تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 57 اولاول ... 2632333435363738394046 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 566

نام تاپيک: ◄ مشاوره خريد قطعات و لوازم جانبي نوت بوك ( باطري، كول پد، كيف و ... )

پروفشنال aliugd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خیلی دور ، خیلی نزدیک

پيش فرض

شما بودجتون چقدر هست.تا چقدر میخواهید برای خرید کول پد هزینه کنید؟

من برای لپ تاپ خودم cooler master infinite برداشتم.(اگر اشتباه نکنم 34 تومن شد) هم کم صدا هست هم کارایی خوبی داره هم ظاهر قشنگ و ساده ای.برای مدل های 16 هم خوبه.
    کلا cooler master کول پد های خوبی داره.شما برو تو سایتش مدل های زیادی داره.

مرسی
    زیاد نمیخوام هزینه کنم. یه کول پدی میخوام که کارش رو (خنک کردن لپ تاپ) انجام بده دیگه
    زیاد هم ارتفاع نداشته باشه و کم صدا باشه

سلام.
    من این مدل رو دارم و راضیم.

Cooler Master W2

از کجا و چند خریدی؟

داره خودمونی میشه jesse james's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

6 ماه پیش خریدم 44000 تومن
    از دریا کامپیوتر(ولیعصر)

3. این کاربر از jesse james بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه printemps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    من این مدل رو دارم و راضیم.

Cooler Master W2

ممنون
    شما هم همین مدل لپتاپ رو دارید؟

چون مال من حرارتی که داره بیشتر روی صفحه و قسمت جلوی اونه (قسمتی که تاچ پد خود لپ تاپم هست)
    از بغل جا داره برای دفع حرارت ولی نمیدونم روی سطح جلویی کیبورد خیلی بیشتر داغ میشه. منم تو کولپد ها مدلی ندیدم که فن قسمت جلو قرار بگیره میخوام ببینم این کمک میکنه یا نه؟

و یه سوال دیگه اینکه این مدل رو نمیشه رو پا قرار داد درسته؟

داره خودمونی میشه jesse james's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ممنون

چون مال من حرارتی که داره بیشتر روی صفحه و قسمت جلوی اونه (قسمتی که تاچ پد خود لپ تاپم هست)
    از بغل جا داره برای دفع حرارت ولی نمیدونم روی سطح جلویی کیبورد خیلی بیشتر داغ میشه. منم تو کولپد ها مدلی ندیدم که فن قسمت جلو قرار بگیره میخوام ببینم این کمک میکنه یا نه؟

خیر بنده fw 46 دارم.خودم دنبال infinite بودم ولی گیر نیاوردم.اینی که معرفی کردم بدک نیستا چون ار المینیوم ساخته شده بسیار خنک هست.قسمتهای بالا و پایین این مدل از نظر رسیدن جریان باد تعطیله ولی چون المینیوم تو قسمت میانی خیلی خنک میشه و AL هم رسانای خوبیه بالا و پایین هم خوب خنک میشن

درسته نباید روی پا گذاشت.

6. این کاربر از jesse james بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مرسی
    زیاد نمیخوام هزینه کنم. یه کول پدی میخوام که کارش رو (خنک کردن لپ تاپ) انجام بده دیگه
    زیاد هم ارتفاع نداشته باشه و کم صدا باشه[COLOR="Silver"]
    من بهتون پیشنهاد میکنم که اگه میخواهید کول پد بخرید هزینه کنید و یک چیز خوب و عمری بخرید.ممکنه 30-40 تومن برای یک کول پد زیاد باشه اما مطمئن باش ارزشش را داره.

من وقتی لپ تاپ خریدم طرف یکی از این کول پد کریستالی ها که 3 تا فن داره به فیمت6 تومن بهم انداخت.فقط 2 روز باهاش کار کردم بعد هم انداختمش دور.
    چون هم صدا زیادی داشت.هم اینکه برای 16 اینچی ها کوچیک هست و پایه ها روش قرار نمیگرفت و میچسبید به زیر لپ تاپ و تازه عمل تهویه را سخت تر میکرد.وقتی زیر لپ تاپ را میدیدی پر خاک بود و ....

ممنون

من هم fw490 دارم.البته سری fw کلا سری خنکی هست.

محتوای مخفی: اسکرین شات 
    این دمای کلیه قطعات لپ تاپ من با کول پد بعد از حدود 1 ساعت بازی کردن بازی Singularity با ریزولیشن 900*1600 با آخرین تنظیمات

من از مدل infinite استفاده میکنم و راضی هستم.
    این مدل دارای یک فن در وسط هست و 2 کانال برای عبور جریان هوا که تقریبا تا قسمت جلو کول پد آمده اند.توی عکس توری روی کول پد برداشته شده و میتونی این کانال ها را ببینی.

یک حسن دیگه ای که این مدل نسبت به بقیه کول پد ها از نظر من داره این هست که کمتر گرد وخاک را وارد لپ تاپ و زیر لپ تاپ میکنه.
    چون فن بقیه کول پد ها مستقیم به طرف پایین هست و گرد و خاک روی میز را به طرف زیر لپ تاپ میدمه.اما این مدل ورودی هوا پشت کول پد قرار داره.(البته این نظر شخصی من هست و ممکنه بقیه دوستان قبول نداشته باشن ام چیزی هست که خودم به چشم دیدم)
    و چون درچه ورودی هوا هم در پشت هست شما راحت میتونی بزاری روی پات.
    Last edited by choory; 05-09-2010 at 11:45.

8. 2 کاربر از choory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aliugd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خیلی دور ، خیلی نزدیک

پيش فرض

6 ماه پیش خریدم 44000 تومن
    از دریا کامپیوتر(ولیعصر)
    ممنون از شما

پروفشنال aliugd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خیلی دور ، خیلی نزدیک

پيش فرض

من بهتون پیشنهاد میکنم که اگه میخواهید کول پد بخرید هزینه کنید و یک چیز خوب و عمری بخرید.ممکنه 30-40 تومن برای یک کول پد زیاد باشه اما مطمئن باش ارزشش را داره.

من وقتی لپ تاپ خریدم طرف یکی از این کول پد کریستالی ها که 3 تا فن داره به فیمت6 تومن بهم انداخت.فقط 2 روز باهاش کار کردم بعد هم انداختمش دور.
    چون هم صدا زیادی داشت.هم اینکه برای 16 اینچی ها کوچیک هست و پایه ها روش قرار نمیگرفت و میچسبید به زیر لپ تاپ و تازه عمل تهویه را سخت تر میکرد.وقتی زیر لپ تاپ را میدیدی پر خاک بود و ....

این دمای کلیه قطعات لپ تاپ من با کول پد بعد از حدود 1 ساعت بازی کردن بازی Singularity با ریزولیشن 900*1600 با آخرین تنظیمات

این مدل دارای یک فن در وسط هست و 2 کانال برای عبور جریان هوا که تقریبا تا قسمت جلو کول پد آمده اند.توی عکس توری روی کول پد برداشته شده و میتونی این کانال ها را ببینی.

یک حسن دیگه ای که این مدل نسبت به بقیه کول پد ها از نظر من داره این هست که کمتر گرد وخاک را وارد لپ تاپ و زیر لپ تاپ میکنه.
    چون فن بقیه کول پد ها مستقیم به طرف پایین هست و گرد و خاک روی میز را به طرف زیر لپ تاپ میدمه.اما این مدل ورودی هوا پشت کول پد قرار داره.(البته این نظر شخصی من هست و ممکنه بقیه دوستان قبول نداشته باشن ام چیزی هست که خودم به چشم دیدم)
    ممنون دوست عزیز به خاطر راهنمایی هاتون
    پس در کل کار "کولر مستر" مورد تایید شما و دوست خوبمون jesse james هست...
    یکی از دوستان می گفت که کول پد هایی که دارای فن بزرگ و تکی هستند زود به سر و صدا میافتند و... در عوض پیشنهاد داده بود که از کول پد های با فن کوچیک و 3 فنه استفاده کنید.
    اما چیدمان اکثر فن های کوچیک طوری هست که در وسط بورد و به شکل ردیفی کنار هم قرار دارند و به گفته ی دوستمون به احتمال زیاد قسمت های بالا و پایین ممکنه خوب خنک نشه. نظر شما و دوستان در این مورد چیه؟ (سر و صدا و خنکی)

11. این کاربر از aliugd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mojtabaalemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بارتی 9 سل دل 5010 هست؟ چنده ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه printemps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها ممنونم از راهنماییتون
    ببخشید من هنوز تنکس ندارم

ُجدا سری fw خنکه؟!
    اخه مال من همونطور که گفتم جلوش خیلی داغ میشه ( پایین کیبورد، قسمت تاچ پد) حتی گاهی به قدری داغ میشه که گرما اذیتم میکنه و نمیتونم از موس لمسی خودش استفاده کنم یا دستمو برای تایپ رو صفحه بذارم!)
    اینو که گفتید به سلام بودن سیستمم شک کردم!
    مال شما اینطور نیست؟

ممنون از معرفی این مدل
    و البته منم سوال دوستمون aliugd رو دارم
    چون اول همین تاپیکم که توضیح داده بودن گفته بودن مدلهای تک فن بزرگ زود خراب میشه و از نظر دفع حرارت هم خیلی تاثیر نداره!! و گفته بودن مدلهای سه فنه بهتره
    شما از این جهت نظرتون چیه؟

کاربر فعال OS X MrDevil's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من هم یک مدل دو فن cooler master گرفتم 33 تومن.در ضمن لازم نیست نقطه ای که داغ می کنه دقیقا روی فن باشه چون سطح کول پد قوس داره و جریان هوا به همه جای لپتاپ میرسه.حداقل واسه من که اینجوریه
    Last edited by MrDevil; 06-09-2010 at 09:05.

15. این کاربر از MrDevil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •