عزیز دخل لپتاپو آوردی که...بیچاره از کجا هوا بکشه خنک شه؟
در ضمن اون لوگو های رو لپتاپ رو بکن...نترس از صفر خارج نمیشه ( شوخی)
عزیز دخل لپتاپو آوردی که...بیچاره از کجا هوا بکشه خنک شه؟
در ضمن اون لوگو های رو لپتاپ رو بکن...نترس از صفر خارج نمیشه ( شوخی)
سلام من خیلی وقت پیش عکس گذاشته بودم لینکا خراب شده دوباره میزارم من درسته کم پست میدم ولی همیشه این تاپیکو دنبال میکنم
اولین عکس ، عکس بهترین کنسول دنیا هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دومین عکس ، عکس بهترین بازیه دنیا هست
عکس سوم مربوط به تجهیزات خوانندگی وهست و اون چوبم واسه وقتایی هست که هوس بیلیارد کنیم چون چوبهای باشگاه همش کجو کوله هستند
عکس چهارم لپتابم بعلاوه پی اس پی هستند (شارژره پی اس پیم گم شده کسی ندیده؟)
عکس آخر هم یار همیشگی من ایکس باکس بعلاوه n8 (دروغ چرا موبایل واسه داداشمه خودم گوشی ساده دستمه )
فعلا همینا بود آها پی سی هم تو عکسا هست که البته از وقتی ایکس باکس خریدم باهاش کاری ندارم غیر از ضبط صدا البته
یه سوال چرا بازی میکرو رو تو LCD با کیفیت Full HD نشون میده![]()
باور کن وقتی کیفیت رو دیدو خودمم شوکه شدم البته فول اچدی نیست ولی دلیلش اینه که ما قبلنا با تک فیش میکرو رو به تلوزیون لامپ تصویری وصل میکردیم و باید با کانالیابی میگرفتیش ولی الان با دو تا فیش به ال سی دی وصل کردم (همون دو تا فیشی که رسیورو به تلوزیون وصل میکنه ) و دیدم که کیفیتش واقعا بالا رفته البته اگه از نزدیک نگاه کنی یه خط هایی رو تو صفحه میبینی![]()
برای ایشون رو نمی دونم ولی برای من اگه اون برچسب ها رو بکنم لپ تاب از گارانتی خارج می شه.
جدا؟؟
ولی با این عکس میکرو جنیوس خیلی حال کردم...منم دقیقا عین همینو داشتم تو اسباب کشی گم شد چقدر غصه خوردم![]()
الان دوباره نگاه کردم دیدم اون فیلم 4 لبه معروف موتور سواری و کاراته باز و فوتبال و ماریو رو هم داری!
کلا این مدل از میکرو جنیوس واقعا مرگ نداشت...خیلی سگ جون بود خراب بشو نبود!!
من الان بازیهای میکرو رو با کامپیوتر خیلی بازی می کنمولی خوب با اون گیم پد خودش و دستگاه قدیمی یه حس و حال دیگه داشت
شما هم خیلی طلبه شدی می تونی بازیهاشو رو کامپیوتر اجرا کنی ...کاچی به از هیچی
اقایون مگه ندیدن که این تاپیک چند بار قفل شد ! بازم همون روندو پیش گرفتید که !
نه حجم عکسا رو رعایت می کنن خیلی از دوستان نه این که این حرف ناظرای بخشو که گفته بودن در مورد پستا نظر ندینو !
بعد از پست جناب adook ،دقیقا 7 تا پست داده شده که بر اساس قوانین نباید داده میشدن !
من نمیگم این پستا بدن ، ولی با توجه به قوانین این تاپیک ، احتمال این که با این روند تاپیک بسته بشه زیاده
بازم خودتون هر جور صلاح میدونید ادامه بدین.
خوب ما هم یه 6 تا عکسی بذاریمالبته حجم هر کدوم 3 4 مگ بودم براتون کمش کردم راحت ببینید
عکس پلی 3 که به اضافه ی نت همه زندگیه منو تشکیل میدناز 6 سالگی جای سونی توی اتاقم بود 1 و 2 و 3.به اضافه دسته ها و هارد و 2 تا بازی اورجینال که پرنس رو مجانی داد یارو پیس رو خریدم البته پلی 3 روی ویسیدی اتاقم قرار داره
اینم لپتابم :
اینم PVP آبجیه کوچیکم و بازیه قارچ خور خودمون
اینم تلویزیون و کریتوس عشق مننامردا نمیذارن توی حال بشینم بازی کنم البته حقم دارنا.مخ بابامو زدم یه ای سی دی بزرگتر برا حال بگیره این 32 رو بیارم تو اتاق
![]()
بچه ها یکم رعایت کنید خواهشا !!
منو مجبور میکنید بر خلاف میلم بعضی از پستهارو پاک کنم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)