چندتا دیالوگ قشنگ از Smallville:
Oliver: You know i wanted to... I wanted to have ur ability to bring justice to the world without having to worry about getting killed in the process...
Clark: Oliver, u do a lot of good in this world. U don't need to be indestructible to be a hero...
الیور: میدونی من میخواستم نیروهای تو رو داشته باشم تا بتونم عدالت رو به دنیا عرضه کنم بدون اینکه نگران این باشم که توی این جریان کشته بشم!
کلارک: الیور، تو کلی کار خوب توی این دنیا انجام میدی. تو نیازی نداری که فناناپذیر باشی تا یه قهرمان بشی!
Smallville-S6 E7
=============
Clark: Mom what if a part of who Lex is,is becuz of me? what if i gave up on him too
soon?
Martha: U'll never give up on anyone Clark, becuz ur greatest strength might also be ur greatest weakness, ur hope!
کلارک: مامان نکنه یه قسمتی از لکس به خاطر منه؟ نکنه من خیلی زود بیخیالش شدم؟
مارتا: تو هیچ وقت بیخیال کسی نمیشی کلارک، چون قویترین قسمتت ممکنه ضعیف ترین قسمتت هم باشه، امیدت!
Smallville-S06 E19
==============
Oliver queen: I survived for two years on an island by myself, Clark! When it wasn't pouring rain, it was blistering sun! There were mosquitoes that ate me alive! It's okay, because you know what? It made me strong. You may be invincible, but you are not fearless, are you? You're afraid to trust your friends, and you're afraid to face who you were really meant to be. You're afraid of everything. Maybe you haven't been put to the test yet. Maybe your island's still out there, Clark.
الیور کویین: من دو سال توی یه جزیره تنهایی زنده موندم کلارک! وقتی که بارونی نمیبارید،خورشیدش تاول میورد! پشه هایی بودن که منو زنده خوردن! اما طوری نیست، میدونی چرا؟ چون اینا منو قوی کرد! تو ممکنه شکست ناپذیر باشی، اما تو شجاع نیستی، هستی؟ تو میترسی که به دوستات اعتماد کنی، و تو میترسی با چیزی که باید باشی مواجه بشی! تو از همه چیز میترسی. شاید تو هنوز توی یه آزمایش قرار داده نشدی، شاید جزیره ی تو هنوز اون بیرونه، کلارک!
Smallville-S08E03
===============
-Trust me son, which kills u, makes u stronger!
بهم اعتماد کن پسرم! چیزی که تو رو بکشه تو رو قویتر میکنه! (: دی)
Smallville-S08E08