تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 76 اولاول ... 2632333435363738394046 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 754

نام تاپيک: Fallout: New Vegas

اگه نباشه جاش خالی می مونه xero.1992's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    من پیشنهاد می کنم این چند تا رو داشته باش:
    1-یه لباس سبک و مقاوم که هم بتونید سریع در برید هم چیزی باشه که موقع جنگیدن به راحتی بتونید با زره دشمن بازسازیش کنید.
    2-یه لباس سبک از هر گروه؛مثلا من دیدم تو صحرا legion ها دو تا NCR رو کشتن رفتم لباسشون رو برداشتم که راحت بتونم از بین نیرو های NCR رد بشم.
    3-اگه کوئست come fly with me رو رفتید اونجا که باید برین توی زیر زمین از اون مهندس بد اخلاقه بپرسین چی برای پرتاب موشک لازمه توی یکی از قفسه ها یه لباس فضا نوردی هست که مقاومتتون رو در برابر رادیواکتیو 40 تا بالا می بره و اتفاقا سبکه(از لحاظ طبقه بندی)
    4-یه لباس که تو چیزایی مثل speech یا repair کمکتون کنه

+پولت رو برای لباس استفاده نکنی خیلی بهتره.

راستی کسی ار snowglobe ها چیزی جمع کرده؟من یدونه پیدا کرده بودم دادم به روباتی که توی خونه mr.house بود 2000 تا گیر آوردم؛گفت اگه بازم بیاری ازت می خرم
    ممنون عزیز، من خودمم از قبل همین کارارو می کردم، فقط می خواستم بدونم جای خوبی تو بازی هست بشه لباس خرید یه چیز قوی ای داشته باشم و گرنه میرم پیشه Brother Hood ها یه Power Armor جور می کنم...

درمورد اون که شما میگید لباسشون رو بپوشیم از بینشون رد شیم، فکر نکنم این طور باشه، چون این که بهت حمله کنن، کارت نداشته باشن، یا رفیقت باشن به Status شما ربط داره، از توی pipboy برید توی قسمت General می بینید پیش گروه های مختلف چه جوری هستید...

اگه نباشه جاش خالی می مونه bache pooldar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    كرمانشاه

پيش فرض

من الان جز Brother hood هستم , بعد از کشتن Mr house چیپ رو به Yes man دادم و اونو به قدرت رسوندم . اما الان Ncr باهام دشمن شده به نظرتون راه داستان رو اشتباه انتخاب نکردم؟

آخر فروم باز sepehr_x50's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ورژن من دقیقا اینه: 1.1.1.271

---------

3-اگه کوئست come fly with me رو رفتید اونجا که باید برین توی زیر زمین از اون مهندس بد اخلاقه بپرسین چی برای پرتاب موشک لازمه توی یکی از قفسه ها یه لباس فضا نوردی هست که مقاومتتون رو در برابر رادیواکتیو 40 تا بالا می بره و اتفاقا سبکه(از لحاظ طبقه بندی)
    : ( نمیدونستم، فروختمش : دی

----

دوستان برای افزایش ظرفیت حمل وسایل چیکار میشه کرد؟

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ورژن من دقیقا اینه: 1.1.1.271

---------

: ( نمیدونستم، فروختمش : دی

----

یکیش اینه که رادیواکتیوی نباشی یعنی الودگیت 0 باشه

5. این کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aramesh_61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    نقطه‌ی کوچک آبی رنگ

پيش فرض

آقا چجوری شما لباس یه گروه رو میپوشید و افراد اون گروه به شما کاری ندارن؟!!! من مثلاً رفتم یکی از این افراد NCR رو کشتم و لباسشو پوشیدم ولی بازم بقیه افراد اون گروه تا منو میدیدن به من تیراندازی میکردن!

اگه نباشه جاش خالی می مونه xero.1992's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من الان جز Brother hood هستم , بعد از کشتن Mr house چیپ رو به Yes man دادم و اونو به قدرت رسوندم . اما الان Ncr باهام دشمن شده به نظرتون راه داستان رو اشتباه انتخاب نکردم؟
    ببین اصلا مزش به اینه که هرکی یه جور تموم کنه، مثلا من الان فعلا دارم با Mr.House همکاری می کنم، بنی رو هم همون اول سرویسش کردم و بعدا می خوام Legion رو بترکونم و بعدا که دوباره بازی رو شروع کردم با یه کاراکتر کاملا متفاوت باز یه جور دیگه بازی کنم...

افزایش Strength که به نظر من زیاد کردنش بیشتر از 6 یا نهایتا 7 لازم نیست تا ببینیم چقدر پیشرفت می کنیم
    یک Perk هم هست که 60 تا اضافه می کنه، من گرفتمش، Perke خوبیه

8. 2 کاربر از xero.1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه soltanarash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

فقط قسمت دشمنی با ncr یکم مشکل داره چون خیلی قویند.من هم مثل شما داستانو جلو بردم ولی همچنان متحد Ncr هستم

10. این کاربر از soltanarash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال {sahand}'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

آقا چجوری شما لباس یه گروه رو میپوشید و افراد اون گروه به شما کاری ندارن؟!!! من مثلاً رفتم یکی از این افراد NCR رو کشتم و لباسشو پوشیدم ولی بازم بقیه افراد اون گروه تا منو میدیدن به من تیراندازی میکردن!
    حتما جایی که لباس عوض کردی یکیشون دیدتت، یه مقدار دور شو، عوض کن، برگرد.
    .................................................. ............................................
      محتوای مخفی:  
    این کوئست های آخر بازی چه حالتهای جالبی می تونه پیدا کنه! مثلا می تونید کاری کنید که Brotherhood و Enclave و NCR و Great Khans با هم همکاری کنن!! چه شود!!

12. 2 کاربر از {sahand} بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه GUNSHIP's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    زاوه‌ا

پيش فرض

ممنون عزیز، من خودمم از قبل همین کارارو می کردم، فقط می خواستم بدونم جای خوبی تو بازی هست بشه لباس خرید یه چیز قوی ای داشته باشم و گرنه میرم پیشه Brother Hood ها یه Power Armor جور می کنم...

درمورد اون که شما میگید لباسشون رو بپوشیم از بینشون رد شیم، فکر نکنم این طور باشه، چون این که بهت حمله کنن، کارت نداشته باشن، یا رفیقت باشن به Status شما ربط داره، از توی pipboy برید توی قسمت General می بینید پیش گروه های مختلف چه جوری هستید...
    چرا دوست عزیز ربط داره مثلا توی استریپ یه ایستگاه منو ریل هست که اگه سوار بشید می بردتون توی یه ایستگاه NCR خارج از freeside ولی وقتی که نزدیک در می شید نیرو هاشون به سمتتون شلیک می کنن؛
    حالا اگه لباسشون رو بپوشید می تونید از بینشون رد بشید و سوار منو ریل بشید.
    وقتی اولین بار لباس یه گروه رو می گیرین توی pipboy یه پیام میده که بهتر توضیح میده.
    البته خوب اون روابطتون با گروه ها هم باید اثر داشته باشه؛ولی نمی دونم چطور!
    پس کسی snowglobe جمع نکرده تا حالا؟

14. این کاربر از GUNSHIP بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shahroozs2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    .:313:.

پيش فرض

من بازی رو به همراه دوتا اپدیتش نصب کردم ولی تو بازی ملت بدون قدم برداشتن راه میرن مثل ربات.
    چرا اینجوریه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •