سلام به همه.خسته نباشید.میخواستم بدونم با این درصدا امیدی واسه قبولی هست یا نه؟منطقه 3 هستم
ادبیات 56، عربی 20، دینی 88، زبان عمومی 50، اختصاصی 30
سلام به همه.خسته نباشید.میخواستم بدونم با این درصدا امیدی واسه قبولی هست یا نه؟منطقه 3 هستم
ادبیات 56، عربی 20، دینی 88، زبان عمومی 50، اختصاصی 30
سلام.با این درصدا تو منطقه 3 امیدی واسه قبولی هست؟
ادبیات 56
عربی 20
دینی 88
زبان عمومی 50
اختصاصی 30
اگه دروس عمومی رو فارسی اندیشه های اسلامی و اون یکی رو صفر درصد بزنم
و زبان تخصصی رو 50 و عمومی رو 70 بزنم ..امیدی به قبولی تو اصفهان هست؟؟
سلام
دوستان منم از رو كليد كه نگاه كردم تقريبا همون طوري بود كه ميخواستم:
معارف: 92 (دو نزده)
زبان عمومي: 87 (2 نزده و يك اشتباه)
عربي: 84 (4 نزده)
ادب: 60
زبان اختصاصي: اينو نگاه نكردم ولي همون 20 تا 30 كه قبلا گفته بودم بايد باشه...........................
دوستان حالا با اين درصداي قطعي دانشگاه تهران پريد يا هنوز اميدي هس؟!
شما تک رقمی نشی دورقمی رو شاخشه!!دوستان حالا با اين درصداي قطعي دانشگاه تهران پريد يا هنوز اميدي هس؟!
مهم عمومی هاست که عالی زدی دیگه ...
باز منو بگی... تو خواب هم ندیده بودم تا حالا عربی رو 53 بزنم!!!
من اگه تهران قبول نشم خیلی بد میشه خیلی ...
((خواهشا همگی دعا کنید ...))
اگه دروس عمومی رو فارسی اندیشه های اسلامی و اون یکی رو صفر درصد زدم
ولی زبان تخصصی رو 80 و عمومی رو 60 زدم .
امیدی به قبولی تو تهران برای غیر انتفاعی هست ؟
با دعا اينا كاري از پيش نميره ولي درصدات كه خيلي خوبه.... خوب درسته مطابق انتظاري كه قبلا داشتي نيس ولي باور كن درصدات خيلي خوبه............ در ضمن شما ميزان سختي سوالات هم در نظر بگير........
به هرحال ارزوي موفقيت دارم واست...............
منظورم دانشگاه ازاد هست واسه کاردانی به کارشناسی..لطفا یکی راهنمایی کنه بدونم برای دانشگاه ازاد چقدر باید درصد بزنم . اینا درصد ضعیفه؟
اگه دروس عمومی رو فارسی اندیشه های اسلامی و اون یکی رو صفر درصد زدم
امیدی به قبولی تو تهران برای غیر انتفاعی هست ؟
درود
ببين mandana جان شما يه نصيحتي بهت بكنم سعي كن هيچ كدوم از درسا رو صفر نزني يعني حداقل چندتا سوال رو جواب بده... در ضمن اگه اونار رو هم صفر بزني (كه خيلي راحت ميتوني 20 30 درصد هركدوم بزني پس صفردرصد رو بي خيال شو!) بستگي داره به اختصاصي و زبان عموميت اگه جدا زبانت در سطح بالايي هست و ميتوني عمومي رو تقريبا 100 و اختصاصي رو 80 90 تا بزني تا حدود زيادي جبران ميشه ولي به نظر من اينكارو نكن شما... اون سه تا عمومي اگه بخواي درصد بالاي 70 80 بزني كارداره وگرنه اگه واسه 20 30 بخواي باور كن كاري به اون صورت نميخواد.............
راستي شما كنكور سال بعد شركت مي كني؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)