تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 47 اولاول ... 2632333435363738394046 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 469

نام تاپيک: DLNA - آموزش تصویری راه اندازی Media Server

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام دوستان من ی اسمارت تی وی دارم وقتی به
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    وایرالس وصل میشم و گوشی رو هم به مودم وصل میکنم نمیتونم از قابلیت all share یا smart remote و نرم افزار های مشابه اشتراک گذاری فایل استفاده کنم.ولی وقتی اینترنت رو با لپ تاپ توسط نرم افزارconnectify استفاده میکنم وگوشی و تلویزیون رو به اینترنت نرم افزارconnectify وصل میکنم تمام قابلیت های بالا رو میتونم انجام بدم.با این حال مشکل از تنظیمات مودمه که نمیدونم چطور باید تنظیمشو درس کنم ممنون میشم راهنمایی کنید.

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

سلام...اقا من همه کارها رو برای انتقال اطلاعات از کامپیوتر به تلویزیون انجام دادم...به عنوان مثال تصاویرم رو میخوام روی تلویزیون پخش کنم...همه کارها هم درست انجام دادم یعنی تلویزیون به خوبی اطلاعاتی که share کردم رو به صورت thumbnail میاره ولی وقتی روش کلیک میکنم که عکس یا فیلم رو پخش کنه میگه "فایل با این فرمت پشتیبانی نمی شود" همه تصاویر و فیلمها دقیقا همین پیغام رو میده....چرا؟؟؟؟ درصورتیکه اگه همین عکس یا فیلم رو به صورت فلش وصل کنم به تلویزیون به خوبی پخش میکنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام من تلويزيون شارپ دارم كه با لن وصلش كزدم به موذم و با نرم افزار ps3 mediaserver دي ال ان ا رو راه انداختم اما مشكل اينه كه ايفون رو برنامه نميشناسه تا با نرم افزار imedia share اهنگام رو اجرا كنم كسي ميدونه مشكل چيه؟
    ضمناً گوشي هم به همون وايرلس وصله

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام به همگی
    من یه کامپیوتر دسکتاپ و یک گوشی سامسونگ گلکسی ایس2 به همراه یک مودم dlink 2750u سفید رنگ دارم
    میخواستم که فیلم های داخل کامپیونرو استریم کنم به گوشی ولی با هر برنامه ای سعی کردم نمیشه (برنامه های mezzmo , wild media server و خود ویندوز مدیا پلیر ویندوز 7 )
    خواشا" راهنمایی کامل بفرمایید (حتی به من بگید کدام قسمت از گوشی برم برای دیدن فیلم و عکس و...
    گوشی دارای dlna هست و بجز برنامه های پیش فرض خودشبای اینکار برنامه دیگه ای روش نصب نکردم اگه لازمه حتما بگید تا نصب کنم

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام به همگی
    من یه کامپیوتر دسکتاپ و یک گوشی سامسونگ گلکسی ایس2 به همراه یک مودم dlink 2750u سفید رنگ دارم
    میخواستم که فیلم های داخل کامپیونرو استریم کنم به گوشی ولی با هر برنامه ای سعی کردم نمیشه (برنامه های mezzmo , wild media server و خود ویندوز مدیا پلیر ویندوز 7 )
    خواشا" راهنمایی کامل بفرمایید (حتی به من بگید کدام قسمت از گوشی برم برای دیدن فیلم و عکس و...
    گوشی دارای dlna هست و بجز برنامه های پیش فرض خودشبای اینکار برنامه دیگه ای روش نصب نکردم اگه لازمه حتما بگید تا نصب کنم
    عزیز من اینجا دو روش رو گغتم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk

6. این کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دستت درد نکنه فقط من میخواستم که این فیلم و... توی کامپیوتر اجرا بشه و فقط توی گوشی نمایش داده بشه (این گوشی برای پخش کردن فول اچ دی یه خورده ضعیفه)
    اگه از روش اول که گفتی استفاده کنم اینطور که گفتم اجرا میشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamidreza_4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    50%Of the World

