سلام ببخشید من تو مرحله blood of his blood ( اگه درست نوشته باشم ) موقعی که با شاه میرم و یه اژدها میاد گیر کردم چکار باید بکنم که اژدها بهم نخوره لطفا راهنمایی کنین
سلام ببخشید من تو مرحله blood of his blood ( اگه درست نوشته باشم ) موقعی که با شاه میرم و یه اژدها میاد گیر کردم چکار باید بکنم که اژدها بهم نخوره لطفا راهنمایی کنین
Last edited by mohammad1350; 29-06-2011 at 14:00.
از همه نظر عالی. یک RPG درجه یک.یکی بگه این بازی چه جوریه ؟
بهترین RPG ساهته شده تا به حال.گرافیکش خوبه ؟
یکی از بهترین گیم ها.
عالی... هم مبارزات زیبا هستن و هم سیستم دیالوگ ها.گیم پلی ش چطور ؟
واقعا افسانه ای هست! اگه با سبک RPG مشکلی ندارین واقعا اشتباه کردین که هنوز انجامش ندادینمن تریلر بازی رو دیدم خیلی افسانه ایه![]()
اخه تو مرحله يك 2 تا كويست ميده اگه با roche بري قسمت iorveth ضربدر ميخوره و اگه با iorveth بري قسمت roche ضرب در ميخوره
درسته؟
ببخشید یه سوال خیلی ضایعواقعا افسانه ای هست! اگه با سبک RPG مشکلی ندارین واقعا اشتباه کردین که هنوز انجامش ندادین![]()
RPG همون نقش آفرینیه یا یه چیز دیگه س ؟![]()
اخه اگه با roche بري قسمت iorveth ضربدر ميخوره اگه با iorveth بري قسمت roche ضربدر ميخوره
درسته؟
توي چپتر 1 دو كويست ميده به نام at a crossroads: scoiatael و يكي ديگه به نام at a crossroads :vernon roche
اگه با كويست اولي بري دومي ضربدر ميخوره اگه با دومي بري اولي ضربدر ميخوره
درسته؟
با تشكر
بله عزیز، نگران نباشید! یکی از اون 2 تا کوئیست ضربدر می خوره!
در واقع شما تو این قسمت طرف یکی از این دو رو می گیرید و با این کار به کل چپتر سوم تغییر می کنه...
بله. Role Playing Game یا همون نقش آفرینی.ببخشید یه سوال خیلی ضایع
RPG همون نقش آفرینیه یا یه چیز دیگه س ؟![]()
من سیستمم قویه ولی نمیتونم رو High با بالاتر از 23 فریم بازی کنم ! به نظر شما دلیل چیه ! فکر نمیکرم اینقدر گرافیکش بالا باشه!
GPU : ATI Radeon Mobility 5870 HD 1 GB
CPU : Intel Core i7 720 QM
RAM : 8 GB DDR3
UberSampling رو از تنظیمات بازی Disable کنید...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)