تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 64 اولاول ... 2632333435363738394046 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 633

نام تاپيک: تجربه خرید Dell inspiron 1564

اگه نباشه جاش خالی می مونه *LionHeart*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

نبود كسي جواب ما رو بده ؟

آي 1564 دارها يكي اين حوالي نيست

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

چطوري ميشه با بلوتوث ش كار كرد ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

بالاخره شاخ فيلو شكونديم

رفتيم يه دونه از اين 1564 - A خريديم

يه سوال اين كه براي اولين بار بايد چقدر بذاري تا شارژ شه ؟

---------- Post added at 09:16 PM ---------- Previous post was at 09:15 PM ----------

راستي سون 64 بيتي بريزم يا 32 بيتي ؟
    10 ساعت در حالت خاموش
    سون 32 بيتي بريز تا اكثر نرم افزارها را ساپورت كنه ولي فقط 3 گيگ رم را ميشناسه

داره خودمونی میشه hassan19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Qom

پيش فرض

ان شاا.. فنش برات خوب بچرخه..مبارکه..

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

چطوري ميشه با بلوتوث ش كار كرد ؟
    خیلی ممنون حسن جان

یک سوال اینکه این بلوتوثش رو چه جوری میشه باهاش کار کرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام من هنگام خرید 1564 سه چها رتا را باز کردم چون هرکدام انجایی که قاب رنگی به بدنه ال سی دی وصل میشود زدگی های ریز داشت هر یک به نوعی (دیگه جنس چینی هستش) ایا مال شما هم اینطور بود

داره خودمونی میشه nilson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خیلی ممنون حسن جان

یک سوال اینکه این بلوتوثش رو چه جوری میشه باهاش کار کرد؟

اول بلوی سیستم رو روشن کنید بعد از طریق مبایل سرچ کنید ، سیستم رو پیدا میکنه میتونی فایل بفرستی
    ار طریق لپ تاپ هم که روی فایلی که میخوای بفرستی به موبایل یا دستگاه دیگه کلیک کن و send to bluetooth رو بزن خودش سرچ میکنه و میفرسته
    اگه منطورتون این بوده باشه

داره خودمونی میشه Hitman-C47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

اخر Ubuntu 10.4 LTS دانلود و نصب شد..چه گرافیکی چه شکل و شمایلی،همه چیز به خوبی نصب شد..من هم داشتم به این فکر می کردم که شاید مشکل بلوتوث سخت افزاری باشه،ولی با شناختن اتوماتیک بلوتوث و پیدا کردن چند نوع وسیله بلوتوث دار،راضی شدم که کار اوبونتو حرف نداره..

کارت صدا رو هم در جا شناخت..می مونه گرافیک که با زدن برنامه Hardware Testing بهترین درایور رو به شما پیشنهاد می کنه و شما می تونید دانلود و بنصبید.. کلا هسته یا به عبارتی Kernel به خاطر بروز رسانی سریع توسعه دهندگان لینوکس خیلی راحت با هر سیستمی مچ میشه..برید نصب کنید و حالشو ببرید..
    سلام hassan 19 در کنار وین 7 نصب کردی دیگه؟
    منم می خوام نصب کنم
    ولی شک داشتم
    سخت که نیست چون تا حالا Ubuntu نصب نکردم

داره خودمونی میشه hassan19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Qom

پيش فرض

سلام hassan 19 در کنار وین 7 نصب کردی دیگه؟
    منم می خوام نصب کنم
    ولی شک داشتم
    سخت که نیست چون تا حالا Ubuntu نصب نکردم

بله hitman خان،کم پیدایی!!

همه چیز به طور اتوماتیک وار پیش مییره..سی دی رو با سرعت کم برای بهتر رایت شدن،رایت می کنی ( اگه دانلود کردی ) بوت می کنی،اولین پنجره ای که میاد ازت می خواد وارد محیط نصب یا محیط خود Desktop به اصطلاح محیط Live بشی،شما می تونی قبل از نصب با محیطش تمرین کنی و همه کارایی هاشو تست کنی و کاملا از امکاناتش استفاده کنی،حتی اگه تغییراتی هم بدی چون اطلاعاتش روی رم بارگذاری میشه،با ریستارت کردن انگار نه انگار..

بعد وقت انتخاب ساعت و زبان سیستم و زبان کیبورد میرسه،پیشنهاد میشه همان U.S.A باشه..شاید سخت ترین جاش همان انتخاب درایو مناسب برای نصب هست..اول اینکه باید بسته به نیازتون مقداری فضای هاردتون رو خالی یا Free داشته باشید..قبل از وارد شده به بخش درایو ها از شما می خواد نوع دستیابی رو مشخص کنید..پیشنهاد میشه از حالت دستی یا Manual که گزینه اخر هست،استفاده کنی..بعد روی فضای خالی کلیک و Add رو میزنی..

حالا ما به دو پارتیشن با مقدار و اندازه متفاوت نیاز داریم..اولی فرمتی به نام Swap هست که مقدار ان بسته به رم شما میتونه به اندازه رم یا دو برابر اون باشه و از طرفی بیشتر از 4 گیگ هم نباید باشه..به فرض من 2 گیگ فضا بهش دادم که کافی هست..روی Ok میزنی و پارتیشن ساخته میشه..حال فرمت بعدی به نام Ext 4 هست که من فضای 10 گیگ رو بهش دادم..یه چیزی که درباره ی گزینه ی location for new partition هست اینه که اطلاعات برای نصب رو میتونه از ابتدا یا انتهای پارتیشن شما شروع بشه..پیشنهاد میشه از ابتدا یا beginning باشه..چیز دیگه ای که نیاز هست،خانه درایو های شما یا بقولی my computer شما در لینوکسه،که اصطلاحا Mount Point هست و شما اون رو روی اسلش یا " / " می گذارید..و سپس ok حالا پارتیشن دوم هم ساخته شد..در مرحله ی بعد انتخاب یوزر و پسورد هست..و انتخاب نام سیستم شما که اتوماتیک وار نوشته میشه..و در نهایت گزینه نصب هست و در اخر بعد از ریستارت کردن و در اوردن سی دی از دیسک،وارد محیط بوت لینوکس یا Grub میشید..که در انتها هم نام ویندوز 7 هم دیده میشه..روی اولین گزینه Enter میزنی..و سرعت واقعی بوت شدن رو می بینی،چه سرعتی!! پسورد رو میزنی و وارد دنیای بدون مرز لینوکس و یکی از بهترین توزیع هاش یعنی Ubuntu میشی..تبریک میگم..
    Last edited by hassan19; 04-05-2010 at 09:38.

10. این کاربر از hassan19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Hitman-C47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

سلام
    اینم بپرسم که 32 بیتی نصب کردی یا 64 بیتی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •