تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 102 اولاول ... 263233343536373839404686 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 1019

نام تاپيک: Test Drive Unlimited 2

اگه نباشه جاش خالی می مونه aramesh_61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    نقطه‌ی کوچک آبی رنگ

پيش فرض

یه نقد کوچیک از بازی : (نسخه کنسولی )

گرافیک : 10 / 6

خوب بازی در زمینه طراحی ماشین ها خوب ظاهر شده و قابل قبول کار کرده ، اما در بقیه زمینه ها بسیار ضعیف بوده بطوری که حتی از شاهکارRS که 3 سال از عرضش می گذره یا حتی بازی BurnOut Paradise ضعیف تره . محیط بسیار ضعیف ، شفافیت تصویر درب و داغون ! ، رزولوشن پایین ، مدلینگ انسان ها در بازی که در حد یه بازی متوسط نسل پیشه ، یا اصرار بر وجود برخی از اشیا مثله سگ !! در بازی ( دست اون خانومه اول بازی !!) که در حد یک بازی دو نسل پیش ساخته شدن !! عاری بودن محیط از جزئیات ، بخصوص در شهر اول و از همه مهم تر افتضاح در بخش دست شخصیت خودمون !! که باعث شده کلا نمای داخل بازی بسیار زشت جلوه کنه ، دست شخصیت عاری از هر جزئیاتی و کاملا یک نسل عق مونده !! جلوه میکنه و ... همه باعث شدن این بازی در این بخش بسیار ضعیف عمل کنه و شاید نمره 10 / 6 (با ارفاق ) مناسب این بازی باشه .

گیم پلی : 10 / 8

انصافا گیم پلی بازی روون کار شده ، بازی بین سبک ارکید و شبیه سازی هستش که برای قشر عمده ای از گیمر ها مناسب محسوب میشه . نه مثله GT5 سر برنده شدن بسیاری از مسابقات باید چن روز تمرین کنید ، نه مثله Burnout میتونید براحتی همه بازی ها رو برنده بشید ، در کل چه از نظر درجه سختی چه از نظر سبک گیم پلی بازی دلنشینه

داستان ، موسیقی و مخلفات !:

خوب داستان بازی شروع جالبی داره که برای چنین بازیی بسیار مناسب هستش ، شما یک پیشخدمتید با ارزوهایی بزرگ !!که در این راه یک خانوم مجری یهویی تصمیم میگیره به شما کمک کنه !!!
    صداگزاری شخصیت ها برای یک بازی ریسینگ قابل قبوله ، اما کاملا مشخصه که کل دیالوگ ها در کمتر از یک روز گفته شدند !!

سخن اخر :

بازی به دو قشر توصیه میشه . اول عاشقان نسخه قبلی این بازی و دوم هم کسایی که همه بازی های ریسینگ این چند وقته رو بازی کردن و ونبال کمی تنوع هستند .

نمره کلی : 10 / 7
    تمامی موارد گفته شده تایید می شود

2. این کاربر از aramesh_61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز BMW.M3_E46's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Most Wanted

پيش فرض

یه نقد کوچیک از بازی : (نسخه کنسولی )

گرافیک : 10 / 6

خوب بازی در زمینه طراحی ماشین ها خوب ظاهر شده و قابل قبول کار کرده ، اما در بقیه زمینه ها بسیار ضعیف بوده بطوری که حتی از شاهکارRS که 3 سال از عرضش می گذره یا حتی بازی BurnOut Paradise ضعیف تره . محیط بسیار ضعیف ، شفافیت تصویر درب و داغون ! ، رزولوشن پایین ، مدلینگ انسان ها در بازی که در حد یه بازی متوسط نسل پیشه ، یا اصرار بر وجود برخی از اشیا مثله سگ !! در بازی ( دست اون خانومه اول بازی !!) که در حد یک بازی دو نسل پیش ساخته شدن !! عاری بودن محیط از جزئیات ، بخصوص در شهر اول و از همه مهم تر افتضاح در بخش دست شخصیت خودمون !! که باعث شده کلا نمای داخل بازی بسیار زشت جلوه کنه ، دست شخصیت عاری از هر جزئیاتی و کاملا یک نسل عق مونده !! جلوه میکنه و ... همه باعث شدن این بازی در این بخش بسیار ضعیف عمل کنه و شاید نمره 10 / 6 (با ارفاق ) مناسب این بازی باشه .

گیم پلی : 10 / 8

انصافا گیم پلی بازی روون کار شده ، بازی بین سبک ارکید و شبیه سازی هستش که برای قشر عمده ای از گیمر ها مناسب محسوب میشه . نه مثله GT5 سر برنده شدن بسیاری از مسابقات باید چن روز تمرین کنید ، نه مثله Burnout میتونید براحتی همه بازی ها رو برنده بشید ، در کل چه از نظر درجه سختی چه از نظر سبک گیم پلی بازی دلنشینه

داستان ، موسیقی و مخلفات !:

خوب داستان بازی شروع جالبی داره که برای چنین بازیی بسیار مناسب هستش ، شما یک پیشخدمتید با ارزوهایی بزرگ !!که در این راه یک خانوم مجری یهویی تصمیم میگیره به شما کمک کنه !!!
    صداگزاری شخصیت ها برای یک بازی ریسینگ قابل قبوله ، اما کاملا مشخصه که کل دیالوگ ها در کمتر از یک روز گفته شدند !!

سخن اخر :

بازی به دو قشر توصیه میشه . اول عاشقان نسخه قبلی این بازی و دوم هم کسایی که همه بازی های ریسینگ این چند وقته رو بازی کردن و ونبال کمی تنوع هستند .

نمره کلی : 10 / 7
    برای نسخه PC هم دوستان یه نظر بدن

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

گرافيك شايد خاك ها و درختها يكمي ضعيف باشه كه اونم توجيه داره اما به نظر من خوبه !!!
    گرافيك خوب زمين و جاده ها رو شما تو كدوم يك از بازي هاي هم سبك ديدي دوست عزير...

و توجيه درختها و كوه و كمر اينه كه اگه قرار بود اونا هم با جزئيات و دقت ماشينها و جاده ها طراحي ميشد كه الان شايد 10 % از طرفداران اين بازي تو سرتاسر جهان سيستمي داشتند كه بتونه اون رو اجرا كنه !!!
    دوست عزی
    1- این نقد نسخه کنسول بود
    2- نسخه PC بازی هم اش دهن سوزی نیست ، شما به عنوان طرفدار به بازی نگاه می کنید ، من به عنوان کسی که تا اونجایی که بلدم بازی ها رو نقد می کنم !!! این بازی برای عرضه در سال 2011 به هیچ وجه مناسب نیست و بازی های 3 یا حتی 4 سال پیش هم از این بازی جلوترن ( مقایسه بازی با عناوینی مثله GT5 یا FORZA 3 که دیگه کلا جایز نیست !!)

5. این کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوست عزی
    1- این نقد نسخه کنسول بود
    2- نسخه PC بازی هم اش دهن سوزی نیست ، شما به عنوان طرفدار به بازی نگاه می کنید ، من به عنوان کسی که تا اونجایی که بلدم بازی ها رو نقد می کنم !!! این بازی برای عرضه در سال 2011 به هیچ وجه مناسب نیست و بازی های 3 یا حتی 4 سال پیش هم از این بازی جلوترن ( مقایسه بازی با عناوینی مثله GT5 یا FORZA 3 که دیگه کلا جایز نیست !!)
    نه من دیگه مطمئن شدم کارت گرافیک شما 6600 ه
    گرافیک بازی واقعا عالیه ! محیط به این گستردگی با این جزئیات بالا و طراحی های خوب و دقیق که کاملا مشخصه روش وقت گذاشته شده و اصولی کار شده . متریال های عالی . نور پردازی عالی . طراحی دقیق ماشین ها و ... به احتمال زیاد کارت گرافیکی شما نمیتونه بازی رو به خوبی پردازش کنه وگرنه ایراد گرفتن از گرافیک این بازی روی PC خیلی عجیبه ! من نمره 9.5 رو به گرافیک بازی میدم . نسخه اولش که تو زمان خودش گرافیکی ترین بازی تو سبک خودش بود و الان هم با توجه به اینکه محیطش وحشتناک گسترده هست گرافیکش واقعا عالیه ...
    Last edited by anti-military; 12-02-2011 at 17:54.

7. این کاربر از anti-military بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

نه من دیگه مطمئن شدم کارت گرافیک شما 6600 ه
    گرافیک بازی واقعا عالیه ! محیط به این گستردگی با این جزئیات بالا و طراحی های خوب و دقیق که کاملا مشخصه روش وقت گذاشته شده و اصولی کار شده . متریال های عالی . نور پردازی عالی . طراحی دقیق ماشین ها و ... به احتمال زیاد کارت گرافیکی شما نمیتونه بازی رو به خوبی پردازش کنه وگرنه ایراد گرفتن از گرافیک این بازی روی PC خیلی عجیبه ! من نمره 9.5 رو به گرافیک بازی میدم . نسخه اولش که تو زمان خودش گرافیکی ترین بازی تو سبک خودش بود و الان هم با توجه به اینکه محیطش وحشتناک گسترده هست گرافیکش واقعا عالیه ...
    نسخه اولش که تو زمان خودش گرافیکی ترین بازی تو سبک خودش بود
    میشه بگید چه کسی این عنوانو بهش داده !!؟؟
    دوست عزیز شما بازیی مثله GT5 رو بازی کردی ؟ forzaچطور ؟ شما این بازی رو با نسخه قبلیش مقایسه می کنید بعدا میگید گرافیک بازی عالیه !! معیار مهمه که منو شما معیارامون مثله این که خیلی فرق داره !! یعنی شما مدل سازی افتضاح شخصیت ها ، ضعف کابین ماشین و ... رو قبول ندارید!!؟؟

خوب شما این عکسو ببینید

این بازی 2 سال از عرضش میگذره ،

این یکی هم نسخه prologue بازی GT5 هستش .

فرمودید : متریال های عالی . نور پردازی عالی . طراحی دقیق ماشین ها

این هم عکس نسخه pc همین بازی که سال 2011 عرضه شده !
    به کیفیت دست و لباس کاراکتر ، سقف کابین، نورپردازی سمت راست خودرو که بصورت پیکسل پیسل شده ، متریال کابین و ...توجه کنید !!اگه بنظر شما نورپردازی و متریال ها عالین دیگه !!
    فکر کنم با دیدن این عکسا دیگه بحثی باقی نمونه

در ضمن یه سوال هم از شما داشتم !!
    چیز دیگه که هیچ وقت AA رو فعال نکنید چون واقعا گند میزنه به گیم پلی بازی و خیلی دست فرمون ماشین ها رو خشک میکنه !
    من با اینکه با بالاترین تنظیمات گرافیکی اکثر مواقع بالای 45 فریم میگیرم اما AA رو که فعال میکنم گیم پلی ماشین ها خیلی خشک میشه . کلا تو اینجور بازیها هیچ وقت AA رو فعال نکنید ...

AA بازی چه ربطی به گیم پلی داره !!؟؟؟بعد شما بدون AA بازی می کنی اینقدر از گرافیک بازی تعریف می کنید ؟؟
    Last edited by amin 2010; 12-02-2011 at 18:26.

9. این کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Top Gear The Stig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Top Gear

پيش فرض

میشه بگید چه کسی این عنوانو بهش داده !!؟؟
    دوست عزیز شما بازیی مثله GT5 رو بازی کردی ؟ forzaچطور ؟ شما این بازی رو با نسخه قبلیش مقایسه می کنید بعدا میگید گرافیک بازی عالیه !! معیار مهمه که منو شما معیارامون مثله این که خیلی فرق داره !! یعنی شما مدل سازی افتضاح شخصیت ها ، ضعف کابین ماشین و ... رو قبول ندارید!!؟؟

خوب شما این عکسو ببینید

این بازی 2 سال از عرضش میگذره ،

این یکی هم نسخه prologue بازی GT5 هستش .

فرمودید : متریال های عالی . نور پردازی عالی . طراحی دقیق ماشین ها

این هم عکس نسخه pc همین بازی که سال 2011 عرضه شده !
    به کیفیت دست و لباس کاراکتر ، سقف کابین، نورپردازی سمت راست خودرو که بصورت پیکسل پیسل شده ، متریال کابین و ...توجه کنید !!اگه بنظر شما نورپردازی و متریال ها عالین دیگه !!
    فکر کنم با دیدن این عکسا دیگه بحثی باقی نمونه

در ضمن یه سوال هم از شما داشتم !!

AA بازی چه ربطی به گیم پلی داره !!؟؟؟بعد شما بدون AA بازی می کنی اینقدر از گرافیک بازی تعریف می کنید ؟؟
    جناب عکس تست درایو شما مال نسخه ی یک هستش!!!!!!گرافیک 2 با 1 خیلی فرق فوکوله!!!
    (اینجا تاپیک TDU2 هست )

11. این کاربر از Top Gear The Stig بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

جناب عکس تست درایو شما مال نسخه ی یک هستش!!!!!!گرافیک 2 با 1 خیلی فرق فوکوله!!!
    (اینجا تاپیک TDU2 هست )
    دوست عزیز اول تحقیق کنید بعدا اظهار فضل بفرمایید !!
    تاپیکی در باره راهنمایی های این بازی در .pubarticles ، این عکس از اونجاست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در ضمن وقتی نقل قول میکنید عکسارو حذف کنید که حجم صفحه زیاد نشه

عکس دیگه ای از این بازی ، با این که پولیش شده هستش اما بازم ضعف کابین و مدل دست کاراکتر که حداقل برای 1 نسل پیشه دیده میشه

Last edited by amin 2010; 12-02-2011 at 18:48.

13. 2 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Baby nfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در این که gt5 یه شاهکاره هیچ شکی نیست. ولی جذابیتی که test drive داره رو نمیشه تو gt5 پیدا کرد. اینکه شما خودتون بتونید خونه بخرید , گاراژ هاتون رو پر از ماشین های مختلفی کنید که برای بدست آوردنشون کلی تو شهر گشته باشید تا نماینگی شو پیدا کنید و قیمتشو ببینید و برید براش پول جمع کنید حس و حال خاص دیگه ای داره که هیچ وقت نمیشه تو بازی هایی مثل gt5 و forza و dirt و ... بدست آورد.
    در مورد گرافیک هم به 2 نکته ای که دوستان تو پست های قبلی نوشته بودن اشاره میکنم که اگه قرار بود گرافیک test drive هم در حد بازی های دیگه که فقط میشه تو یه مسیر از قبل تعیین شده و بسته مسابقه داد , می بود , باید کلا بازی بازی رو بوسید و گذاشت کنار , چرا که باید روی بافت و جزئیات محیط گسترده بازی هم کار میشد که شدیدا کاربر رو نیازمند کارت گرافیک قدرتمندی میکرد.
    در کل نظر من اینه که سبک test drive و gt5 مثل هم نیست که لازم باشه باهم مقایسه بشن.

15. 2 کاربر از Baby nfs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

در این که gt5 یه شاهکاره هیچ شکی نیست. ولی جذابیتی که test drive داره رو نمیشه تو gt5 پیدا کرد. اینکه شما خودتون بتونید خونه بخرید , گاراژ هاتون رو پر از ماشین های مختلفی کنید که برای بدست آوردنشون کلی تو شهر گشته باشید تا نماینگی شو پیدا کنید و قیمتشو ببینید و برید براش پول جمع کنید حس و حال خاص دیگه ای داره که هیچ وقت نمیشه تو بازی هایی مثل gt5 و forza و dirt و ... بدست آورد.
    در مورد گرافیک هم به 2 نکته ای که دوستان تو پست های قبلی نوشته بودن اشاره میکنم که اگه قرار بود گرافیک test drive هم در حد بازی های دیگه که فقط میشه تو یه مسیر از قبل تعیین شده و بسته مسابقه داد , می بود , باید کلا بازی بازی رو بوسید و گذاشت کنار , چرا که باید روی بافت و جزئیات محیط گسترده بازی هم کار میشد که شدیدا کاربر رو نیازمند کارت گرافیک قدرتمندی میکرد.
    در کل نظر من اینه که سبک test drive و gt5 مثل هم نیست که لازم باشه باهم مقایسه بشن.
    در درستی حرف شما شکی نیست اما ما داریم فقط در مورد گرافیک بازی بحث می کنیم ، توی نقدمم گفتم گیم پلی بازی خیلی دلچسبه ، اما گرافیک بازی بسیار ضعیف تر از حد انتظار کار شده
    +
    لطفا ادامه این بحث در پروفایل الان شهاب میاد هممونو جمع می کنه!!

دوست عزيز با نام كاربري amin 2010 لطفا اين بحث كذايي و مسخره رو تموم كنيد...!!!

اگه FORZA و GT تونستن تو همچين وسعتي بازي رو راحت و روون اجرا كنن بعد بيان حرف بزنن...

TEST DRIVE در كل از دو عنوان بالا سر تر هست ( اين نظريه در كل هست نه اينكه فقط ما زوم كنيم رو گرافيك )

محض اطلاع هم اون عكس از test drive كه گذاشتيد هم نسخه يك هست...

عكس با كارت معموليم بگيرم ببينيد گرافيكش چي به چيه؟

شما اصلا ورژن 2 رو بازي كرديد ؟!!!

بعيد ميدونم والا !
    خدای من شما از سرمایه گزارای بازی نیستید احیانا؟؟
    نمرات forza motor sportدو رو که برای سال 2007 هستش میزارم

بر اساس 66 نقد میانگین نمرات 90 برای این بازی ثبت شده
    اما میانگین نمرات TD1 نسخه PC که همزمان با نسخه دو فورزا یعنی سال 2007 عرضه شده
    نمره79 بر اساس تنها 18 نقد !!!
    پس سعی کنید از بازیی که خودتون خوشتون اومده هایپ در ندید !!! لطفا !!
    آخرين عكسي هم كه گذاشتيد بااااااز هم ورژن يك هست !!!!!!!!

چون ورژن 2 اصلا سالين نداره !
    این یکی از عکسای معرفی بازی بود استاد
    این بازی که من نمیدونم شما چی توش دیدی قابل مقایسه با بازیی مثله Burnou Paradise هم نیست ، چه برسه به دو مسترپیس مثله فرزا یا GT5 . در ضمن من فارسی گفتم بحث باقیش تو پروفایل ، طریقه دسترسی به پروفایلم اینه که روی اسمه کاربریم کلیک کنید بعدا گزینه پروفایل کاربرو انتخاب کنید ، به همین راحتی !!
    Last edited by amin 2010; 12-02-2011 at 19:20.

17. 3 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال bbp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزيز با نام كاربري amin 2010 لطفا اين بحث كذايي و مسخره رو تموم كنيد...!!!

اگه FORZA و GT تونستن تو همچين وسعتي بازي رو راحت و روون اجرا كنن بعد بيان حرف بزنن...

TEST DRIVE در كل از دو عنوان بالا سر تر هست ( اين نظريه در كل هست نه اينكه فقط ما زوم كنيم رو گرافيك )

محض اطلاع هم اون عكس از test drive كه گذاشتيد هم نسخه يك هست...

عكس با كارت معموليم بگيرم ببينيد گرافيكش چي به چيه؟

شما اصلا ورژن 2 رو بازي كرديد ؟!!!

بعيد ميدونم والا !

آخرين عكسي هم كه گذاشتيد بااااااز هم ورژن يك هست !!!!!!!!

چون ورژن 2 اصلا سالين نداره !

اديييييييتتتتتتت ::

حالا ديگه واقعا مطمئن شدم كه شما اين بازي رو انجام ندادي...!!!

پيشنهاد ميكنم حتما بازي رو تهيه كنيد و از اول بسم الله بريد تا برسيد به هاوايي و قشنگ بچرخيد و وسعت رو با چشماي خودتون ببينيد...جزئيات مختلف...اگه وقت سر خاروندن پيدا كرديد كه بيايد اينجا پست بزاريد اونوقت يه چيزي

عكس از گرافيك هم حتما ميزارم...

و در آخر اينكه ورژن يك اولين تجربه eden تو اين وسعت بود...مطمئن باشيد اگه فورزا بود نمره 10 ام نميگرفت از 100 واي به حال بقيش !
    Last edited by bbp; 12-02-2011 at 19:19.

19. 5 کاربر از bbp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •