پست قبلی من رو حتما بخون.
پست قبلی من رو حتما بخون.
بازي من و عادلو كي انجام بده
امشب عادل یک بازی انجام داده فکر میکنم بهتر باشه شما انجام بدی و تیم عادل رو کامپیوتر هدایت کنه . بازم تصمیم با خودتونه شما مسعود جان دسته بازی داری ؟ اگه بخوای خودت بازی کنی و تیم عادل رو کامپیوتر کنترل کنه باید حتما یک دسته بازی داشته باشی .
اول باید بری توی ستینگ بازی بعد کنترل اول رو روی صفحه کلید تنظیم کنی و کنترل دوم رو دسته بازی بعد توی بازی کنترل تیم عادل رو به کامپیوتر واگذار کنی فکر کنم اینا رو خودت هم میدونستی .
وحيد جان ناراحت نشو اما من از همون اول بهت گفتم اما توجه نكردي
حالا باز هم تصميم با بچه هاست
در ضمن اگه ميخواهيد از طرف من معطل نشيد شديدا توصيه ميكنم سرورهاي دانلودتون را زياد تر كنيد
خب وحید جان اگه فکر میکنی تیمت خیلی ضعیف شده با همون آپشن فایل قبلی مسابقات بازیهاتو انجام بده مشکلی پیش نمیاد .
---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:30 PM ----------
مسعود جان متوجه منظورت نمیشم چیکار کنیم ؟
در كدوم مورد؟
مسعود جان شرمنده اینجا هم نفهمیدم چی گفتی میشه بگی چی نوشتی ؟
---------- Post added at 11:35 PM ---------- Previous post was at 11:34 PM ----------
در مورد اینکه نوشتی سرورهای دانلودمون رو زیاد کنیم من متوجه منظور شما اصلا نمیشم میشه بیشتر توضیح بدی ؟
این جوری فکر کنم زیاد خوب نباشه چون پارتی بازی میشهخب وحید جان اگه فکر میکنی تیمت خیلی ضعیف شده با همون آپشن فایل قبلی مسابقات بازیهاتو انجام بده مشکلی پیش نمیاد .میگم چه طوره یکمی مسابقات تغییر کنه؟
سلام به همه.
حسین جان بازی من در چه حالیست؟بازی کنم یا داره بازی میشه؟
ده و نیم رفتم گفتم برای این دوتا مسابقه قبل من هر کدوم نیم ساعت طول بکشه یازده و نیم نوبتم میشه.اما توی جدول زودتر زده بودی.الان چکار کنم؟
يعني سرورهاي mega upload -deposit files -hot files ,2 shared براي من براي دانلود بگذاريد
البته شرمنده من اين همه رو دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)