آقا این منظورش اینکه کسیرو نکشم یا اینکه با دست کسیرو نکشم ؟
گیج شدم
Complete Deus Ex: Human Revolution without anyone dying by your hand. (Boss fights don't count.)
آقا این منظورش اینکه کسیرو نکشم یا اینکه با دست کسیرو نکشم ؟
گیج شدم
Complete Deus Ex: Human Revolution without anyone dying by your hand. (Boss fights don't count.)
تروفی علی جان..؟
اره فکر کنم منظورش اینه که کل بازی رو مخفی بری کسی رو نکشی همینه منظورش (البته به غیر از باس فایتاش )
مسیر سو بازی تو ویندوز XP S3 کجاست من الان سیو اونجا دارم
عمرا بتوی زنده نگه داری چون این ربات میاد هیجوری نمیشه کشتش.تو مسیر داستان بازی خیلی فرق میکنه زنده بودن یا نمودنش؟
---------- Post added at 02:40 PM ---------- Previous post was at 02:37 PM ----------
به نظر من یعنی کسی رو به وسیله دستت نکشی چون محبور نبود که لقمه رو توی دهنش بچرخونه میگفت Dont kill anyone except boss.فکر کنم با اسلحه مشکلی نداره
The drive letter:\Steam\userdata\id\28050\remoteمسیر سو بازی تو ویندوز XP S3 کجاست من الان سیو اونجا دارم
یادمه همچین فولدری رو پاک کردم نمیدونستم سیو بازیه![]()
خواهشا اگه داری بزار واسم حال ندارم از اول تا اونجا دوباره برم![]()
بازی رو تموم کردم ولی 2 تا پایان فقط داشت اون دوستی میگفت 4 تا پایان داره چه جوری میگفت؟
یکی از تصاویر پایانیش از ایران هم نشون میداد ...
درسته من 4 تا پایان از بازی دیدم
توی اون اتاق که دکمه ها قرار داره 3تا دکمه رو به روم بود و یه دکمه هم تو یه راه رو که همون جاست (وقتی رو به روی مانیتور ها وایسادی اون راه رو میشه سمت چپت )
البته من اون خلبان رو زنده نگه داشتم، یعنی اون تاثیر داشت؟!![]()
شما خیلی بازی رو به دقت تموم کردی!!!!
آخر بازی 3 تا دکمه جلوت هست که 3 تا پایانه و اگه از راهروی سمت چپت بری هم یه دکمه دیگه هست که پایان چهارمه
.ولی احتمالا یه ذره قبل از پایان بازی،قبل از اونجا که با یه آسانسور بزرگ میری پایین،ماموریت هایی رو که میگه Sarif و اون یارو روانشناسه (اسمش یادم نیست) رو پیدا کن و باهاشون صحبت کن(که اختیاریه) انجام ندادی و دو تا پایان مربوط به اون دو تا رو از دست دادی!
با اینکه اسپویل کردی ولی میگم زنده نگه داشتن خلبانه به پایان های بازی ربط نداره!
Last edited by sam_sali; 17-09-2011 at 23:18.
خوب اینم از نحوه ی دقیق کاری که باید انجام بدین تا در ها باز بشه
خوب وقتی شما روی دری یااون دستگاه می زنید تا هکش کنید یک صفحه ی اینجوری میاد
اونی رو که مربع قرمز هست رو باید بگیرید یک جورایی مثل شطرنج ولی هلی دیگه سرعت عمل می خواد
اون هایی که به علامت نارنجی هستن و جهت رو نشون می دن دارن می گن فقط از اون طرف می تونی اون فایل ها رو بگیری
اونی که دورش آبی هست انتی ویروس هست اون تا موقعی که شما کاری نکردین کاری نمی کنه وقتی می فهمه که شما شروع کردین شروع می کنه شما باید زود تر از اون و در زمانی که گاهی اوقات بالا ی صفحه نوشته می شه اونی رو که مربع قرمز رو داره تسخیر کنین
اون سبزه هم خوب خودتون بیدین جایی که به سیستم وصل شدین هست
خوب وقتی چیزی رو م یخواهید بگیرید روش کلیک کنید و یک چیزی که چهار جهت داره مانند عکس زیر باز می شه
برای تسخیر و گرفتن اون قسمت روی اونی که مربع قرمز هست رو بزنید تا شروع به -- کردن کنید
اونی که علامت دست داره رو وقتی بزنید انتی ویروس می هنگه و تو مدت زمانی کار نمی کنه و زمان قفل می شه و شما چند ثانیه ای وقت دارین سری کارتون رو بکنید
و علامت سپره هم برای محکم کاری بید می شه گفت کند کننده هست
و اون سمت چپی که هنوز نمی دونم شکلش چیه اون رو وقتی بزنی بدونه اینکه دستکاه رو تسخیر کنید می تونید ازش رد بشین بدون مکس زمانی
و آخر کاری هم که دیگه دارین به اون آبی می رسین دیگه درصدش داره پور می ه راحت بشینین تا درصد پر بشه بعدش شما برنده شدین منظورم اینه که موفق به -- کردن شدین
خوب عکس ها رو کم حجم کردن ولی باز سنگین هستی دایل آپی ها یکم طول می کشه ولی امیدوارم لذت ببرین از بازی
بازم سوالی بود در خدمتیم![]()
مشکل من اینه که وقتی دکمه -- رو میزنم.اصلا" این شکلهای که شما گفتید نمیان؟!؟؟
فقط چند سطر نوشته تتند تند رد میشه و میگه نتونستید -- کنید!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)