آقا یکی نیست به من جواب بده؟
منو راهنماییم کنید
آقا یکی نیست به من جواب بده؟
منو راهنماییم کنید
32 اینچ ها چند مدل هستند و قیمت هاشون چنده
این تلویزیون ها اصلی وغیر اصلی دارن
خریدشون از جایی مثل بندر فایده داره
گارانتی دار و بدون گارانتی چه فرقی داره
درود جناب Ami R 940
پس از مدت ها حضرتعالی به این فاروم افتخار دادید . محبت می کنید با توجه به اینکه شما در ضمینه کالیبره کردن تصویر به بهینه ترین شکل در این سایت بهترین هستید و با توجه به اینکه شما هم از این پنل استفاده می کنید یک تنظیم بهینه برای بهترین تصویر ممکن برای استفاده همه دوستان محبت کنید .
پیشاپیش از محبت حضرتعالی سپاسگذاری می کنم
مرسی امیرجان
سوالم اینه که یعنی احساسی که ما از پخش فیلمهای usb داریم همون جاموندگی تصویر حساب میشه یا یه چیز دیگه ممکنه باشه مثلا اینکه ممکنه frimwire نیاز به آپدیت داشته باشهیا ذاتا نمیشه کاریش کرد یا اینکه با اون تنظیمی که گفتید درست میشه؟
بالاخره من این احساس رو دارم . وقتی این فیلم رو از کامپیوتر باز میکنم هیجان میگیرم ولی وقتی از usb این تلویزیون پخش میکنم احساس میکنم تصاویر روان نیستن .
یه سوال دیگه اینکه تو خونه پدر زنم نزدیک 80 درصد شبیه تئاتر نشون دادن فیلمها رو احساس میکنن ولی من شنیدم فقط ممکنه بعضیها این احساس بهشون دست بده . آیا فیلمو از دی وی دی ببینم بازم همون مشکل پیش میاد چون خونشون دی وی دی نداره و میخان یه دونه بخرن . فقط میترسن همون مشکل بازم سرجاش باشه. ضمنا این تنظیمی که گفتی از کدوم قسمت باید وارد بشیم .
ممنون
من میخوام رزو لیشن تلوزیون رو عوض کنم 720 هستش چطور باید عوض کنم؟
سلام
متاسفانه مثل اینکه تی وی ما هم لرزش داره
تو کانالهای اچ دی خودشو نشون میده تصاویر که حرکت تندی داره ای استوپ میشه و حرکت میکنه شکسته شکسته میشه حتی تو زیر نویس اخبار بی بی سی فارسی هم نشون میده زیرنویس ای استوپ میکنه و حرکت خیلی راحت قابل تشخیص است
الان اخرین برنامه شو از سامسونگ گرفتم اپ کردم ولی بازم مشکل داره
Series 6 40 inch (LA40B650T1R)
این نرم افزار رو دان کردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تمام بخشها رو دستکاری کردم اساسی !!!
تازه یه قسمت پیدا کردم 120 هرتز زده بود غیر فعال بود فعالش کنم
تی وی 120 هرتز شد
در حال حاضر مشکلی نداره اگه بعدا" نپره یدفعه
خوشبختانه یه ال سی دی دیگه از همین سری خودم رو واسه کسی خرید کردم انشالله برم پیشش عکس میگرم میزارم تو انجمن دوستان هم استفاده کنن
خودم پاسخ خودمو میدم
خوشبختانه مشکل از ----- بود
رو 60 هرتز گذاشته بودم مثل اینکه نمیتونست بکشه
رو 50 هرتز گذاشتم عین ساعت کار میکنه![]()
من میخوام رزو لیشن تلوزیون رو عوض کنم 720 هستش چطور باید عوض کنم؟
شما باید رزولوشن اون دستگاهی که به tv وصل کردی رو عوض کنی تلویزیون داره اونی رو که از دستگاه جانبی پخش میشه رو نشون میده
Last edited by MR.MAHMOOD; 26-03-2010 at 10:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)