تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 39 اولاول ... 263233343536373839 آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 388

نام تاپيک: SAMURAI WARIORS2/3/ORACHI

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

آدم این همه طرفدار ازین بازی می بینه توجهش جلب میشه !!

منم یه وریور اوروچی داشتم خوشم نیومد اسب و اینا سوار میشد !! هی باید می کشتی !
    داداش شما حتما کامل با این بازی آشنا نبودی.
    چون خودمم زمانی که این بازیو خریدم اصلا ازش خوشم نیومد ولی چند باری که با این بازی ، بازی کردم.
    و باهاش اشنا شدم دیگه بد جور بهش علاقه مند شدم که بچه های P30...از دستم کلافه شدند.
    ولی بهت پیشنهاد میکنم که بازیو درست بازی کنی. چون ارزششو داره.

2. این کاربر از orochi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام برادران خوب اینم یه سواله دیگه !داداش برا سیوش به مشکل بر خوردم.برا سیوش به چه چیزی نیاز داره؟

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ولی بهت پیشنهاد میکنم که بازیو درست بازی کنی. چون ارزششو داره.
    درست یعنی چی ؟

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

آقایان به اصطلاح دو نفر ، اینجا جای پرسیدن حال و احوال یکدیگه نیست ! پروفایل رو واسه این کارا ساختن !
    عزیز من دستت رو شده دیگه . با اون یوزر سوال میکنی با یکی دیگه جواب خودت رو میدی !
    بعد انتظار داری ناظر هم بشی !

6. 4 کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

اقا دمتون گرم بابت کمکتون ممنون حالا من sammurai warriors2 رو شروع کردم ، همونی که شخصیت هاش فقط تا level 50 می رن .
    اگه می شه بگید این رانماروموری و اوکونی اوزامی رو چه جوری باید ازاد کنم؟ واسلحه های چهارم چرا باز نمی شوند؟ و این servival mode رو تا طبقه 201 با تاداکاتسو هوندا رفتم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد!؟
    اگر هم زحمتی نیست لینک دانلود بازی داینستی واریورس رو برام بزارید ؛ ممنونتون میشم!

داره خودمونی میشه Hanzo_Hattori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

بابا اصلا بيخيال اين بازي sw2 ميخوام بدونم نسخه ي جديد samurai warriors2 اومده يانه در ضمن يه کتابي بود در باره ي sw2 نوشته بودم تازه فهميدم لينکش خرابه دارم دوباره آپلودش ميکنم . اين survival mode داستانش طولانيه چو خيلي کارا بايد توش بکنيد مثلا اصلحه چهارم رانمارو و اکوني - دونفر گارد قدرتمند خود رانمارو موري دوتا اسب قدرتمند باقي گاردها که تو بازي معمولي باز نميشن همشون تو اين بخش باز ميشن چجوري؟ باي اين کتاب رو بخونيد چون من نميتونم همه ي اينارو دوباره بنويسم حالا چند تا راهنمايي براي کسايي که اينترنتشون افتضاحه مثل خودم ميکنم تو همين چند دقيقه روش گرفتن Okuni و ranmaro mori رو ميزارم به علاوه ي اسلحه چهارمشون تو بازي sw2 :

آماده اين؟؟؟

آنلاک :Okuni
    برای آنلاک کردن این شخصیت باید یک بار Sugoroku رو بازی کنین و برنده بشین.
    به اینصورت که با یه شخصیت قوی مثل تاداکاتسو یا کیجی ماییدا بازی کنین.شما میتونین مقدار امتیاز رو انتخاب کنین. مثلا5000. زیر صفحه یه نقشه هست که توش سه تا ضربدر هست. شما باید با انداختن تاس به این مکان ها برید و پرچم هارو بگیرین. هر کس زود تر بتونه پرچم ها رو بگیره و 5000 امتیاز به دست بیاره برنده میشه. اگه شما برنده بشین اکونی توی حالت فری مود آزاد میشه.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

