یه سوال روت کردن چیه؟
چرا باید گوشی خود را Root کنیم ؟
شما نمیدانید :
همیشه وقتی گوشی را روت میکنید را برگشت دارید ، اما گوشی که روت نشده باشد شاید دیگر راه برگشتی نداشته باشد ؛ برای مثال گوشی G1 وقتی به RC29 آپدیت میشود و گوشی روت نشده باشد برای همیشه در RC29 میماند و در این ورپن امکان روت نیست ولی در گوشی روت همیشه راه برگشت هست
روت برای شما چه کارهایی انجام میدهد ؟
- کنترل کامل روی گوشی خود دارید
- قابلیت دیدن فایل هایی که آندروید با آنها کار میکند ؛ شما میتوانید خیلی از کدهای اصلی را جایگزین کنید :
- تم ها
- برنامه های اصلی ( نقشه ، تقویم ، ساعت و غیره )
- حالت ریکاوری برای انجام کارهای تخصصی ( Recovery Image )
- Bootloader
- جعبه ابزار ( ToolBox ) که به شما اجازه استفاده از کدهای ساده لینوکس مثل "ls " رامیدهد را میتوانید با (BusyBox ) که امکانات فراتری را دارد تعویض کنید
- تعویض تصاویر هنگام بوت شدن گوشی
- و اضافه کردن کدهای باینری لینوکس
- اجرای برنامه های بخصوصی که نیاز به کنترل بیشتری در سیستم دارند :
- Super User ( به شما اجازه میدهد تا تعیین کنید کدام برنامه به روت دسترسی داشته باشد یا خیر )
- مدیریت برنامه برای روت ( به شما اجازه میدهد برنامه هایی را ببندید که در حالت عادی قادر به بستن آنها نیستید )
- برنامه های جابه جایی
- و خیلی موارد دیگر
- تهیه Backup از گوشیتون
- میتوانید یک پوشه روی SDcard خودتون بسازید و همه APK هایی رو که نصب کرده اید رو درون آن بریزید ؛ اگر خواستید آپدیت کنید دیگر نیازی به نصب و خرید دوباره برنامه ها نیست
- تعویض کش Market از آدرس (browser/maps/market) به SDcard
- تعویض محل نصب برنامه ها به SDcard
- ریبوت راحت گوشی از طریق دستورهای ترمینال (su <enter> reboot <enter>)
وقتی گوشی روت میشود چه چیزهایی را از دست میدم ؟
- آپدیت های کارخانه ای که برای گوشی داده میشود ( میتونید آپدیت کنید اما روت را از دست میدهید )
- احساس اینکه فرد دیگری گوشی شما را کنترل میکند
- احتیاج به یک برنامه مدیریت فایل مسخره که هیچی به شما نشان نمیدهد
- و گوشی شما از گارانتی خارج میشود
منبع : ---------.ir
سلام دوباره
آره این سایت رو دیدم ولی اشتباه من این بود که گوشی رو آپدیت کرده بودم و دیگه روت نمیشه(فعلا)
تازه شانس آوردم که یکبار گوشی blue screen of death شد !!!!
یعنی یکبار به خاطر اشتباه تو نصب بوت لودر گوشی خاموش شد و فقط یک خط آبی رنگ ظاهر شد که اگه درست نمیشد گوشی رو باید میفرستادم بره آمریکا ولی شانس آوردم
الان فقط wifi واسم مهمه که بتونم از انروید مارکت نرم افزار بگیرم
احمد جان آندروید مارکت واسه ایرانیا کار نمیده ها . شما یا باید از مارکت های جایگزین استفاده کنین یا از --- یا از market enabler . اگه فقط wifi رو واسه این کار میخواین به نظر من برنامه ها رو از سایت ها ی دیگه بگیرین یا اسم برنامه ای رو که میخواین بفرمایین من واستون آپ میکنم. یه چیز دیگه به نظرم بد نیست توی سایتهای خارجی هم این مشکل وای فای رو مطرح کنین که کسانی که این گوشی رو دارن هم نظر بدن آخه توی ایران بیشتر dext هست تا cliq که فکر نمیکنم این مشکلو داشته باشه.
پی نوشت : راستی احمد جان من پرسیدم کامل , مشکل wifi طبیعیه و ربطی هم به لاک و آنلاک نداره یعنی وقتی wifi کار میده که سیم رجیستر شده تی موبایل بذارین. روش برطرف کردنش هم اینه که یه فیرمویر کاستوم بزنین اکی میشه.
Last edited by johnypersian1656; 29-03-2010 at 00:47.
سلام
راستی من چجوری میتونم عکس آپلود کنم؟
آدرس از فیرمور کاستوم داری من چیزی پیدا نکردم
اون یدونه که توی modmymoto هست رو که نمیتونی بزنی نه؟ چون بوت لودرت رو انگار گفتی آپدیت کردی. باید بگردم ببینم چیز دیگه ای هست.
واسه آپلود عکس ها , اول آپلود کن توی یه سایت مثل :
بعد لینک مستقیمش رو وقتی میخوای پست جدید بدی مثل شکل زیر paste کن :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
منتظر آپدیت جدید باشید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این مگر همون2.1 که آپ کردیم نیست؟؟؟چه فرقی داره؟؟
ac جان گفتم که اینکه ما داریم بتا هست . ota یا همون over the air نسخه ی نهاییه.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)