ز گهواره تا گور بازی بجوی![]()
تصحیح میکنم :::ز گهواره تا گور دانش بازی بجوی!![]()
معلوم نیست
من بازی رو خیلی دوست دارم .... و از نظر من بازی کردن سن و سال نداره ....
چون یه نوع نیاز برای انسان هست و این نیاز باید ارضاء بشه ... !!!
الان این موضوع صدق می کنه که خیلی از افراد ورزش رو یه نوع تفریح میدونن (( همون بازی )) ... !!
مثلا : شنا - کوهنوری و ....
ولی متاسفانه خانواده های ایرانی درک این موضوع براشون فوق العاده سخته و بازی کردن رو فقط و فقط برای بچه ها میدونن ...
این ماجرا رو هم نمیشه کاریش کرد چون فرهنگ خانواده ها (( البته بعضی از خانواده ، خدای نکرده توهین به حساب نیاد ))
به این موضوع قد نمیده .... !!!
ولی یه چیزی هم هست ما خودمون به بازی های کامپیوتری علاقه داریم و طبعا در آیننده با بچه مون به مشکل بر نمی خوردیم !!
خلاصه من تا وقتی که زنده بشم و وقت داشته باشم بازی می کنم ...
دوستدار همتون پوریا![]()
بابا مرامتو عشقه.
فكر كنم مثل خودم يه گيمر حرفه اي هستي.
يه نصيحت از من به تو :اصلا به حرف كسي اعتنايي نكن هر كي هرچي ميخواد بگه تو بازي خودتو بكن اونها هم يه روز ميفهمن كه الان بازيهاي كامپيوتري به سن و سال محدود نميشه و يه سرگرمي حرفه اي تو سراسر دنيا هست![]()
فدات عزیز جان ..
نه بابا ، ما شاگرد هستیم
فعلا که داریم بازی می کنم .... ولی بعضی ها (( چه بگم 98% )) هنوز درک بازی های کامپیوتری رو ندارند و فکر می کنند
باید همون فوتبال خیابونی و خرپلیس رو بازی کنیم ....![]()
من نسبت به پارسال یه کم عقب نشینی کردم . قبلنا خیلی با ذوق بازی میکردم ولی الان کم حوصله شدم توی این کار . البته دلیلشو میدونم ... راستش حدود 6 7 ماهی شکست عشقی خودم واسه هرکاری کم حوصله شدم....
بازی رو عشقه
مشکل ما اینه که معنای گیم رو برابر بازی کودکانه میزاریم (منظور خانواده هاست) وقتی این موضوع حل میشه که عمر ما هم تموم میشه اون موقع مثل سینما و تلویزیون و رادیو و ... یه چیز عادی به حساب می یاد در کل هر چیز نوعی در برابرش موضع گیری مخالف زیاد هست تا بخواد خودشو جا کنه زمان زیادی لازم داره تا جا بیافته ولی با این همه زیاد نباید بدون قید و بند بازی کرد
ز گهواره تا گور بازی بجوی
واقعا درسته
دنیا دو روزه
بزار با بازی کردن نفهمیم چی میگذره
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)