پيش فرض

سلام چگونه فایل فیلم رو به زیر نویس پیوست کنیم.یک سوال دیگه من قبلا از نرم افزار wild media server استفاده میکردم یک مدتی خوب بود وزیر نویس فارسی رو هم عالی ساپورت میکرد .یک مدت ازش استفاده نمیکردم .دیروز زدم تلویزیون میشناستش استارت که میزنم هیچ فایلی رو اصلا نمیشناسه. کمک کنید یک بار هم نصبش کردم دوباره. سامسونگ سری 5 led .مدم چهار پورت tp.link. هستش
    کافیه فایل زیر نویس داخل چوشه فیلم و دقیقا هم نام با فیلم باشه
    یه نرم افزار بدون دردسر و راحت بهت پیشنهاد میکنم استفاده کن.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

دستت درد نکنه فقط من میخواستم که این فیلم و... توی کامپیوتر اجرا بشه و فقط توی گوشی نمایش داده بشه (این گوشی برای پخش کردن فول اچ دی یه خورده ضعیفه)
    اگه از روش اول که گفتی استفاده کنم اینطور که گفتم اجرا میشه؟
    روش bubbleupnp گمون کنم همینطوره. ویندوز میدیا پلیر فایل رو اجرا میکنه در واقع.

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
    Last edited by afshin b; 04-04-2014 at 21:18.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

با سلام
    دوستان من یک لبتاپ مک بوک + یک SONY google tv nsz-gs7 دارم .
    بیشتر نرم افزارها رو امتحان کردم . متاسفانه از روی لبتاپ نمیتونم فیلمی رو پخش کنم و در تلویزیون اجرا بشه . امکان دیدن فایل های لبتاپ از داخل تلویزیون هست اما امکان پخش فیلم ها از لبتاپ به تلویزیون نیست .
    میشه لطفا بگید از چه نرم افزاری استفاده بکنم ؟ ( بیشترشون رو تست کردم و جواب نداد )
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من از برنامه Mezzmo استفاده میکنم.
    TV: Sony42- w800A
    Modem:Linlsys w120N
    Laptop:ASUS N61VN
    ارتباط مودم رو با کابل شبکه به تلویزیون وصل کردم چون وقتی WiFi خود تلویزیون رو روشن میکردم دائما" مشکل در ارتباط داشت و IP تلویزیون تغییر میکرد و ارتباط بین کامپیوتر و تلویزیون قطع و وصل میشد.
    خیلی راحت ارتباط بین کامپیوتر و تلویزیون بصورت وایرلس برقراره و این برنامه راحت کار میکنه.
    زیرنویس فارسی رو خوب و کامل نشون میده با هر فرمتی البته بیشتر فیلمهای من بلو ری با حجم 1 گیگ و فرمت MKVهستi(تنظیمات Subtitle رو بصورت زیر انجام بدین:
    tools--options---subtitles--Global settings
    بعد در قسمت Language انرا روی Persian قرار بدین و Code page را روی
    1256ANSI-Arabic
    قرار بدین.Font Face روی یک فونت فارسی و Font Size را روی 36 بذارین
    .)
    مشکل اینجاست که اگر بخواهی فیلم رو یه کم جلو ببری قطع میشه و روی تلویزیون میزنه قادر به انجام این کار نیست.من فکر کنم قدرت استریم این نرم افزار کمه( البته مودم من سرعت انتفالش 150 N یعنی 150مگابایت بر ثانیه نه که300N)که میشه 300 مگابایت بر ثانیه.
    در ضمن هنگام پخش فیلم در این حالت ظاهرا" گرافیک یا CPU لپ تاپ بد جور ی درگیر این پخش و ارسال میشه چون دائم فن لپ تاپ روشنه.

ایا این نرم افزار جایی داره که سرعت استریم رو بصورت دستی بالا ببریم؟
    ایا با مودم 300N استریم سریعتر خواهد بود؟
    Last edited by majidgolizadeh; 10-04-2014 at 17:16.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •