این تروساردی هست برند معروف ایتالیا البته این سری مارک هست و خرید دلار 1300 که قیمت این فرام فکر کنم 240 باشه دقیقا یادم نیست
این مدل فرام ها زیاد هستند حتی با قیمت مثلا 70 مثل همین فرام!
البته این فرام زنانه هست
این تروساردی هست برند معروف ایتالیا البته این سری مارک هست و خرید دلار 1300 که قیمت این فرام فکر کنم 240 باشه دقیقا یادم نیست
این مدل فرام ها زیاد هستند حتی با قیمت مثلا 70 مثل همین فرام!
البته این فرام زنانه هست
من شبیه همن مدل رو یکسال و نیم پیش گرفتم 75 تومن...روش هم زده بود پلیس که تقلبی بود متاسفانه!
سلام
ممنون از لطفتون بابت پاسخ
نه مثلا فرام تنهاش بشه 160-170
که با عدسی هم تا 230-240 بشه ولی میخوام شیک و اسپرت باشه
شیراز به نظرتون کدوم عینک فروشی برم که مدلاش شیک باشه و منصف و کاراش قشنگ باشه ؟
ممنون از لطفتون
سلام . قسمتِ پائین برای دیدن 50 سانتی . قسمت وسط برای یک متر تا سه چهار متر , قسمت بالا برای دیدن مسافت دور . شماره هاش رو بنده میدم به عینک ساز اما آیا قادر هستند چنین چیزی بسازند ؟
من فکر میکنم شرایط بخش وسط که مطرح کردید تحت پوشش شرایط بخش بالا که گفتید هست!
یعنی 4متر هم همون فاصله دور محسوب میشه دیگهیک دید نزدیک بین داریم که برای فواصل دور هست و یک دید دوربین داریم که برای فواصل کم و اصطلاحا مطالعست
یا شاید هم من اشتباه میکنم؟![]()
سلام . این عینک برای چشم نزدیک بینِ پیرچشم هست . یعنی بدون عینک راحت کتاب میخونه اما برای کامپیوتر یه عینک میزنه , برای دیدن تلوزیون یه عینک دیگه و رانندگی یه عینک دیگه . امکان ساخت سه دید هست ؟
ببینید همون 2دید هست و دید چهار متر و اینا که میشه همون دور
نه دیگه همین عینک 2 دید با آنتی رفلکس که بزنیم بدون اینکه عینک رو برداره از پایینش کتاب میخونه بالاش هم که هم کامپیوتر و هم جاده!
کلا آنتی رفلکس برای کامپیوتر بسیار کارآمده
brad pitt
عینک سابل و گله داران(گرون میده) با کلبه هم خوبه
سلام . ملاک رو بذارین سبکترین عینک با کوچکترین عدسی که بینیتون رو اذیت نکنه .عینک بدون فریم یا نیم فریم خوب هست . قیمتها هم بستگی به بودجه داره .
بحث فشار روی بینی اومد
دوستانی که از فرم های پد دار استفاده میکنن پیشنهاد میکنم بعد از مدتی مثلا 2ماه پد رو عوض کنن
ضمنا موقع خرید فرم هم دقت کنید پد قابل تعویض باشه
سلام . واسه چی پدها باید عوض بشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)