شما با اسب برو دمه دهنش e رو بزن تا بکشتش!
ولی
اگر از ترینر استفاده کردی و گزینه one hit kill رو انتخاب کردی بازی رو خراب کرده .![]()
شما با اسب برو دمه دهنش e رو بزن تا بکشتش!
ولی
اگر از ترینر استفاده کردی و گزینه one hit kill رو انتخاب کردی بازی رو خراب کرده .![]()
من نصب کردم ولی بازی یا فقط از بالای بال یا از پایین پایین نشون داده می شه سر همین قضیه نمیشه دید کی جلوته ؟
با اسب برو طرفشو دکمه ی اکشنو بزن. کارشو تموم میکنه
ببخشید اون قسمت که میرسی به به 1پل متحرکه که زیرش مذابه. یه ورش هست که باید باید اون دیوار که چیز قرمز رنگه!بستش باید با بمب بترکونیمیش!ولی مشعلی نزدیکش نیست چکار باید کرد؟!
![]()
ببخشید اون قسمت که میرسی به به 1پل متحرکه که زیرش مذابه. یه ورش هست که باید باید اون دیوار که چیز قرمز رنگه!بستش باید با بمب بترکونیمیش!ولی مشعلی نزدیکش نیست چکار باید کرد؟!
[
Last edited by khorh; 09-10-2010 at 14:53.
من اینجارو اینطوری ردش کردم:
پایین عکس سمت چپو ببین یه بمبه که تا بهش آتیش نخوره نمیترکه.درست؟
خب من این بمبو برداشتم چسبوندم نزدیک اون بمبه که آتیش داره و رو دیواره
بعدش همش از این بمبها پشت سر هم چسبوندم نزدیک بمبه که رو دیواره(مثل دومینو)
بعدش با اون تیغه که پرت میکنه زدم به بمبه که رو دیواره .اون که ترکید بقیه هم مثل دومینو پشت سر هم ترکیدند و راه باز شد.همین
خواهش رفیق.حالا تونستی ردش کنی؟
دوستان من یه جا گیر کردم اون قدرتی که باهاش میتونی از یه حفره وارد حفره دیگه بشی بدست اوردم ولی نمیدونم چیکرکنم البته منظورم اون موجود اهنی که نمیشه زدش و باید بری رو سرش چجوریشو نمدونم
Last edited by alex666; 09-10-2010 at 16:23.
خوب ببین این قدرت خیلی جاها به دردت میخوره این تورو از مکانی به مکان دیگه منتقل میکنه
مثلا بعضی جاها راهی به بالا نیست فقط ازین پنجره ها هستش
پس یکی پنجره دوربرخودت پیدا میکنی بعد شلیک میکنی بهش حفره میشه(اولش کارنمیکنه حفره ها همیشه باید دوتا باشن یکی مبدا و اون یکی مقصد)بعد هم به طرف اون یکی پنجره که بالا هستش و نمیتونی بری اونجا شلیک میکنی حفره باز میشه و میتونی عکس اونطرفش رو ببینی که کجا درمیای
وارد همینی که کنارت بود میشی وتمام اون بالا هستی...![]()
Last edited by rezadevilmaycry; 09-10-2010 at 16:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)