خب چک رو نقدش کردینیک چیزی که یادم رفته بود بگم اینه که قسط دوم رو من یک چک گرفتم به تاریخ 25/7 .![]()
خب چک رو نقدش کردینیک چیزی که یادم رفته بود بگم اینه که قسط دوم رو من یک چک گرفتم به تاریخ 25/7 .![]()
بله عزیز. فقط تا شنبه صبر کنین تا با حساباتون واریز کنم.
راستی مجموعه تو نمایشگاه هم بود . روی یک سیستم هم برای بازی گذاشته بودنش.
چرا عصبی میشی مشکلی نیست که.بله عزیز. فقط تا شنبه صبر کنین تا با حساباتون واریز کنم.
من که خریدمشراستی مجموعه تو نمایشگاه هم بود . روی یک سیستم هم برای بازی گذاشته بودنش.چنین سیستمی هم ندیدم.
بازی های دیگه از جمله شیطنت های علیمردان خان بود برای بازی(راستی بازی که گفتم سومین بازی ایرانیه که عرضه جهانی شده توی سایت Gamersgate.com با قیمت 6.99 دلار)
امیدوارم مجموعه 3 که نه ولی مجموعه 1000 انشاالله در حدی هست که خارج عرضه بشه![]()
دوست خوبم عزیزم چیگرم فدات شم......
این حرفت واقعا جالب نبود.خوب خوبه بازی خودتون قرار داشت اینطوری میگی . البته شایدم ولی همه ما زحمت کشدیم خدایش قشنگه این حرف زدی من واقعا کفرم در آوردمد....خوبه که شیطنت علی مردان شما نساختی ....
چه ربطی داره,اون رو اونجوری گفتم که بچه ها به تکاپو بیوفتن وگرنه قصد توهین نداشتم.
شیطنت هم یه مثال بود که بگم راه هست تحریم ها رو بشکونیم.
همیشه من و شما سر این قضیه مشکل داریم من یه چیزی میگم شما فکر میکنی قصدم توهین بوده در صورتی که قصدم این بوده که بگم تلاش کنید مثلاً 1000 رو برسونیمش به همین 3 یا 4.![]()
شایدم همین 1000 به 2000 نرسه ....والا با این طرز تکاپو انداختنو کلا رeدی به روحیه بچه ها
خودتو و انصاف ات.
ایران انصافا برای چیز ها انگار تحریم نیست...
الان درستش میکنم
بچه ها سعی کنید سر مجموعه 3 یا حداکثر 4 بریم خارج(خوب شد)
آخه وقتی همون مجموعه 2 رو مهدیار کلی براش به درد سر و زحمت افتاد آخرشم تو همین ایران به زور فروخته شد چه انتظاری داری.
اینم تاپیک مجموعه 2 هست و منم انتظاری ازش ندارم.تا همینجا هم کلی مهدیار اذیت شده.
اگه بچه ها تاپیک بازی هاشون رو درست حسابی بزنن میشه روی مجموعه 3 هم یه قضاوتی کرد ولی مطمئن باش بازی های مستقل چون از نظر صدا و سناریو و آرت و غیره مشکل دارن خیلی نمیشه روی فروش بالاش حساب کرد.
فعلاً تنها کاری که میشه کرد اینه که سعی کنیم بازی خوب بسازیم.
منم تمام سعیم رو کردم پرونده سیاه رو بهتر از قبلنش بکنم که بتونه تو مجموعه جا بگیره.
هنوز که مهدیار هم جوابی در این زمینه به من نداده ولی امیدوارم در حدی باشه که قبول بشه و خودم دارم اعلام میکنم بازیم از نظر هنری چون کانسپت آرتیست نداشتم مشکل داره البته از طرفی هم میدونم بقیه بازی ها هم همین هستن.کلاً مستقل بودن همین چیزا رو داره نباید خیلی به خاطرش ناراحت بشین شما.
مثلاً بازی که با گیم میکر ساخته بودین برای مجموعه 2 که 3بعدی بود خیلی از نظر برنامه نویسی خوب کار شده بود ولی کیفیت بالایی نداشت از طرفی خود من توی مجموعه 2 هم فایل های صدام جابه جا شد یعنی فایلاش هستن میتونید برید جابه جا کنید موزیک و غیره فعال میشه(اگه خواستین آدرسش رو میدم چجوری جابه جا بشه)هم اینکه یه بار مپی که زده بودم خراب شد نورپردازیش کلاً پرید و از طرفی هم شیدر آب نداشتم جای آبش از مدل زمین آبی رنگ استفاده کردم که خیلی بد شد.
حالا بازی های دیگه هم کاری ندارم ولی هر کدومشون یه چیزی این جوری داشتن.
پس فعلاً تلاشمون روی بهتر کردن کار باید باشه و چون ایراد داره کارمون نباید ناراحت شد باید به حساب نبود بودجه و این چیزا گذاشت و انتظار زیادی هم نداشت.
این شد پست دادن .....
خدایش قبلتو بخون دیگران چه قضاوتی روش کرد....
دوستان کمی منطقی باشین
عرضه ی بازی برای خارج زیاد کار سختی نیست مثلا همین علی مردان خان آشغال ترین بازی بود گه تو عمرم کردم از سر و روش باگ می بارید بازی خفنی نبوده که بگیم به خاطر خفنیش رفته خارج
هاتسون هم راست می گه بازیهایی که ما مستقل ساختیم پر از باگ و اشکالات فنی هم بود چه برسه به اشکالات گیم پلی
از اشکال خود مدرن که توش باید یه بار ستاپ می کردی بعد یه بار دیگه هم باید ستاپ می کردی بعضیا رو بگیر تا غلط های املایی فراوون (حتی فارسی) که واقعا حتی دوستان نرفتن دیکشنری رو چک کنن
تا این که بعضی از بازیها اصلا اجرا نشد اگه بیایم تعریف کنیم بگبم چه مجموعه ی خوبی بود که نابودیم با این وضعیت هی باید جلوی خودمون (نه بازار) حقیقت رو بگیم
نه من که عصبی نشدمچرا عصبی میشی مشکلی نیست که.
با علی جان موافقم . الان بازی ساختن برای سایتهای خارجی حتی آسونتر بازی ساختن با ملاک های بنیاد و ... . چون بازی با سطح پایین تر و دوبعدی و .. رو با توجه به بودجه تایید می کنند و انتظار ندارن مثلا با 20 میلیون یک بازی بسازی در حد angry bird . بازیهای big fish رو نگاه کنید همشون با بودجه ای نزدیک 20 میلیون قابل ساختند و تازه فروش چند صد هزار دلاری دارند. ولی بازیهای مجموعه قبلی که واقعا مشکلات زیادی داشتند و من هم باید یکم بیشتر سخت می گرفتم تا بچه ها بازیهاشون رو باگ گیری کنند. ولی انشالا بازیهای مجموعه بعدی در کیفیت بهتری قرار می گیرند و تا الان هم بازیهای خوبی ارائه شده .دوستان کمی منطقی باشین
عرضه ی بازی برای خارج زیاد کار سختی نیست مثلا همین علی مردان خان آشغال ترین بازی بود گه تو عمرم کردم از سر و روش باگ می بارید بازی خفنی نبوده که بگیم به خاطر خفنیش رفته خارج
هاتسون هم راست می گه بازیهایی که ما مستقل ساختیم پر از باگ و اشکالات فنی هم بود چه برسه به اشکالات گیم پلی
از اشکال خود مدرن که توش باید یه بار ستاپ می کردی بعد یه بار دیگه هم باید ستاپ می کردی بعضیا رو بگیر تا غلط های املایی فراوون (حتی فارسی) که واقعا حتی دوستان نرفتن دیکشنری رو چک کنن
تا این که بعضی از بازیها اصلا اجرا نشد اگه بیایم تعریف کنیم بگبم چه مجموعه ی خوبی بود که نابودیم با این وضعیت هی باید جلوی خودمون (نه بازار) حقیقت رو بگیم
شرمنده پیام جان پیغامت رو ندیده بودم قاطی بقیه پیغام ها شده بود و منم فکر کردم خوندمش . جوابش رو دادم خصوصیت رو چک کن.منم تمام سعیم رو کردم پرونده سیاه رو بهتر از قبلنش بکنم که بتونه تو مجموعه جا بگیره.
هنوز که مهدیار هم جوابی در این زمینه به من نداده ولی امیدوارم در حدی باشه که قبول بشه و خودم دارم اعلام میکنم بازیم از نظر هنری چون کانسپت آرتیست نداشتم مشکل داره البته از طرفی هم میدونم بقیه بازی ها هم همین هستن.کلاً مستقل بودن همین چیزا رو داره نباید خیلی به خاطرش ناراحت بشین شما.
منم نظرم همینه همه بازیها یکسری مشکلات داشت که نمی ذاشت از بازی آدم لذت ببره. یا چند تا از بازیهای سه بعدیمون که تک مرحله ای بودن خیلی باعث شد کیفیت مجموعه بیاد پایین. چون بازیکن قبل از اینکه بفهمه داستان چیه و از گیم پلی لذت ببره بازی تموم می شد. بخاطر همین هم من یکسری سخت گیری ها در مورد مجموعه جدید کردم که امیدوارم دوستان از دستم ناراحت نشن . همه اینها به خاطر بالاتر بردن کیفیت مجموعه و بهتر شدن بازیهای خودتون هست .مثلاً بازی که با گیم میکر ساخته بودین برای مجموعه 2 که 3بعدی بود خیلی از نظر برنامه نویسی خوب کار شده بود ولی کیفیت بالایی نداشت از طرفی خود من توی مجموعه 2 هم فایل های صدام جابه جا شد یعنی فایلاش هستن میتونید برید جابه جا کنید موزیک و غیره فعال میشه(اگه خواستین آدرسش رو میدم چجوری جابه جا بشه)هم اینکه یه بار مپی که زده بودم خراب شد نورپردازیش کلاً پرید و از طرفی هم شیدر آب نداشتم جای آبش از مدل زمین آبی رنگ استفاده کردم که خیلی بد شد.
حالا بازی های دیگه هم کاری ندارم ولی هر کدومشون یه چیزی این جوری داشتن.
پس فعلاً تلاشمون روی بهتر کردن کار باید باشه و چون ایراد داره کارمون نباید ناراحت شد باید به حساب نبود بودجه و این چیزا گذاشت و انتظار زیادی هم نداشت.
Last edited by Prince_ of _Persia; 20-10-2011 at 11:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)