دوست من تو این متن:
love inter, love football
Love Football رو حذف کنی بهتره!!!
چون دیشب اینتر کاری به اسم فوتبال انجام نداد!!!
دوست من تو این متن:
Love Football رو حذف کنی بهتره!!!
چون دیشب اینتر کاری به اسم فوتبال انجام نداد!!!
اینو هستم شدیدکلا جلو بارسا هر تیمی میبره معمولا فوتبال بازی نکرده!!!
عجب.
مگه بارسا بد بازی کرد؟
بازی بارسا خوب بود، اینتر گند زد به فوتبال با این باریش. ابرو هرچی تیمه برد.
البته تبریک می گم به همه طرفدارای اینتر، و مخالفین بارسا. شخصا از هر چی تیمه که فقط برای نتیجه گرفتن بازی می کنه دل پری دارم، برا همین از مورینیو بدم می اد.
تا زمانی که این شکلی بازی می کنه هم طرفدار بارسا می مونم، حتا اگه دیگه نتیجه نگیره.
گل پیکه هم با این که افساید بود خیلی قشنگ بود، دمش گرم.
ماسيمو موراتي: رسيدن به فينال ليگ قهرمانان چيزي بيش از روياست
با 10 نفر بازیکن و اون داوری که همیشه طرف بارساست بهتر از این نمیشد بازی کردچون دیشب اینتر کاری به اسم فوتبال انجام نداد!!!
تبریک به همه اینتری ها... توی فینال میبینیمتون
اینا رو ولشون کن یه عمره منتظرن بارسا ببازه بیان اینا رو بگن![]()
اینا رو نگن چی بگن؟همینطوری ساکت بمونن باید یچیزی بگن بالاخره که بقیه نگن هیچی ندارن بگن.نمیدونم والا این حرفا رو چرا میزنید توقع داشتین اینتر بیاد حمله کنه نه؟
الان هر کسی از بارسا یچیزی میگه ، اینا .... های بعد باخته
چقدر بگن نگن شد : دی
از رو هم نمیرن نمیدونم چرا این تاپیک رو دو دستی چسبیدن!
بازم میگم که بارسایی ها از روی منطق حرف نمیزنن شما دل خودتونو خوش کنید با بارساتون
جلو 100 هزار تا تماشاچی با 1 نفر کمتر و داوری که به نفع میزبان سوت میزنه و از طرفی 3-1 جلویی باید چطور بازی کرد ؟ خدایش جواب منطقی بدین اگه جوابی دارین
اگه باز میخوایین بگین اینتر بد بازی کرد و بارسا عالی بود پس متاسفانه از فوتبال هیچی حالیتون نیست
با افتخار
پس اگه داووری دیشب به نفع بارسا بود داووری هفته ی پیشم به نفع اینتر بود
گل آفساید
نگرفتن پنالتی
و...
آخه مگه دیشب اینتر حرکتی هم انجام داد که داوور بخواد به نفع بارسا بگیره!!!توپ همش دست بارسا بود اینتر اصلا فهمید والدز چی پوشیده؟؟؟
منچستر دو سه فصل پیش که تیم به مراتب بهتری از الانش بود یه رویه خوبی جلوی تیم اینتر و همه تیمهای دفاعی داشت که ابتدای هر نیمه فشار زیادی میآورد و در ادامه عمدا توپ و میدون رو میداد دست تیم حریف. هم یکم از فشار دوندگی بازیکنان خودش کم میکرد و هم باعث میشد تیم حریف جلو بیاد و از ضد حمله استفاده کنه. تو بازی با تیم آ اس رم هم که 7 تا زد، اولش نزدیک بود 2 تا گل بخوره ( یه بارم توپ به تیرکش خورد ) ولی خوب دفاع کرد و از باز شدن تیم رم نهایت استفاده رو برد. کاری که بارسلونا جلوی اینتر باید انجام میداد ولی گواردیولا در این موارد تجربه فرگوسن رو نداره. گویاردیولا بیش از حد به خط هافبکش اتکا داره و خیال میکنه که با قدرت اونها قادره که هر کاری تو زمین انجام بده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)