تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 253 اولاول ... 263233343536373839404686136 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 2527

نام تاپيک: اقتصادی ترین پاکت پی سی Samsung B7300 Omnia LITE

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من این گوشی رو با گارانتی اصلی پار مایکروتل خریدم 300 تومان. یک محافظ صفحه نمایش و کیف هم به من دادند 10 تومان. دو تا سوال دارم. یکی اینکه چرا با اینکه تمام برنامه ها رو می بندم باز هم نزدیک 180 مگابایت از حافظه RAM مشغول هست؟ سوال دوم هم این که آیا میشه این لرزه و یا همون ویبره رو که وقتی منوها به انتها میرسه میزنه رو حذف کرد؟ اگه میشه لظفا بگید چه جوری.

اگه نباشه جاش خالی می مونه m9780d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

آره منظورم همونه
    حتما توی قرعه کشی های سامسونگ شرکت کن جایزه های خوب میدن
    این سایت رو هم ببین:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون از پاسختون ولی توی این سایت نمیره !!!!
    میکه can not find server !!!!!!!

عثمان جام من یه مشکل دیگه دارم مسیج ها فارسی شدن منتهی وقتی بازش میکنی روی هم میوفتن دنبال eosco هم گشتم ولی پیدا نکردم میشه لینک بدی؟

و همین طور یه چیزی میگم بهم نخندید من نرم افزار نصب کردم حالا میخوام از اوی لایت پاک کنم ولی بلد نیستم یکی کمک میکنه؟؟؟ خوب اولین وین موبم هست
    Last edited by m9780d; 06-04-2010 at 15:53.

پروفشنال BehzadKiNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تبریـــز

پيش فرض

با این برو :
    کد:

4. این کاربر از BehzadKiNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

آیا میشه به بنده بگین که چه نرم افزاری برای GPS و از کجا برای این گوشی دانلود کنم؟

6. این کاربر از ms_ganbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام به همگی
    چند تا سوال داشتم اگه جواب بدین ممنونم
    این گوشی ساخت کدوم کشوره؟
    مقدار نگهداری باتری اون در حالت استفاده معمولی و استفاده سنگین چطوره؟ (لطفا اگه خودتون تست کردین بگین واز مطالب سایت gsmarena و غیره استفاده نکنید)
    جهتی گوشی از نوع چهار جهتی یا مثل i900 هستش؟
    ضبط صدا، برام خیلی مهمه به نظرتون، میکروفن گوشی صدا رو خوب ضبط میکنه؟
    از نظر خوش دستی چطوره؟
    بالاخره ما نفهمیدیم گارانتی اصلی سامسونگ اسمش چیه، آیا با گارانتی یا بدون گارانتی فرقی داره؟ به طور مثال اگر بوت لودرگوشی دچار مشکل بشه جزو گارانتی محسوب میشه
    بنظرتون از علائدین بخرم یا بازار موبایل ایران؟
    اگه دوستان مشکل خاصی ازش دیدن لطف کنن بگن؟
    در آخر اگر به هنگام خرید نکته ای بنظرتون میرسه بگین؟
    ببخشید اینقدر طولانی شد پیشاپیش از جوابتون ممنونم.
    از بچه های دیگه هم که این گوشی دارن نظر بدن ممنون میشم

8. این کاربر از MicroTech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ssasan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Universe

پيش فرض

با سلام سوالات زیاد شده گفتم یه جا جواب بدم:

دوستان ببخشید اگه بی ربط سوال می کنم من برنامه هایی که از طریق pc نصب می شن مشکلی ندارم اما برنامه هایی که باید روی گوشی بریزی تا نصب شن توی گوشی نمی شناسه یه فایل html و چند تا فایل دیگه هست که هیچ کدومشون exe نیستن خواهش می کنم یکی به من کمک کنه من توی نصب فارسی ساز و core player به این مشکل برخوردم . ایراد از فایل ها نیست چون بقیه راحت نصب کردن
    به احتمال قوی فایل هائکه نصب نمی شوند را شما اکستراکت نمی کنید و چون در گوشی هم بطور پیش فرض نرم افزاری برای اکستراکت کردن وجود ندارد با این مشکل روبرو می شوید و فایلی هم که شما به فرم یک فایل Html یعنی چهار رنگ ویندوز می بینید در حقیقت یک فایل ناشناخته برای ویندوز است (ویندوزهای قدیمی را به یاد دارید که فایل های ناشناخته را چگونه نشان می دادند؟) ابتدا فایل را در کامپیوتر اکستراکت کنید و برای آنکه مطمئن شوید پسوند فایل cab است یا rar ویندوز را بگونه ای تنظیم کنید که پسوند فایل را نشان دهد.

فایل های exe فقط برای نصب روی کامپیوتر هستند نه پاکت پی سی
    این از اون اظهار نظرهای جالبی بود که تا بحال ندیده بودم دوست عزیز پسوند exe یکی از پسوندهای اصلی نصب برنامه در ویندوز است که باید از طریق ActiveSync در گوشی نصب شوند اما آنچه شما در این مورد شنیده اید به تفاوت exe های ویندوز موبایل و دسک تاپ بر می گردد.

بچه ها ببخشید اگه من یه سوال مبتدی میپرسم آخه تا حالا پاکت پی سی نداشتم بازی هایی که فایل exe دارند را چطوری باید از کامپیوتر نصب کنم
    ابتدا برنامه ActiveSync را برای ویندوز XP و برنامه Windows Mobile Device Center را برای ویستا یا سون نصب کنید گوشی را با این نرم افزارها به PC وصل کنید و بروی فایل exe مورد نظر دبل کلیک کنید و در صورت لزوم محل نصب را از منوی ظاهر شده از روی صفحه گوشی تعیین کنید همین و تمام.

یه سئوال
    (من این گوشی رو نخریدم ولی انتخاب اولم هست)
    یکی از همکارانم این گوشی رو خریده
    دو تا ضد حال خورده کسی راهکاری داره براش
    سوال1: ویبره و زنگ با هم نداره مثل بعضی آهنگهای نوکیا که هم ویبره می زنه هم زنگ
    سوال2: کنتاکت لیست رو چطوری می شه واردش کرد. ایشون گوشی اش سونی اریکسون و یه فایل csv (فکر کنم فرمتی از اکسل) داره که می خواد منتقل کنه به سامسونگ
    روشی چیزی داره
    سوال3: این نرم افزاری که توی سی دی هست چه کارایی می شه باهاش کرد به طور مثال می شه با کامپیوتر اsms فرستاد یا با کامپیوتر contact ها رو ادیت کرد؟
    ویبره و زنگ که به راحتی هرچه تمام تر و به روشنی هرچه بیشتر در منوها به چشم می خورد که روش آن را بهزاد عزیز فرمودند.
    ساده ترین راه برای ورود کنتاکت لیست کپی آنها بروی سیمکارت و انتقال ساده آنها بروی گوشی ست. هر چند که فرمت csv نیز به راحتی توسط Outlook به گوشی وارد می شود.
    نرم افزار روی گوشی حاوی Windows Mobile Media Center و ActiveSync است که برای نصب فایل های exe و Uninstall کردن برنامه ها همراه با Sync کلیه اطلاعات با گوشی و همچنین استفاده از اینترنت PC در هنگام اتصال USB بکار می رود.

دوستانی که هفت هشت ماهی هست گوشی رو دارن ، یه توضیح جزئی بدن:

1 - گوشی برا کار با اینترنت (مخصوصا ایمیل)و آفیس به حد کافی جواب میده؟هنگ نمی کنه؟
    2- دوربینش در حد3 مگِ نوکیا هست؟
    3- باطری چند روز نگه می داره؟
    4-LCD قابل قبول داره؟زیر نور و ....؟ و این که بادست به خوبی قلم کار می کنه؟
    5 - مموری هشت رو کامل ساپورت می کنه؟
    خیلی خیلی ممنون که زود جواب میدین
    این هفت هشت ماه را من نفهمیدم این دوستمان از کجا آورده است احتمالا به تاریخ نمایش آن در سپتامبر 2009 نگاه کردند و حساب کردند که تا حالا هفت هشت ماه شده است نخیر دوست عزیز این گوشی حداکثر تنها یکی دو ماه است که به بازار ایران راه یافته است. اما پاسخ به سوال های شما:
    1- اگر یک کار باشد که ویندوز موبایل بتواند انجام دهد همین کار با اینترنت و آفیس است که این گوشی به لطف سیستم عامل خود بخوبی از پس آن بر می آید و من هنوز موردی از هنگ کلی در آن ندیده ام.
    2- این 3 مگ نوکیا را لطفا تعریف کنید چون معلوم نیست منظورتان کدام گوشی و کدام کیفیت است و تا آنجا که من می دانم برای مثال زدن یک 3 مگاپیکسلی نمونه و با کیفیت معمولا از مدل های موفقی مثل K800 از سونی اریکسون یاد می کنند و نمونه ای خاصی از نوکیا را سراغ ندارم که در کلاس 3.15 مگاپیکسلی نمونه باشد. در کل اما عکس گوشی برای یک پاکت پی سی مناسب است و فیلمبرداری آن نیز به همین ترتیب راضی کننده به نظر می رسد اما اگر قصد شما از خرید گوشی آنهم از نوع پاکت پی سی دوربین است که کاملا به بیراهه رفته اید و بهتر است به سراغ یک Feature Phone بروید نه یک PDA.
    3- باتری گوشی بسیار قدرتمند است تا جائیکه شاید باورتان نشود اما در این پنج هفته ای که از خرید این گوشی می گذرد تنها و تنها 4 بار آن را شارژ کردم که یکی از این چهار بار شارژ اولیه بوده البته علت دیگری هم این موضوع دارد که همانا شارژ شدن گوشی در حین اتصال آن به کامپیوتر است که تا حدود زیادی شارژ را به باتری باز می گرداند نکته ای که به شدت در رجیستری به دنبال کنسل کردن آن هستم و البته هنوز راهی پیدا نکرده ام.
    4- صفحه نمایش گوشی در نور مستقیم خورشید از کیفیت چندانی برخوردار نیست که این با توجه به کلاس قیمتی چندان تعجب بر انگیز نیز نیست اما در نور معمولی کیفیت صفحه نمایش راضی کننده است و می توان آن را با I900 مقایسه کرد. در مورد استفاده از قلم هم باید خدمتتان عرض کنم که بجز چند دقیقه اول خرید این گوشی هیچگاه دیگر از قلم استفاده نکردم و حتی نیاز به آن را نیز هیچگاه احساس ننموده ام.
    5- اسلات کارت حافقظه دستگاه تا 32 گیگابایت را پشتیبانی می کند که البته هنوز این حجم حافظه بصورت انبوه تولید نشده اما پشتیبانی از حجم 16 گیگ کاملا ثابت شده است.

واسه استفاده از wi fi تنظیمات خاصی لازمه ؟
    یعنی وقتی که connect شدیم ، همه چی حله ؟ یا نه باید یک تنظیماتی رو اعمال کنیم ؟
    اگر به چیزی دست نزده اید احتیاج به هیچ تنظیم اضافه ای نیست و خودبخود گوشی از اینترنت وای فای استفاده می کند.

من این گوشی رو با گارانتی اصلی پار مایکروتل خریدم 300 تومان. یک محافظ صفحه نمایش و کیف هم به من دادند 10 تومان. دو تا سوال دارم. یکی اینکه چرا با اینکه تمام برنامه ها رو می بندم باز هم نزدیک 180 مگابایت از حافظه RAM مشغول هست؟ سوال دوم هم این که آیا میشه این لرزه و یا همون ویبره رو که وقتی منوها به انتها میرسه میزنه رو حذف کرد؟ اگه میشه لظفا بگید چه جوری.
    اول اینکه لطفا اگر می توانید یک تصویر از محافظ صفحه نمایشی که به همراه گوشی دریافت کردید بگذارید که بدجور دنبال آن هستم. نکته دوم به سوال شما در مورد اشغال حافظه حتی وقتی که برنامه ها بسته اند باز می گردند که پاسخ آن کاملا ساده است این مقدار حافظه اشغال شده در RAM توسط خود سیستم عامل برای اجرا شدن و لود گردیدن سرویس های ویندوز رزرو شده است و امکان کم کردن آن نیست و حافظه ای نیز که در ROM بصورت پیش فرض اشغال شده به برنامه های پیش فرض گوشی مثل اپرا یا اینترنت اکسپلورر باز می گردد که راهی برای uninstall کردن آنها به فرم عادی نیست و تنها راه خالی کردن این حافظه استفاده از ROM های کوک شده ایست که این برنامه ها از آنها حذف شده است. برای حذف آن ویبره مذکور هم به Setting>Sound Setting>Touch Alert بروید.

من نرم افزار نصب کردم حالا میخوام از اوی لایت پاک کنم ولی بلد نیستم یکی کمک میکنه؟
    برای حذف برنامه ها از برنامه ActiveSync برای ویندوز XP و برنامه Windows Mobile Device Center برای ویستا یا سون استفاده کنید.

آیا میشه به بنده بگین که چه نرم افزاری برای GPS و از کجا برای این گوشی دانلود کنم؟
    من از گارمین استفاده می کنم که خود برنامه و راهنمای فارسی آن را از اینجا:
    کد:
    و آخرین نقشه آن را از این پست بگیرید.

کد:
    با تشکر از دوستان
    Last edited by ssasan; 06-04-2010 at 22:47.

10. 5 کاربر از ssasan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

می شه گوشی رو وصل کرد به کامپیوتر و از کامپیوتر sms فرستاد؟
    سئوال دیگه!

12. این کاربر از saeedfweb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

سلام به همگی

چند تا سوال داشتم اگه جواب بدین ممنونم

این گوشی ساخت کدوم کشوره؟

مقدار نگهداری باتری اون در حالت استفاده معمولی و استفاده سنگین چطوره؟ (لطفا اگه خودتون تست کردین بگین واز مطالب سایت gsmarena و غیره استفاده نکنید)

جهتی گوشی از نوع چهار جهتی یا مثل i900 هستش؟

ضبط صدا، برام خیلی مهمه به نظرتون، میکروفن گوشی صدا رو خوب ضبط میکنه؟

از نظر خوش دستی چطوره؟

بالاخره ما نفهمیدیم گارانتی اصلی سامسونگ اسمش چیه، آیا با گارانتی یا بدون گارانتی فرقی داره؟ به طور مثال اگر بوت لودرگوشی دچار مشکل بشه جزو گارانتی محسوب میشه

بنظرتون از علائدین بخرم یا بازار موبایل ایران؟

اگه دوستان مشکل خاصی ازش دیدن لطف کنن بگن؟

در آخر اگر به هنگام خرید نکته ای بنظرتون میرسه بگین؟

ببخشید اینقدر طولانی شد پیشاپیش از جوابتون ممنونم.
    ساخت کره هست کلا گوشی های لمسی و سری امنیا ساخت کره جنوبی هستن
    من برادر بزرگترشو دارم باطریشون محشره در حالت استفاده زیاد خوب جواب میده باطری
    مثل اس 8000 هست
    کلا میکروفون و اسپیکر گوشی های سامسونگ کیفیتی باورنکردنی دارن
    خوش دستی بستگی به بزرگی یا کوچیکی دست خودتون داره
    گارانتی اصلی پارس مایکروتل هست
    با گارانتی بگیر بهتره
    دقت کن لیبل قرعه کشی هم حالا که میخری تو جعبش حتما باشه
    مبارکت باشه
    کل گوشی های سامسونگ کره ای هست و اگه دیدید چیزه دیگه ای نوشته بدونید که تقلبی هست اصلی هاش نوشته made by samsung نه فقط لمسی ها!
    باطریش خیلی خوبه تو حالت کار شدید دو روز جواب میده و اگه استفاده خاصی نکنی 4 روز دوام میاره

میکروفنش برای ضبط صدا خوب نیست و ضعیفه مثل یه رکوردر نیست

14. این کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

می شه گوشی رو وصل کرد به کامپیوتر و از کامپیوتر sms فرستاد؟
    سئوال دیگه!
    بله میشه
    تو xp با برنامه ActiveSync و برنامه Windows Mobile Device Center برای ویستا یا سون

و یا میتونید با برنامه my mobile میتونید از کامپیوتر کل گوشی رو کنترل کنید و همچنین از محیط گوشی اسکرین شات بگیرید

16. 2 کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

عثمان جام من یه مشکل دیگه دارم مسیج ها فارسی شدن منتهی وقتی بازش میکنی روی هم میوفتن دنبال eosco هم گشتم ولی پیدا نکردم میشه لینک بدی؟
    سلام
    دوست عزیزم آرش جان تو همین تاپیک تو پست 79 یه فارسی ساز قرار داده که از این استفاده کنید و همچنین از برنامه resco Contact manager که اینم لینکش هست
    (بجای خط تیره ها ir-tci نقطه org بذار)
    کد:

18. این کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •