نبود كسي جواب ما رو بده ؟
آي 1564 دارها يكي اين حوالي نيست
نبود كسي جواب ما رو بده ؟
آي 1564 دارها يكي اين حوالي نيست
10 ساعت در حالت خاموش
سون 32 بيتي بريز تا اكثر نرم افزارها را ساپورت كنه ولي فقط 3 گيگ رم را ميشناسه
ان شاا.. فنش برات خوب بچرخه..مبارکه..![]()
خیلی ممنون حسن جان
یک سوال اینکه این بلوتوثش رو چه جوری میشه باهاش کار کرد؟
سلام من هنگام خرید 1564 سه چها رتا را باز کردم چون هرکدام انجایی که قاب رنگی به بدنه ال سی دی وصل میشود زدگی های ریز داشت هر یک به نوعی (دیگه جنس چینی هستش) ایا مال شما هم اینطور بود
اول بلوی سیستم رو روشن کنید بعد از طریق مبایل سرچ کنید ، سیستم رو پیدا میکنه میتونی فایل بفرستی
ار طریق لپ تاپ هم که روی فایلی که میخوای بفرستی به موبایل یا دستگاه دیگه کلیک کن و send to bluetooth رو بزن خودش سرچ میکنه و میفرسته
اگه منطورتون این بوده باشه
سلام hassan 19 در کنار وین 7 نصب کردی دیگه؟
منم می خوام نصب کنم
ولی شک داشتم
سخت که نیست چون تا حالا Ubuntu نصب نکردم
بله hitman خان،کم پیدایی!!
همه چیز به طور اتوماتیک وار پیش مییره..سی دی رو با سرعت کم برای بهتر رایت شدن،رایت می کنی ( اگه دانلود کردی ) بوت می کنی،اولین پنجره ای که میاد ازت می خواد وارد محیط نصب یا محیط خود Desktop به اصطلاح محیط Live بشی،شما می تونی قبل از نصب با محیطش تمرین کنی و همه کارایی هاشو تست کنی و کاملا از امکاناتش استفاده کنی،حتی اگه تغییراتی هم بدی چون اطلاعاتش روی رم بارگذاری میشه،با ریستارت کردن انگار نه انگار..
بعد وقت انتخاب ساعت و زبان سیستم و زبان کیبورد میرسه،پیشنهاد میشه همان U.S.A باشه..شاید سخت ترین جاش همان انتخاب درایو مناسب برای نصب هست..اول اینکه باید بسته به نیازتون مقداری فضای هاردتون رو خالی یا Free داشته باشید..قبل از وارد شده به بخش درایو ها از شما می خواد نوع دستیابی رو مشخص کنید..پیشنهاد میشه از حالت دستی یا Manual که گزینه اخر هست،استفاده کنی..بعد روی فضای خالی کلیک و Add رو میزنی..
حالا ما به دو پارتیشن با مقدار و اندازه متفاوت نیاز داریم..اولی فرمتی به نام Swap هست که مقدار ان بسته به رم شما میتونه به اندازه رم یا دو برابر اون باشه و از طرفی بیشتر از 4 گیگ هم نباید باشه..به فرض من 2 گیگ فضا بهش دادم که کافی هست..روی Ok میزنی و پارتیشن ساخته میشه..حال فرمت بعدی به نام Ext 4 هست که من فضای 10 گیگ رو بهش دادم..یه چیزی که درباره ی گزینه ی location for new partition هست اینه که اطلاعات برای نصب رو میتونه از ابتدا یا انتهای پارتیشن شما شروع بشه..پیشنهاد میشه از ابتدا یا beginning باشه..چیز دیگه ای که نیاز هست،خانه درایو های شما یا بقولی my computer شما در لینوکسه،که اصطلاحا Mount Point هست و شما اون رو روی اسلش یا " / " می گذارید..و سپس ok حالا پارتیشن دوم هم ساخته شد..در مرحله ی بعد انتخاب یوزر و پسورد هست..و انتخاب نام سیستم شما که اتوماتیک وار نوشته میشه..و در نهایت گزینه نصب هست و در اخر بعد از ریستارت کردن و در اوردن سی دی از دیسک،وارد محیط بوت لینوکس یا Grub میشید..که در انتها هم نام ویندوز 7 هم دیده میشه..روی اولین گزینه Enter میزنی..و سرعت واقعی بوت شدن رو می بینی،چه سرعتی!! پسورد رو میزنی و وارد دنیای بدون مرز لینوکس و یکی از بهترین توزیع هاش یعنی Ubuntu میشی..تبریک میگم..![]()
Last edited by hassan19; 04-05-2010 at 09:38.
سلام
اینم بپرسم که 32 بیتی نصب کردی یا 64 بیتی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)