آنلاک :Ranmaru Mori برای آنلاک این شخصیت شما باید مراحل زیر رو از قسمت Survival Mode تموم کنین. به این صورت که: در طبقه ی 1F مرحله ی Ranmaru's Request 1 رو تموم کنین تا مرحله ی Mitsuhide's Request و Keiji's Request باز بشه. مرحله ی Mitsuhide's Requst 1 در طبقه ی 11Fرو تموم کنین تا مرحله ی Mitsuhide's Requst 2 در طبقه ی 21F باز بشه مرحله ی Mitsuhide's Requst 2 رو تموم کنین تا مرحله ی Ranmaru's Request 2 در طبقه ی 31F باز بشه. مرحله ی Ranmaru's Request 2 رو تموم کنین تا Ranmaru Mori توی حالت Free Mode باز بشه. نکته ی خیلی مهم: باید توجه کنین که مراحل رو درست انجام بدین مثلا در بعضی جاها مثل Ranmaru's Request 1 به شما کارهایی رو میگه که باید همون کار رو انجام بدین اگه اشتباه انجام بدین دیگه مرحله Mitsuhide's Requst 2 تو طبقه ی 11F باز نمیشه. کسی که انگلیسیش خوب باشه میتونه راحت این ماحل رو تموم کنه. پس دقت کنین.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

روش به دست آوردن اسلحه ی چهارم Okuni:
    شما باید با کاراکتر Okuni مراحل بالای طبقه ی 51F را در Survival Modeتکمیل کنید(در انتخاب این مراحل آزادید). شما باید این مراحل را که بعد از طبقه ی 51F می آیند را به دلخواه تکمیل کنید تا وقتی که در یکی از طبقات بالای طبقه ی 51F به ما مر حله ای به نام: The Traveling Dancer برسید و بعد از رسیدن به این مرحله آن را انتخاب کرده و تکمیل کنید(تمام طبقات این مرحله را باید درست تکمیل کنید)(مطمئن باشید که این مرحله در طبقات پایین تر از51F ظاهر نخواهد شد). در آخرین ماموریت این مرحله شما باید Okuni جعلی را شکست دهید، سپس به سمت Keiji Maeda رفته و وقتی که او دشمن شما شد اورا شکست دهید و اسلحه ای که از او به غنیمت جا میماند را بردارید]یک جعبه اسلحه که در هوا معلق میباشد[این اسلحه سلاح چهام و نهایی خواهد بود.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

روش آنلاک کردن اسلحه چهارم Ranmaru Mori: شما باید در Survival Mode به وسیله ی کاراکتر رانمارو موری مراحل زیر را با موفقیت کامل کنید. Keiji Maeda 2rd Request /31F Mitsuhide 3rd Request/41F Keiji Real Request/46F نکته: شمادر هنگام آنلاک شخصیت رانمارو موری مراحل کیجی ماییدا ریکوئست و میتسو هیده ریکوئست 1و2 و همینطور رانمارو ریکوئست1و2 را به پایان رسانده اید در غیر اینصورت نمی توانید این اسلحه را دریافت کنید. نکته بسیار مهم: در طبقه ی 50 F بعد از به اتمام رسیدن زمان تعیین شده شما اجازه دارید به طبقه ی بعدی بروید اما نباید این کار را انجام دهید شما باید به Keiji که حالا دشمن شما شده حمله کرده اورا شکست دهید و اسلحه ای که از او به غنیمت جا میماند را بردارید]یک جعبه اسلحه که در هوا معلق میباشد [این اسلحه سلاح چهام و نهایی رانمارو موری خواهد بود. نکته: توجه داشته باشید که در انتخاب مراحلی که در این آموزش گفته نشده اند آزاد میباشید.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

اگر هم زحمتی نیست لینک دانلود بازی داینستی واریورس رو برام بزارید ؛ ممنونتون میشم!
    سلام.
    دوست عزیز شما باید سوالتو در تایپکه مربوطه بپرسی.
    اینجا تایپک اروچی و سامورایی هست.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •