تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 66 اولاول ... 2632333435363738394046 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 657

نام تاپيک: اساتید راهنمایی تخصصی لطفا G10 یا B690

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

DLNA به شما امكان مي دهد تا موسيقي و ويدئويي كه در كامپيوتر شما ذخيره شده را ازطريق اتصال شبكه در حالت Media Play تماشا كنيد. اين موضوع نياز
    به كپي كردن آنها را به يك دستگاه ذخيره USB مرتفع كرده است. براي استفاده از DLNA ، بايستي تلويزيون به شبكه متصل بوده و بايستي
    كاربرد DLNA در كامپيوتر شما نصب شده باشد.
    كامپيوتري كه برنامه مديريت کامپيوتر اشتراکي Samsung روي آن نصب مي شود را مي توانيد مستقيماً به تلويزيون بدون اتصال آن از طريق مشترك كننده روتر یا با یک روتر به كامپيوتر وصل كنيد.

نقل از صفحه 44 تا 48 دفترچه راهنماي سامسونگ

ممنون از توضیحت

1- کارت مخصوصی می خواد یا یک کابل از خروجی LAN مادر بورد می زنم به سوکت پشت تلوزیون و خلاص ؟!

2- اینجوری فایل مستقیم از روی کامپیوتر اجرا می شه ( یعنی کامپیوتر مثل یک هارد عمل می کنه و پلیر خود تلوزوینه ) یا توی کامپیوتر PLAY می کنیم و توی تلوزیون می بینیم ؟

3- یعنی میشه از توی تلوزیون فایلهای روی کامپیوتر رو جستجو و اجرا کرد ؟ ( اون فرمتهایی که پشتیبانی می کنه البته )

من خیلی سر در نمیارم
    ولی اگر صرفا یک کابل با سوکت LAN باشه به طول ( فاصله تلوزیون با کامیپوتر ) و خلاص
    خب منم انجام می دم اما اگر دنگ و فنگ دیگه ای داره اصلا وارد نیستم و ازم بر نمیاد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ممنون از توضیحت

1- کارت مخصوصی می خواد یا یک کابل از خروجی LAN مادر بورد می زنم به سوکت پشت تلوزیون و خلاص ؟!

2- اینجوری فایل مستقیم از روی کامپیوتر اجرا می شه ( یعنی کامپیوتر مثل یک هارد عمل می کنه و پلیر خود تلوزوینه ) یا توی کامپیوتر PLAY می کنیم و توی تلوزیون می بینیم ؟

3- یعنی میشه از توی تلوزیون فایلهای روی کامپیوتر رو جستجو و اجرا کرد ؟ ( اون فرمتهایی که پشتیبانی می کنه البته )

من خیلی سر در نمیارم
    ولی اگر صرفا یک کابل با سوکت LAN باشه به طول ( فاصله تلوزیون با کامیپوتر ) و خلاص
    خب منم انجام می دم اما اگر دنگ و فنگ دیگه ای داره اصلا وارد نیستم و ازم بر نمیاد
    یعنی میشه از توی تلوزیون فایلهای روی کامپیوتر رو جستجو و اجرا کرد ؟
    بله دقیقا
    باید فایل هایی را که در کامپیوتر داری و می خواهی در تلویزیون ببینی را در برنامه مديريت کامپيوتر اشتراکي سامسونگ share کنی

باید برنامه مديريت کامپيوتر اشتراکي Samsung را که در CD همراه تلویزیون است را در کامپیوتر نصب کنی وبا یک کابل LAN کامپیوتر را به تلویزیون وصل کنی یا با یا بی واسطه یک روتر.
    صفحه 44 تا 48 دفترچه راهنماي سامسونگ را نگاه کن

3. این کاربر از sorna2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

بعدش ببینم دوست من
    تلوزیون ویروسی نمیشه اینجوری ؟ ( نخند لطفا . واقعا نمی دونم )

بعدش این کابله رو باید آماده بخرم یا بدم بسازن ؟! فاصله من حدودا 10 متری هست .

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام پدرام خان

بنظر من lh700 رو بذار کنار و بین lh500 و b690 یکی رو انتخاب کن
    بلحاظ مشخصات فنی ، lh500 بهتر از b690 هست ولی من هیچ تجربه ای درموردش ندارم . یکی از دوستان توی انجمن که آواتارشون فکر کنم " آقای ایرج خواننده " هست فکر کنم این تلوزیون رو دارند می تونید ازشون راهنمایی بخواید ( راهنمایی رو دارید دیگه ! شرمنده )

روی کاغذ تنها برتری b690 به lh700 می تونه usb خیلی جالبش باشه که برای من خیلی کاربرد داشته ( البته lh500 هم داره اما بعید می دونم به کاملی b690 باشه ) البته اینها روی کاغذه و باید دید آیا واقعا آپ اسکیلینگش در حد b690 هست آیا واقعا می تونه رنگ مشکی رو بخوبی b690 تولید کنه و ...
    بهرحال روی کاغذ هم کنتراست هم هرتز و حتی فکر کنم زمان پاسخدهی lh500 بهتر از b690 هست . تنها مسئله ای که این وسط هست اینه که باور عمومی می گه بلحاظ کیفیت اسمبل و این چیزا سونی از همه بهتره بعد سامسونگ بعد ال جی . این مبنای علمی نداره و فقط یه باوره که مثلا خود من نتونستم باهاش کنار بیام و الا lh500 می گرفتم

.[/B]
    مرسی بابت کمکتون
    ولی من توی چند تا سایت از جمله AVFORUM چرخی زدم و اکثر کاربرا از بدون لرزش بودن تصویر هنگام بازی و LAG بسیار کم LH7000 گفتن
    عجیبه که اینجا هیچکس از سری 7 ال جی چیزی نمیگه
    PMAX گل, لطف کن یه سرچی تو این سایت AVFORUM بزن ببین من چی بخرم بالاخره
    راستی نگفتی 32 بگیرم یا 37؟؟ این جایزه که روش میدن خوبه یا نه؟؟(ال جی رو میگمااا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

بعدش ببینم دوست من
    تلوزیون ویروسی نمیشه اینجوری ؟ ( نخند لطفا . واقعا نمی دونم )

بعدش این کابله رو باید آماده بخرم یا بدم بسازن ؟! فاصله من حدودا 10 متری هست .
    اگه کامپیوتر الوده باشه خطر ویروسی شدن مسلما وجود داره
    کابلهای اماده LAN با طول های مختلف در اغلب فروشگاه های لوازم کامپیوتر وجود داره

تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

مرسی بابت کمکتون
    ولی من توی چند تا سایت از جمله AVFORUM چرخی زدم و اکثر کاربرا از بدون لرزش بودن تصویر هنگام بازی و LAG بسیار کم LH7000 گفتن
    عجیبه که اینجا هیچکس از سری 7 ال جی چیزی نمیگه
    PMAX گل, لطف کن یه سرچی تو این سایت AVFORUM بزن ببین من چی بخرم بالاخره
    راستی نگفتی 32 بگیرم یا 37؟؟ این جایزه که روش میدن خوبه یا نه؟؟(ال جی رو میگمااا
    بخدا من هیچی از LG نمی دونم
    هرچیم گفتم مربوط میشه به 1.5 قبل که می خواستم تلوزیون بخرم
    اگر درست یادم باشه مشخصات LH700 مشابه B690 هست بجز زمان پاسخگویی پیکسلهاش که پایین تره و این مثکه برای گیمر ها خیلی خوبه ( نمی دونم ) . LH700 بلوتوث داره که امکان فانتزی بامزه ایه ولی در مقابل USB سامسونگ بنظر من کارایی نداره . یعنی مصرف یک USB پرقدرت خیلی بیشتره

LH500 اما هم سرعت پاسخدهی پیکسلهاش پایین تر از B690 هست
    هم کنتراستش بالاتره ( که رنگها بهتر دیده میشن توش )
    هم فکر کنم 200 هرتز هست ( یادم نیست دقیقا ) که اینم برای گیمرها مثکه مهمه

بهرحال اگر این مشخصات درست باشه
    اگر تصویر LH700 نلرزه تصویر LH500 عمرا نمی لرزه
    اون موقع که من می خواستم بگیرم . تنها برتری LH700 رو 1- قیافه بهترش می دونستند 2- بلوتوثش

توصیه من اینه که اصلا قیافه رو بذار کنار
    برای من هم اوائل مهم بود که B690 خوشگل تر از G10 هست اما الان اصلا مهم نیست و بنظرم هرکس صرفا بخاطر دکور می خواد B690 رو انتخاب کنه ، بهتره اینکار رو نکنه
    از طرفی بالاتر بودن کنتراست و هرتز خیلی بهتر از یک عدد بلوتوث هست . این نظر منه

من واقعا در مورد کیفیت LG چیزی نمی دونم . اگر کیفیت پنل و موتاژش خوب باشه از B690 سرتره

اما در مورد اینکه 32 بگیری یا 37
    عزیزم دقیقا به خودت بستگی داره
    بنظر من 37 سایز معقولیه برای یک اتاق کوچک و فاصله حداکثر 3-4 متری
    اما 32 دیگه ریسکه ! باید ببینی که فاصله ات باهاش چقدره . خودت چقدر دنبال تلوزیون صفحه بزرگ هستی . الان آقای عباس اینجا یکی از معایب G10 رو سایز کوچکش می دونن که از نظر من 42 خیلی خوبه اما خوب هرکسی نظر خودش و کاربردهای خودشو داره

در مورد هدیه LG هم چیزی نمی دونم . قطعا اون هدیه ای که روی 32 میده با اونی که روی 37 میده فرق می کنه
    بسیار بعید می دونم روی 32 سینما هدیه بده و کلا LG یه سینما داره که بانداش مثل گلابی هستن ! توروخدا اونو نگیر

8. این کاربر از pmax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

کابل اماده LAN با ابعاد مختلف همه جا هست
    امکان ویروسی شدن هم همیشه محتمل است

10. این کاربر از sorna2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

کابل اماده LAN با ابعاد مختلف همه جا هست
    امکان ویروسی شدن هم همیشه محتمل است
    من انقدر سوال می پرسم که شما خسته بشید
    ببخشید اما این آخرین سواله

با یک آنتی ویروس به روز و یک عدد زوم الارم میشه تا حد خوبی جلوی ویروسی شدن رو گرفت ؟

تلوزیون رو میشه ویروس یابی کرد ؟

باور کنید آخرین سوال بود . ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

با یک آنتی ویروس به روز و یک عدد زوم الارم میشه تا حد خوبی جلوی ویروسی شدن رو گرفت ؟
    بله ولی هیچ وقت نمیشه گفت صد در صد

مطمئن نیستم ولی بعید میدونم بشه از طریق کامپیوتر تلوزیون رو ویروس یابی کرد شاید در نرم افزارهای بعدیشان این گزینه را اضافه کنند فعلا بهترین راه اینه که فایل هایی را که میخواهی share کنی ابتدا از نظر ویروس چک کنی
    Last edited by sorna2; 19-12-2009 at 22:52.

13. این کاربر از sorna2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

بله ولی هیچ وقت نمیشه گفت صد در صد

مطمئن نیستم ولی بعید میدونم بشه از طریق کامپیوتر تلوزیون رو ویروس یابی کرد شاید در نرم افزارهای بعدیشان این گزینه را اضافه کنند فعلا بهترین راه اینه که فایل هایی را که میخواهی share کنی ابتدا از نظر ویروس چک کنی
    هر داده ای که به کامپیوتر وارد یا خارج میشه توسط آنتی ویروس چک میشه ولی وجود آنتی ویروس برای تلویزیون ضرورتی نداره چون سیستم عامل نداره که تحت اون ویروسی نوشته بشه و یا بتونه کارکردش رو مختل کنه.

15. این کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •