پس این سیاهه چیه اون بالا؟؟
اسکایپ فک کنم نرم افزار چت هست ! میشه باهاش با دوربین و میکروفون ، ویدئو و ویس چت کرد !
پس این سیاهه چیه اون بالا؟؟
اسکایپ فک کنم نرم افزار چت هست ! میشه باهاش با دوربین و میکروفون ، ویدئو و ویس چت کرد !
اسکایپ میشه گفت بهترین مسنجر برای ویس چت و ویدیو هست.بهترین صدا رو بین مسنجرها داره
ولی خب ایراد بنی اضرائیلی نگیرین
نو خونه که پی سی هست.2 مین هم رفتین بیرون گیرم اونجا وایرلس باشه که بشه با اسکایپ آنلاین شین حتما وب دادن واجبه ؟![]()
اره تو ایران هم فعلا کار میکنه مگر اینکه تحریم ها و... درشو تخته کنن که بعیده
دوربین دوم نداره متاسفانه چون توی سایت خود سونی اریکسون هم نگاه کردم که نوشته بود video call نداره
ایران بیرون خونه که قربونش برم وایرلسهای مجانی یا پیدا نمیشه یا اگه پیدا بشه رمز داره که معلوم نیست رمزشو از کی باید بگیری یا سرعتش به حدی پایینه که امکان ارسال ویدیو تقریبا غیر ممکنه
ولی توی خونه با این حساب مجبوریم همش پای pc بشینیم
حالم گرفته شد
ميشه بگيد با چه اينترنتي تو ايران ميشه با گوشي ويدو كنفرانس داشته باشيم؟
راست میگه پس اون سیاهه چیه اون بالا؟
با وایمکس میشه ولی فعلا نه هروقت به این تکنولوژی تماس ویدئوی دست پیدا کردیم
وایمکس که گیرنده مخصوص خودشو داره
تو گوشیها هم فقط یه مدل اچ تی سی (فک کنم 4جی) داره !
باید منتظر 3G باشیم !
---------- Post added at 02:49 PM ---------- Previous post was at 02:45 PM ----------
سامان سیاه میگیری یا سفید؟؟
خداییش هر دوشون خوشرنگند !
مسلما با gprs و edge که نمیشه مگه اینکه 3g بیاد که اونم هزینش سر به فلک میزنه.من توی خونه با وایرلس و نرم افزاری به اسم fring که یک مسنجر همه کارس کار میکنم که از طریق گوشی فقط با skype میشه مکالمه تصویری(از طریق اینترنت) داشت ولی voice با تمام مسنجر ها از طریق fring امکان پذیره
ویدیو کنفرانس رو تا به حال امتحان نکردم اصلا نمیدونم بیشتر از 2 نفر میشه یا نه!!
دوست عزیز این ادرست هیتلره ولی من هیتلرم دور میزنمنه عزیز اتفاقا خیلی بازیهای خفنی هم داره .شما یه نگاه به این لینک بنداز. اینها تازه یه قسمتی از بازیهاس(این بازیهای رو مایلستون اجرا شده اما با توجه به سخت افزار خوب x10 صد و بیست درصد روی اونم اجرا میشه)
http://www.4shared.com/file/224830912/1f4e38a7/milestone_50_games.htmlکارت 2 عیب داشت لطفآ مراعات فرمایید
1. مگه نمیدونی که تماشا کردن بازیهای اندرویدی حرومه و نمیشه نگاه کرد
2.خوب این فایل شما 47 ولی ما در ایران بیشتر از 5 مگ دانلود نمیکنیم(البته فکر نکنی که سرعتمون کمه و دایال اپ هستیم !!! نه خودمون نمیخوایم![]()
Last edited by amir_70; 05-03-2010 at 17:20.
آره جدیدا عزیزان زحمت میکشن و همه ی سایتها هیتلر میشه. اگه نیاز دارین بگین جای دیگه آپلود کنم (خودتون بگین کجا)
1- سعی کردم توی این ویدئو از اون موضوعاتی که باعث انجام فعل حرام بشه پرهیز کنم (این موضوع توی سیستم عامل های دیگه هم هست. ضمن اینکه نیت عمل نشان دادن کیفیت بود که بحمدالله حاصل شد)
2- اینو نمیتونم کاری کنم جز اینکه پارت پارت کنم یا واستون snapshot بذارم.
دوستانی که به اندروید علاقه مندند مثل خودم میتونید برای اطلاعات بیشتر در مورد این سیستم عامل و اخبار ان به فروم فارسی اندروید یه سری بزنید
البته اینو واسه اونایی میگم که هنوز این فروم رو ندیدن پس نگید خودمون میدونیم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)