داشتم و یک اکانت جدید گرفتم ؟!!
    میخوای با این حرفات دیگران را از صحنه خارج کنی تا کسی نباشه این محصول رو نقد کنه و از فروشش بیشتر سود کنی ؟
    خوبه که آدم یک مقدار منطقی باشه و درست قضاوت کنه و بقیه رو توچاه نندازه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام خدمت جناب best عزیز و دیگر دوستان
    لازم می دانم چند نکته را روشن نمایم :
    1- شما در این پست و قبلا نیز به تاریخ اکانت و مدت عضویت rfah عزیز اشاره کرده اید ، درصورتیکه تاریخ عضویت مطرح نیست ، زیرا خیلی از دوستان هستند که ممکن است عضو این فروم نیز نباشند اما مطالب این فروم را مطالعه نمایند ، شما کافی است عبارت "novatron+مشکلات" و یا "نواترون+مشکلات" و یا عباراتی با این مضمون را در گوگل و یا امثال آن سرچ کنید ، خواهید دید که این فروم جزو اولین نتایج جستجو آورده خواهد شد ، پس می توان نتیجه گرفت ممکن است صدها نفر و یا بیشتر این مطالب را مطالعه نمایند و عضو این فروم نیز نباشند.
    2- بنده یکبار دیگر همه پست های زده شده توسط rfah را مرور کردم و تبلیغی از کالایی مشابه و یا غیر از نواترون ندیدم ، پس این نمی تواند کوبیدن یک محصول برای بالا بردن محصولی دیگر باشد.
    3- بنده بعنوان یک برادر کوچکتر ، باز هم توصیه می کنم تحمل مان را بالاتر ببریم و از زدن تهمت به دیگران پرهیز کرده و به نقد صحیح و منطقی این محصول و محصولات دیگر بپردازیم . با تشکر مجدد
    بازم سلام به r-k گل
    شما لطف کردی و به زبون شیوا جان کلام را ادا کردی
    خداییش من تا بحال تبلیغ کالایی رو کردم ؟
    من فقط میگم اگه یک نمایندگی میاد یک محصولو تو بازار عرضه میکنه ، وظیفه داره اولا محصول بدون ایراد دست مشتری بده و دوما باید درست پشتیبانی کنه ، اگه این حرف غیر منطقیه بفرمایید تا اصلاح کنم ؟

---------- Post added at 11:58 PM ---------- Previous post was at 11:53 PM ----------

با سلام

خدمت سروران گرامی ، نر افزار جدید نسخه 67 از لحاظ صدای ----T تست شد و تکمیل گردید. از نظر هنگ نمودن در هنگام تماشای تلویزیون بعد از مشورت با کمپانی سازنده توصیه میشود برای تعویض کانال تا زمان رفتنInfo Bar صبر نمایند سپس کانال را تعویض نمایید ، تعویض سریع کانالها موجب پر شدن بافر دستگاه میشود که در آن صورت تنها را ریست شدن دستگاه میباشد. اگر دستگاه بصورت نرم افزاری باشد زمان روشن شدن دستگاه بسیار کوتاه تر از زمانی است که ریست سخت افزاری بگردد( از برق در آوردن دستگاه ). در مورد جدول زمان ضبط هنوز مشکل بر طرف نگردیده که احتمالاً مربوط به عدم همخوانی زمان نشان داده شده با زمان اصلی میباشد . امیدوارم در اسرع وقت این مشکل نیز هرچه سریعتر برطرف گردد.
    لینک برای دانلود نرم افزار:

با سلام
    عزیز جون شما باید بعنوان نمایندگی نواترون خیلی زودتر وارد میشدید تا بحث به اینجاها نرسد . بهرحال جلوی ضرر رو هر موقع بگیری نفعه

---------- Post added 31-08-2010 at 12:02 AM ---------- Previous post was 30-08-2010 at 11:58 PM ----------

Sash عزيز
    منظور شما تركيب سه دستگاه در يك است درست مي گوييم؟
    به نظر من در پخش تنها مشابه يا شايد كمي هم بهتر بشود پيدا كرد(صرفا بخاطر زيرنويس فارسي نه كيفيت تصوير)
    در ركورد دو سه مورد بيشتر محصول نديدم كه اين حداقل زيباترين است.
    اما در مورد ----t نه اين دستگاه بلكه تمام دستگاه هاي مشابه قابل قياص با xvision هم نيستند.

