این که قیمتاش خیلی زیاده
سلام دوستان ایا انتن دهی مودم در سرعت دانلود تاثیر داره یعنی اینکه مودم در مکانی باشه که سیگنال ضعیف باشه
برو نمایندگی بگیر از گوشش بگو بیا بریم وصل کن وایمکس منو![]()
پس چرا داخل سایتش می خواید ثبتنام کنید نوشته اگر مودم از شرکت دیگه داری مک اون رو بگید؟
بعد شما ایشون نگفت نمایندگی . گفت خود صبانت. آخه شرکت pap رقیب شرکتهای وایمکسه سایه هم رو با تیر میزنند.![]()
دوست من ، من تهرانم و با یکی از نمایندگی ها که صحبت کردم ، گفت که شما میای مودم رو از ما میخری و ما همون موقع مودم رو به شما تحویل میدیم! ولی در مورد نصبش جریان چیز دیگست! نمایندگی مشخصات شما رو ثبت میکنه همون کاری که شما خودت توی خونه هم میتونی انجام بدی! بعدش باید صبر کنی تا باهات تماس بگیرن که پول رو واریز کنی!( اینها دقیقا صحبت های نمایندگی هستش که دارم نقل میکنم! ) میتونی هم پول رو به نمایندگی بدی! ولی نمایندگی هیچ تضمینی نمیکنه که نصاب کی بیاد و سرویست کی وصل میشه! چون خود شرکت نصاب میفرسته نه نمایندگی!
بنابراین اگر میتونی ازشون تضمین بگیری که نصابش 2 روز بعد بیاد نصب کنه و به تبع اون سرویس شما یکی دو روز بعد از آمدن نصاب وصل بشه ، حتما اینکار رو بکن! در غیر اینصورت بدون نمایندگی فقط فکر جیب خودشو کرده!
سلام ...
میخواستم از کسانی که از این سرویس استفاده میکنن بپرسم که از مبیننت راضی هستین ؟؟؟
قیمتاش خوبه ؟؟؟
بله میده!
منتها باید سرویس یکساله با سرعت 128 و محدودیت حجمی 100 گیگ بگیرید تا بهتون مودم داخلی رایگان بدن!
هزینه این سرویس 240 هزار تومنه!
شما کدوم شهری؟
شما بالاخره از طریق نمایندگی کارتو راه انداختی یا نه؟
یعنی آخر سر خودت به شرکت مبین نت زنگ زدی و اونا بهت گفتن کی میان؟
جواب مبین نت در خوصوص شهر تهران :
پاسخ :
با پر کردن فرم اشتراک در شهر تهران، اطلاعات شما بررسی می شود و امکان دارد در حال حاضر نیز در مناطقی باشید که کیفیت خدمات مورد تایید باشد و اقدام به دایری درخواست شما شود. با این حال در شهریور ماه شبکه وایمکس مبین نت بطور کامل در شهر تهران بهره برداری می گردد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)