من منظورم از جاوا این نبود که از همین جاواهای معمولی هست
زبان برنامه نویسی اش را گفتم که البته باز مطمئن نیستم
چندشب پیش که تو کنفرانس سامسونگ بودیم از مدیرمارکتینگ سامسونگ ایران پرسیدم که خودش مطمئن نبود اما گفت یا ++C هست یا زبان برنامه نویسی جاوا
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
من منظورم از جاوا این نبود که از همین جاواهای معمولی هست
زبان برنامه نویسی اش را گفتم که البته باز مطمئن نیستم
چندشب پیش که تو کنفرانس سامسونگ بودیم از مدیرمارکتینگ سامسونگ ایران پرسیدم که خودش مطمئن نبود اما گفت یا ++C هست یا زبان برنامه نویسی جاوا
متوجه هستم. منظور بنده هم همین بود، زبانی که بادا باهاش نوشته شده قطعاً ++C هست
خوب جاوا تو اندروید هم استفاده شده ... ولی برنامه هاش جاوا نیست
اگه معلوم بشه از چه نوع تاچ استفاده شده خوب میشهمن نمیدونم شما رو چه حسابی این صحبت رو میکنید اما از نظر من که تاچ بهتر از اینی که wave داره دیگه امکان پذیر نیست!! نهایتش اینه که i9000 در یک سطح با این مدل قرار میگیره
اصولاً می شه گفت که آندروید با جاوا نوشته شده البته فقط قسمت UI این سیستم عامل. مثالی از سیستم عامل هایی براتون می زنم که با ++C نوشته شده اند ولی برنامه های جاوا رو هم ساپورت میکنن: Windows Mobile, Symbian, BlackBerry و... اما دلیل نمی شه که با جاوا نوشته شده باشن
Last edited by aliugd; 05-06-2010 at 12:42.
بچه ها به نظر شما اگه من گوشی آی 8910 خودم رو بفروشم واین رو بگبرم بهتره یا نه ؟
اگه برنامه هاش با پسوند jar است پس باید روی گوشی های دیگه هم نصب بشه؟
میشه چند تا از برنامه هاش رو برای دانلود بزاری تا امتحان کنیم روی گوشی دیگه جواب میده یا نه؟
بله میشه. شما می تونین به این سایت برید.بالای سایت جایی نوشته شده Application اونجا کلیک می کنین بعد در چپ صفحه نوشته شده All کلیک کنین. در قسمت انتخاب نوع گوشی شما باید S8500 Wave رو انتخاب کنین. حالا لیست تمام برنامه های موجود برای این گوشی برای شما نمایان میشه (البته میتونین بر اساس طبقه بندی که انجام شده هم انتخاب کنین) و میتونین مشخصات برنامه ها رو ببینین. اما برای دانلود باید برنامه ی Kies رو داشته باشینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این برنامه ها روز به روز به تعدادشون افزوده میشه
Last edited by aliugd; 05-06-2010 at 13:28.
خیلی خوبه برا شروع. حتما همه برنامه هاش رو ببینند. فقط چیزی که نظرم روجلب کرد حجم بالای برنامه هاش هست.
خوب این قسمت رو به دقت بخونید :
ویژگی ها و خصوصیات آندروید :
* آندروید تمامی تکنولوژی های اتصال (=Connectivity) شامل GSM/EDGE, CDMA, EV-DO, UMTS, Bluetooth و Wi-Fi را پشتیبانی می کند.
* آندروید از فرمت های مختلف فایل های مالتی مدیا مثل MPEG-4, H.264, MP3, AAC, AMR, JPEG, PNG, GIF پشتیبانی می کند.
* SMS, MMS و XMPP فرم هایی هستند که آندروید برای ارسال پیغام های متنی یا همان SMS از آن ها پشتیبانی می کند.
* مرورگر موجود در آندروید بر اساس فریم ورک اوپن سورس WebKit توسعه یافته است.
* SQLite نرم افزاریست که برای ذخیره داده ها و مدیریت بانک های اطلاعاتی سبک در آندروید در نظر گرفته شده است.
* ماشین مجازی جاوا (=Java Virtual Machine) در آندروید به صورت پیش فرض تعبیه شده است.
* تمام برنامه های آندروید باید به زبان جاوا نوشته شوند. البته این نسخه از JVM برای دستگاه های موبایل بهینه شده است.
* ابزارهای مختلف آندروید برای توسعه دهندگان به راحتی در دسترس است و توسط شرکت گوگل پشتیبانی می شوند.
* این ابزارها شامل کتابخانه ها، خطایاب، شبیه ساز گوشی و یکم پلاگین برای اکلیپس است.
* آندروید از سخت افزارهای مختلف همچون GPS و دوربین های متنوع پشتیبانی می کند.
* تصاویر و فایل های گرافیکی بوسیله OpenGL پردازش می شوند که کیفیت بالاتری خواهند داشت.
-----------------------------------------------
به این معنی نیستش که پسوند برنامه های اندروید jar باشه ..همینطور بادا
حالا به نظرت این که حجم برنامه ها بالا هست خوبه یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)