در مجموع با حرف شما موافقم كه در اين رده بهترين و شكيل ترين در ايران است ولي هنوز پول بدست مردد خريد هستم.
    البته من با ایکس ویژن کار نکردم اما میگن خیلی داغ میکنه . بهرحال من هم پول بدست منتظرم تا به یک انتخاب ایده آل و بدون مشکل برسم

---------- Post added at 12:04 AM ---------- Previous post was at 12:02 AM ----------

سلام ،قابل توجه شرکت مارت و دیگر دوستان
    علاوه بر مشکلاتی که وجود داشت و هنوز در ورژن 1.67 حل نشده باید اضافه کنم حروف فارسی که در ورژنهای اخیر تصحیح شده بود مجددا در این ورژن دارای اشکال است وبصورت جدا جدا مینویسه
    یک مثلی است میگه اومدند زیر ابروشو بردارند ، چشمشو هم کور کردند !!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام من چنین مشکلی ندارم و بقیه دوستان هم تا حال در این رابطه چیزی ننوشته اند که مشکل دارند.
    آیا با فریمور قبلی درست عمل میکنه؟
    آیا فریمور رو از سایت معتبر دریافت کردی ؟
    با سلام
    بعد از اینکه فریمور 1.67 مجدداً ریخته شد چند بار این مشکل بوجود آمد منتهی بعد از مدتی خود بخود درست می شود مثلاً دیشب سیگنال رفت اما آخر شب روشنش کردم درست بود.
    با فریمور های قبلی چنین مشکلی وجود نداشت. مثلاً 1.64 فقط مشکل صدا و هنگ کردن داشت و 1.55 فقط مشکل هنگ کردن داشت و مشکل دیگری دیده نشد.

4. این کاربر از irelectronic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان اگر بخواهيم بين نواترون و وسترن ديجيتال مقايسه كنيم ،كدوم بهتره و چرا؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سلام

خدمت سروران گرامی ، نر افزار جدید نسخه 67 از لحاظ صدای ----T تست شد و تکمیل گردید. از نظر هنگ نمودن در هنگام تماشای تلویزیون بعد از مشورت با کمپانی سازنده توصیه میشود برای تعویض کانال تا زمان رفتنInfo Bar صبر نمایند سپس کانال را تعویض نمایید ، تعویض سریع کانالها موجب پر شدن بافر دستگاه میشود که در آن صورت تنها را ریست شدن دستگاه میباشد. اگر دستگاه بصورت نرم افزاری باشد زمان روشن شدن دستگاه بسیار کوتاه تر از زمانی است که ریست سخت افزاری بگردد( از برق در آوردن دستگاه ). در مورد جدول زمان ضبط هنوز مشکل بر طرف نگردیده که احتمالاً مربوط به عدم همخوانی زمان نشان داده شده با زمان اصلی میباشد . امیدوارم در اسرع وقت این مشکل نیز هرچه سریعتر برطرف گردد.
    لینک برای دانلود نرم افزار:

با سلام
    ورود جنابعالی را بعنوان نماینده مارت در مباحث این فروم به فال نیک می گیریم ، اگرچه قبلا نیز نظاره گر مباحث بودید.
    اما درمورد مشکل تعویض کانال باید عرض کنم به علت طولانی بودن رفتن info bar از روی صفحه (12 ثانیه) ، تعویض کانال پس از رفتن info bar غیر منطقی است زیرا با این روش شما در عرض 1 دقیقه می توانید تنها 4 کانال را مرور کنید .
    من با دستگاههای پروویژن ، ایکس ویژن و بلوسنس کار کرده ام و تعویض کانال روی آنها حداکثر 3 الی 4 ثانیه زمان می برد ، یعنی با یک حساب سر انگشتی ، در دستگاههای دیگر در عرض 1 دقیقه می توان حدود 20 کانال را مرور کرد و با نواترون تنها 4 الی 5 کانال ، و این تفاوت فاحش غیرمنطقی است . با تشکر

7. این کاربر از r-k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Mart-co's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران چهارراه ولیعصر بازار رضا شماره 41

پيش فرض

با سلام
    بعد از اینکه فریمور 1.67 مجدداً ریخته شد چند بار این مشکل بوجود آمد منتهی بعد از مدتی خود بخود درست می شود مثلاً دیشب سیگنال رفت اما آخر شب روشنش کردم درست بود.
    با فریمور های قبلی چنین مشکلی وجود نداشت. مثلاً 1.64 فقط مشکل صدا و هنگ کردن داشت و 1.55 فقط مشکل هنگ کردن داشت و مشکل دیگری دیده نشد.
    دوست عزیز مشکلی که شما در مورد عدم دریافت سیکنال دلرید بدقت بررسی شد . به هیچ عنوان در این نسخه این مشکل وجود ندارد. به احتمال زیاد مربوط یه تنظیم آنتن شما میباشد احتمالاً با کمی تغییر در جهت آنتن آن هم در زمانی که فرکانس ندارید میتوانید جهت درست را پیدا کنید. در صورت نیاز میتوانید به من زنگ بزنید . 66955292

