تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 323 اولاول ... 263233343536373839404686136 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

4

5800 رو بی خیال. وقتش گذشت. ال سی دی خازنی مزخرفه اگه خازنی بگیری کلا پشیمون خواهی شد
    قسم به خداوندی خدا که ایکس 6 رو بچسب و ولش نکن! نه اینکه گوشی بالاتری از این نیومده نه ولی ایکس 6 تو گوشی های نوکیا به ضرص قاطع میشه گفت بالاترینه بخصوص ال سی دی و پخش موسیقی بعد این ان 8 که نیومده و اگه بیاد خیلی گرون خواهد بود و یکم عریض تره و زیاد خوش دست نیست بابا آبروی آدم میره وقتی این گوشیرو تو جیبش بزاره(ان 8 و بخصوص اچ تی سی ها)

ایکس 6 و دیگر هیچ
    چیزی گفتی؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه masih eia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

قربونت برم دوست من که هوای منو با این حرفهای شیرینت داری!
    من هزارجا پست میدم زیاد به پستام توجه نکن! ایکس 10 هم گوشی بزرگیه هم اینکه ایراداتی داره که اصلا به دلم نمی چسبه. من تا حالا گوشی لمسی نداشتم و متنفر از لمسی بودم چون مقاومتی بودن و باید فشار میدادیشون و رفلکس سریع از صفحه دریافت نمی شد و اذیت کننده بود مثل 5800 ولی از وقتی فهمیدیم خازنی اومد مثل آیفون و بعدش ایکس 6 خودمون مشتاق شدم. صدردصده خرید ایکس 6 من. یوخده پولشو کسر دارم دارم به این در اون در می زنم ایشالا جور که شد به این زودیا حتما میخرمش
    پس 97 چی؟؟؟؟بچه ها منتظر بشم 32 x6 بیاد با نمایندگی رسمی بهتر نیست؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ممنون به نظر تون ارزش 380000 تومن رو داره؟ در مقابل 5800 که الان قیمت حول 250000 تومن هست ؟
    من داخل امکاناتش خوندم تقریبا شبیه هم بودن غیر از دوربین ....

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

ممنون به نظر تون ارزش 380000 تومن رو داره؟ در مقابل 5800 که الان قیمت حول 250000 تومن هست ؟
    شما صفحه خازنی هم در نظر بگیر .
    حالا ارزش داره؟

5. این کاربر از roteal2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه nokiax6's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TABRIZ

پيش فرض

اولا که 380000 تومن نیست و حدود 360000 هست
    ثانیا 3 فرق عمده دارن:
    1.X6 با صفحه خازنی از جنس شیشه ضد خش
    2.حافظه داخلی 16gb
    3.دوربین 5MP
    ...
    همین که خز نشده و گوشی سال 2010 هست!
    حالا ببین با 100000 تومن اختلاف قیمت ارزش خرید داره یا نه؟!
    ولی در کل ارزش خریدن با 360000 تومن رو نداره و یه کمی صبر کن تا قیمتش زیر 320000 تومن بیاد بعد بگیر
    حدود 2-3 هفته دیگه بازار موبایل رونق میگیره و قیمت ها میاد پایین.ضمنا این گوشی آخرین گوشی با امکانات بالای نوکیا هست که وارد بازار شده واسه همین فعلا قیمت این گوشی نشکسته!!!

داره خودمونی میشه reza021120's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    kermanshah

پيش فرض

کسی تا حالا از digikala یا gooshishop خرید کرده؟؟؟راضی بوده ؟؟؟در صورت خرابی پس میبرن؟؟؟

چون تو کرمانشاهم وبعد از امتحاناتم حوصله ی تهران اومدن رو ندارم گفتم شاید بشه از از این طریق بخرم.

یه مورد دیگه نمایندگی نوکیا که تو خیابان شریعتی هستش میفرسته برام؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

قربونت برم دوست من که هوای منو با این حرفهای شیرینت داری!
    من هزارجا پست میدم زیاد به پستام توجه نکن! ایکس 10 هم گوشی بزرگیه هم اینکه ایراداتی داره که اصلا به دلم نمی چسبه. من تا حالا گوشی لمسی نداشتم و متنفر از لمسی بودم چون مقاومتی بودن و باید فشار میدادیشون و رفلکس سریع از صفحه دریافت نمی شد و اذیت کننده بود مثل 5800 ولی از وقتی فهمیدیم خازنی اومد مثل آیفون و بعدش ایکس 6 خودمون مشتاق شدم. صدردصده خرید ایکس 6 من. یوخده پولشو کسر دارم دارم به این در اون در می زنم ایشالا جور که شد به این زودیا حتما میخرمش
    x10 جزء گوشیهایی که من خیلی از ظاهش خوشم میاد اما به نظرم تو سیستم عامل اندروید htcحرفهای زیادتری برای گفتن داره
    راستی الان گوشیت چیه ؟ اگه ان 95 حیفه خواستی بفروشی به آشنا بدش

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

کسی منو صدا زد؟!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

پس 97 چی؟؟؟؟بچه ها منتظر بشم 32 x6 بیاد با نمایندگی رسمی بهتر نیست؟؟؟
    تاچ فقط خازنی! ان 97 هرچقدر بالاتر هم باشه تاچش بدردنخوره!ایکس 6 مدل 32 گیگ هنوز بطور رسمی و با گارانتی اصلی وارد بازار ایران نشده و با گارانتی 18 ماهه ی پارسه 510 تومنه. و 360 تومن هم 16 گیگش!
    دو سه مورد زیر رو گوش بده
    تفاوتهای بین 16 و 32:
    1)16گیگ حافظه اضافی که فکر کنم 16 کافی باشه واسه 7 پشت هم کافی نباشه باشه 3 پشت آدم کافیه
    2)تفاوت در رنگ که 32 قرمز روی مشکی و آبی روی مشکی و 16 هم تو سه رنگه که دورنگش تو ایرانه و زیاد اختلاف فاحشی نیست
    3)یک هدفون دبیلو اچ 500 که گفته اند زیاد باکیفیت نیست در مقایسه با هدفونهای موجود در بازار! البته من نگفتم بی کیفیته!
    ولی فکر نکنم 16گیگ اضافی و یه هدفون به این اختلاف بیرزه

در مورد صبر کردنت باید بگم تا تو صبر کنی که این 510 تومن البته با گارانتی اصلی که گرون خواهد بود بیا بشه 300 تومن باید فاتحه ایکس 6 رو بخونی و بفکر ان 8 یا گوشی های جدید دیگه باشه
    نوکیا خودش فهمید که قیمت این گوشی گزافه و تو نوشته های مطبوعات اینو نوشتند که تو اقدام زیرکانه به تولید 16 گیگ مشغول شده و توزیعش کرد. منم عشق 32 داشتم ولی 90 درصد قانع شدم که 16 بخرم گرچه قرمز روی مشکی رو زیاد دوست داشتم ولی خوب

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

سلام ضمن عرض خوش آمد گویی به دوست عزیز اول در مورد یوزرنیمت یکم حرف بزنیم اینکه دی جی مخفف disc jockey هستش کسی که Person who plays recorded music on radio or television or at a nightclub or other live venue حالا ببین می ارزه اسم مقدس مهدی پیش این کلمات بیاد!

نه این قیمتش یکم گرونه یعنی معتدل نشده پر پرش 350 تومن واسش خوبه ولی یه چیزی بگم
    چون مثل ایکه میزان واردات کم شده یه حدود نود و خورده ای درصد واردات گوشی کم شده احتمالا دیگه گیر نیاد یا اگه گیر بیاد جنس اولیه نباشه من خودم یکی درسته که بنظرم زیاد میاد ولی دو سه روز دیگه میگیرمش ان شاالله
    بجز دوربین
    از قیافه باحال و توپش بگو که واقعا من کشته مردشم
    تاچ خازنی و تاچ مقاومتی رو از یه نظر دیدن به نظرتون یکم دور از انصاف چیت بابا تاچ خازنی یه چیز دیگس یه فن آوردی جدیده. دیگه فشار دادن روی صفحه نمیخواد. فقط لمس کردن میخواد. قابلیت مولتی تاچ از قابلیت های این تکنولوژی خازنیه البته متاسفانه ایکس 6 نداره مولتی تاچ. فیدبک گوشی در مورد لمس صفحه واقعا عالیه. اگه در مورد صفحات خازنی و مقاومتی اطلاعات زیادی خواستین بفرمایین بدم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •