16 گیگ ؟
وقتی پارس بودم 25 گیگ دان میکردم
بعضی شب ها که الکی میگفتم مثلا بزار اخرین بازی روز رو بگیرم ، در صورتی که اصن گیم بازی نمی کنم
2 تا هاردم پر شد![]()
16 گیگ ؟
وقتی پارس بودم 25 گیگ دان میکردم
بعضی شب ها که الکی میگفتم مثلا بزار اخرین بازی روز رو بگیرم ، در صورتی که اصن گیم بازی نمی کنم
2 تا هاردم پر شد![]()
دوستان منم چند وقته نتم به گندی خورده هم شبانه کلا محدود شده هم روزانه مزخرف شده پر قعطی و اه هخاک تو سرشون کنن نشد ی شرکت ببینیم سرویسش رو مثل آدم ادامه بده
میگن در عمرمون ندیدیم بعد انقلاب ارزونی بشه من میگم من در عمرم ندیدم فرهنگ بیشتر مردم(بلانسبت کاربران سایت) پیشرفت کنه از حالت جهان سومی در بیام بریم بالاتر بلکه برعکس شد از جهان سوم پایین تر اومدیم مهربانی و قانون خیلی کمرنگه رانندگی در حد آفریقا و هند بعد پول ملی جز بی ارزش ترین پول دنیا فرهنگ استفاده از منابع گوناگون مثل آب و برق گاز که هیچی! اینترنت که بی خیال مگه ایتنرنت فرهنگ داره قانون داره با وجود اینکه دونه دونه isp ها کم آوردن شبانه رو تعطیل کردن ولی بعضی ها تا خرخره دانلود میکنن اونم الکی بگی بهشون میگن مگه فضولی ایتنرنت خودمه پول دادم و..... خوب اگه رعایت میکردی به نفع خودت بود حتما 1 ماه دیرتر شبانه محدود میشد قبلا 1 ساعت از دانلود شبانه استفاده میکردم الان تا صبح باید روشن باشه گوشی بزارم تو گوشم صدای فن نشنوم خدایا پیشرفت نمیخوام فقط پسرفت نکنیم به قولی مثل شتر از عقب ادرار نکنیم
دوست عزیز سخت نگیر.
تعطیل کردن دانلود شبانه هیچ ربطی به کمبود پهنای باند به دلیل دانلود تو ساعتهای نیمهشب نداره. اتفاقن بر عکس ادعایی که خیلی از ISPها تو این 2 سال گذشته به عنوان دلیل برای حذف دانلود شبانه کردن، کمبود پهنای باندی هم اگه بود نهایتش تا ساعت 12:30-1:00 نصفه شب تموم میشد و تو ساعتهای رایگان مشکل پهنای باند وجود نداشت.
این که شبانه رایگان رو حذف کردن، دلیلش سیاستی بود که از طرف نهادهای نظارتی به ISPها تحمیل شد و بعدش به دلیل سودی که ISPها با حذف شبانه رایگان گیرشون میاومد، تشدید شد.
کلن اگه اون ساعتها، ساعتهای مردهای برای ISPها نبود که دانلودش رو رایگان نمیکردن.
از دو سال پیش که شرکتهایی مثل صبانت شبانه رایگان رو حذف کردن زمزمه حذف شبانه رایگان برای همه ISPها وجود داشت و دیر یا زود همهشون این کار میکردن که عصرتلکام هم الآن این کار رو کرده.
الآن دیگه همه شرکتهای اصلی دانلود رایگان شبانه رو یا بالکل حذف کردن یا با یه درصدی هزینه هنوز دارنش یا سرعتش رو محدود کردن.
Last edited by bilmazlar; 28-04-2016 at 14:10.
دوست عزیز این قیمتا رو کی میگی کجا میشه دید
من برای استفاده از پی سی میخام
مودم 4جی چه مدلی بگیرم ؟
رایتل استفاده کنم یا همراه اول یا ایرانسل؟
ممنونم
خوب بله جمله سخت نگیر مال جهان سومی هاست که هیچ موقعه پیش رفت نمیکنند کلا الان همه جا سخت نمیگیرن خوب مملکت به این روز افتاده دقیقا اون ها سخت میگیرن و سخت تلاش میکنن که پیشرفت میکنن الان دیگه انقدر اوضاع خراب شده دیگه صدا سیما مثل دهه قبل نیست که بگه ایرانی ها بهترین مهربان ترین هنرمندترین و... هستند الان همش برنامه میسازه برای فرهنگ سازی مثل برنامه دورهمی خندوانه سه شو که دیگه انقدر اوضاع خرابه شده همه میدونن چی شدیم دیگه کسی نمیتونه حرف های قبل رو بزنه بلکه باید فرهنگ سازی بشه
دقیقا به پهنای باند ربط داره کی پهنای باند کم اومد بعد تحریم ها که دیگه نتونستن پهنای باند بخرن و خیلی گرون شد الان هفته به هفته وزیر قول میده پهنای باند رو زیاد کنه که تا دلار ارزون نشه حرف الکیه خوب پهنای باند یک حجمی هست که در کشور تقسیم میشه و هر شرکتی یک حجمی میخره و بین هر شهر و منطقه تقسیم میشه خوب وقتی مشترک یک منطفه کم باشه سرعت روز و شب زیاده وقتی زیاد بشن سرعت کم میشه و اختلال هست که صبح تا شب در این انجمن دربارش حرف میزنن بالا گفتم ایتنرنتم مثل آب شده اگر همه رعایت کنن درست مصرف کنن کم نمیاد یکی میره حموم آواز میخونه و آب بازی میکنه آّب حروم میکنه یکی هم الکی هارد شو پر میکنه و چیزی دانلود میکنه که بدردش نمیخوره پهنای باند این شرکت کم تجربه کم میاد مجبوره سرعت روز هم محدود کنه بلاخره ایتنرنت نامحدود نیست و تموم شدنی هست که با فرهنگ سازی درست مصرف کردن به همه میرسه ولی تو این مملکت فقط با گرونی میشه جلوش رو گرفت شبانه پولی کردن چون میدونن تو این مملکت چیزی موفت و نظری باشه از حول حلیم میفتن تو دیگ
Last edited by ali-aza; 29-04-2016 at 11:49.
با تایید حرفهای جناب bilmazlar و جناب ali-aza به نظر من هم با توجه به اینکه شرکت پهنای باند روزانه رو هم محدود کرده مشخصه که واقعا پهنای باند کم آورده.و این همش بر میگرده به حرص زیاد خودشون واسه گرفتن یوزر بیش از اندازه ظرفیتشون.خلاصه خدا به هممون رحم کنه با این وضعیت این شرکت.چون شرکتای دیگه هر چی رو هم محدود می کردن دیگه پهنای باند روزانه رو محدود نمی کردن
چرا سایتش اینقدر مضخرفه!!!سرویسم تموم شده،میخام همون را دوباره بخرم اجازه نمیده و این پیام را میده:
محدودیت سیاست فروش -این سرویس تنها برای شماره بدون رکورد رانژه و یا آماده جمع آوری منقضی زمان بالای 10 روز قابل فروش میباشد
یعنی باید صبر کنم تا مهلت زمانی بگذره تا دوباره بتونم بخرمتا حالا با هیچ شرکتی این مورد را نداشتم
دنبال یک سرویس ارزانتر هستم که شبانه رایگان هم داشته باشه..هرگیگ عصرتلکام خیلی بالا میفته؛آشغالترین سرویسش بالای گیگی 3000 درمیاد
دوست عزیز
احساسی با موضوع برخورد میکنید. عرض کردم خدمتتون که حذف شبانه رایگان ربطی به کمبود پهنای باند نداره. این که ISPها ادعا میکنند تو ساعتهای شبانه رایگان کمبود پهنای باند داشتن و به همین دلیل شبانه رایگان رو حذف کردن یا پولی کردن یا محدودیت گذاشتن، صرفن یه توجیه برای تصمیمیه که دلیلش چیز دیگهایه.
بر اساس الگوی مصرف تو ایران، اوج مصرف و تراکم پهنای باند مربوط به ساعتهای عصر و شبه. یعنی از حدود 07:00 عصر تا 12:00 - 12:30 نیمهشب درصد قابل توجهی از کاربرا آنلاین میشن و این باعث میشه که تو این ساعتها پهنای باند کم بیاد. از وقتی هم که استفاده از تلگرام رواج پیدا کرده، تعداد کاربر آنلاین و مقدار مصرف تو همین بازه زمانی به شدت بالاتر رفته. کلن بین ساعتهای 03:00 نیمهشب تا 07:00 صبح، چند درصد کاربرا بیدارن و به صورت فعال از اینترنت استفاده میکنن، که بخواد مشکل پهنای باند به وجود بیاد؟ حتی اگه به دلیل رایگان بودن دانلود، تعدادی هم به قول شما «جهان سوم بازی دربیارن» و دانلود زیاد بکنن، بازم تعداد کل کاربرا تو این ساعتها و میزان ترافیک ایجاد شده به اندازه همون ساعتهای عصر و شب نیست. پس اگه کمبود پهنای باندی هم بخواد اتفاق بیافته تو همون بازه عصر و شبه، نه نیمهشب و دمدمای صبح.
دلیل اصلی حذف شبانه رایگان، سیاست کلی مملکتدارانه که نمیخواستن دسترسی به محتوای از نظر اونا غیرمجاز راحت باشه. واسه همین به همه ISPها به صورت غیررسمی الزام کردن که شبانه رایگان رو بردارن. چون با حذف شبانه رایگان یا پولی کردنش، تعداد خیلی زیادی از کاربرا دیگه سراغش نمیرن. دقیقن همین اتفاقی که الآن افتاده. اونایی که خیلی دانلود لازم باشن هم یا هزینه دانلود رو پرداخت میکنن که این به نفع ISPها هم هست یا مثل ماها یه مدت بین ISPها کوچ میکنن و بعد از این که تقریبن همه ISPها شبانه رایگان رو به نوعی حذف کردن اونا هم مجبورن دست از دانلود غیرضروری بردارن.
این تصمیم و سیاست برای ISPها هم خیلی بد نشده. بالأخره یه زمانی به دلیل رقابت با همدیگه مجبور شدن شبانه رایگان بذارن که هیچ نفعی که به حالشون نداشت تازه دردسرهای زیادی هم براشون ایجاد کرده بود. کلی شکایت از شرکتها به خاطر پایینبودن سرعت شبانه رایگان میشد که با حذف شبانه رایگان از این معضل راحت شدن. ضمن این که یه بخشی از کاربرا که دانلودر حرفهای نبودن اما در حد دانلود شبی حداکثر تا 1 گیگ نیازشون رو برآورده میکرد، حالا مجبور شدن برای دانلود حجم اضافه بخرن که این به نفع ISPهاست. درسته که شاید این کاربرا دیگه روزی 1 گیگ حجم اضافه نخرن، اما، بالأخره یه مقدار خرید حجم میکنن.
ببین دوست عزیز
حرف شما کلیتش درسته. اگه ISP بدون اضافه کردن پهنای باند، مرتب یوزر جدید بگیره و مثلن تعداد کاربراش رو 50 درصد اضافه کنه، حتمن یه ساعتهایی ممکنه با ترافیک مصرف مواجه بشه. اما من از مرکز مخابراتی خودم (کاشانی تهران) مثال میزنم. وقتی 3 ماه پیش من از این شرکت درخواست سرویس کردم، گفتن که چون پورت خالی نداریم باید صبر کنی تا یه مشترک دیگه تخلیه کنه و پورت خالی ایجاد بشه. حدودن هم یه 3 هفتهای طول کشید. این یعنی تعداد یوزرهای عصرتلکام تو مرکز مخابراتی ما حداکثر به تعداد پورتهای خالی در اختیار این شرکت میتونه باشه که 3 ماه پیش به همون تعداد بوده و امکان افزایش تعداد یوزرها منتفی بوده به دلیل اشباع بودن. پس چه طوری ممکنه که این شرکت مثلن تو مرکز مخابراتی ما یکباره دچار کمبود پهنای باند شده باشه؟
مشخصن این شرکت تو همین مرکز مخابرات شلوغ ما، تا قبل از این حرکت اخیرش، بین ساعتهای 7:30 عصر تا 12:30 دقیقه، با اوج مصرف مواجه بود به حدی که منی که سرویسم روی 10مگابیت بسته شده بود، از سرورهای خارجی متوسط حدود 300 تا 350 کیلوبایت سرعت میگرفتم و از سرورهای داخلی حدود 800-900 کیلوبایت. اما از ساعت 1 نیمهشبه به بعد اوضاع خیلی بهتر میشد و تقریبن افت سرعتی نداشتم چه از سرورهای خارجی، و چه از سرورهای داخلی. (یعنی حدود 1مگابایت در ثانیه). حتی با ورود به ساعتهای رایگان شبانه هم افت سرعت مشهودی وجود نداشت.
حالا باید منتظر موند و دید که این شرکت بعدن چه سیاستی رو پیش میگیره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
قیمت ها در لینک بالا هست. البته یک فروشگاه دیگه به جز ایرانسل قیمت مودم رو گذاشته 118 تومن. تازه راه آنلاک کردنش هم گفته که اگه بعدا شما نخواستید با سیم کارت ایرانسل وصل بشید بتونید با سیم کارت اپراتورهای دیگه مثل رایتل هم کار کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد اینکه چه مودمی بگیرید مسلما مودمی که 4G داشته باشه. حالا اگه میخواید Wifi یا امکانات دیگه هم داشته باشه خوب سلیقه ای هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)