داره خودمونی میشه Mart-co's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران چهارراه ولیعصر بازار رضا شماره 41

پيش فرض

با سلام
    ورود جنابعالی را بعنوان نماینده مارت در مباحث این فروم به فال نیک می گیریم ، اگرچه قبلا نیز نظاره گر مباحث بودید.
    اما درمورد مشکل تعویض کانال باید عرض کنم به علت طولانی بودن رفتن info bar از روی صفحه (12 ثانیه) ، تعویض کانال پس از رفتن info bar غیر منطقی است زیرا با این روش شما در عرض 1 دقیقه می توانید تنها 4 کانال را مرور کنید .
    من با دستگاههای پروویژن ، ایکس ویژن و بلوسنس کار کرده ام و تعویض کانال روی آنها حداکثر 3 الی 4 ثانیه زمان می برد ، یعنی با یک حساب سر انگشتی ، در دستگاههای دیگر در عرض 1 دقیقه می توان حدود 20 کانال را مرور کرد و با نواترون تنها 4 الی 5 کانال ، و این تفاوت فاحش غیرمنطقی است . با تشکر
    دوست عزیز
    فرمایش شما بسیار متین و بجا میباشد اما در نظر داشته باشید عملکرد تمامی اینگونه دستگاهها بر اساس لینوکس میباشد. در دستگاههایی که شما نام بردید تنها کار دریافت عمل گیرندگی دیجیتال انجام میگردد اما کار آیی این دستگاه بر اساس پخش دیجیتال تعریف گردیده . در این که شاید در بعضی موارد قسمت گیرندگی دیجیتال با بعضی مشکلات مواجه میشوید پیشاپیش معذرت میخواهم. اگر شما ببنید firmware های این دستگاه در حدود 100 مگابایت حجم داشتند که جدیداً احتمالاً توانسته باشند به حجم کمتری دست پیدا کنند ( حدود 50 مگا بایت) در حالی که برای دستگاههای گیرنده حداکثر 2 مگابایت میباشد. پس از صحبت با شرکت گفتند چون قضیه بافرینگ دستگاه بسیار مهم میباشد فعلاً کوتاه کردن این مسئله امکانپذیر نمی باشد اما در نظر دارند تا بتوانند این کار را بکنند. در مورد زیر نویس فارسی هم تا آخر هفته حتماً این مشکل بر طرف شده و نسخه 68 منتشر خواهد شد.

10. این کاربر از Mart-co بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

r-k

اگه نباشه جاش خالی می مونه best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

1

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
    Last edited by best; 18-09-2010 at 00:02.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

rfah محترم

من برداشت خودم را مي نويسم شايد بدرد شما يا كساني كه اين دستگاه را ندارند بيشتر بخورد.

اين تاپيك با موضوع معرفی HDPlayer های Novatron با قابلیت ----T توسط best محترم درست شده.
    من چون به يك چنين دستگاهي احتياج داشتم جلب توجهم را كرد و وارد بحث هم شدم (قابل توجه آقاي بهترين من از سال 2005 عضو هستم و مباحث مختلف را دنبال مي كنم ولي تنها در اين تاپك وارد بحث شدم و تازه داشتم خودماني مي شدم).
    اما اين دستگاه و تمام دستگاه هاي مشابه(مارك ديگر) در مقابل پخش كننده هاي صرف فقط يك ----t دارند كه مايه دردسر است و ركورد هم مي كنند كه بايد ديد براي خريدار ركورد mpeg2 چقدر كارايي دارد.)
    من و شما اشتباه داريم ادامه مي دهيم از پيام هاي 7 و8 به بعد اين تاپيك تبديل شده به موضوع اعلام مشكلات و حتي متعصب ترين دوستان از مزاياي دستگاه خود چيزي نمي گويند .حتي شركت مارت هم چيزي براي گفتن ندارد و با فروش آخرين دستگاه اين سري خود ديگر كاري ندارد.)
    بنابر اين ما از خير خريد اينگونه دستگاه از هر مارك بگذريم عاقلانه تر است و اين تاپيك را به دارندگان بسپاريم تا با همفكري و همكاري به برطرف كردن مشكلات خود بپردازند.
    با اميد اينكه مشكلات دارندگان حل شود و از دستگاه كمال لذت را ببرند.

13. این کاربر از ffa72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

با سلام
    فريم وير 68 ريليز شد !

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد از نصب تغيرات رو ميگم

15. 2 کاربر از sash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •