بهترین ال سی دی ها از بهترین ال ای دی های حاشیه ای ( دقت کنید : فول نگفتم ) ، کیفیت تصویر شامل دقت رنگها ، زاویه دید ، یکنواخت بودن صفحه و صد البته کیفیت صدا به دلیل ضخامت بیشتر بهتر و برتر هستند .
بهترین ال سی دی ها از بهترین ال ای دی های حاشیه ای ( دقت کنید : فول نگفتم ) ، کیفیت تصویر شامل دقت رنگها ، زاویه دید ، یکنواخت بودن صفحه و صد البته کیفیت صدا به دلیل ضخامت بیشتر بهتر و برتر هستند .
یعنی شما بین samsung 46c6900یا46b7000و46c650یا46b650
میگید ال سی دیه کیفیتش بالاتره(اگه اینه ledشد کشک چون اکثرا با حاشیه ledهستند)من لپ تاپم ledهستش لااقل از نظر شخصی خودم از lcdکیفیتش خیلی بالاتره
Last edited by aftab_azad20; 18-08-2010 at 12:23.
من هم اين حرف رو قبول ندارم. با چشم معمولي هم ميشه تشخيص داد كه ال اي دي كيفيتش خيلي بهتر از ال سي ديه.
البته فول ال اي دي كيفيتش بهتر از حاشيه ايه. ولي تو اون يه مورد آخرش اغراق كرده كه lcd بهتر از LED ....
شما چرا Full LED sharp نمي گيري؟ مدل LE700 ژاپني كيفيت بالا
توي قسمت گالري تصاوير همين فروم هم بچه ها عكسشو گذاشتن خفنگه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این شارپ 46داره؟
بله ايشون از كاربران ويژه سايت هستند و از همون سايت هايي كه ذكر كرد ند جمع اوري كردند ويكجا قرار دادند
32.40.46.52
منتها توي ايران من فقط 40 رو ديدم
و در مورد بحث شما هم قبلا كلي صحبت شده توصيه ميكنم ببينيد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه دوست عزيز
46 ال سي دي شارپ ميتوني تهيه كني
ولي 40 ال اي دي
آقاي تنها
لطفا براي نشونن دادن حسن كارتون وقتي در مورد شارپ يا سوني يا الجي و كلا هر چي لينك ميدين ازصفحه اي كه 4 تا ريويو منفيه لينك ندين
همون لينكو از صفحه اولش بذاريد.
آدم اون پيجي كه شما معرفي كردينو ميبينه ميگه عجب جنس مزخرفيه اين تلوزيونه
در حالي كه اينجوري نيست
با تشكر از شما كه اينقدر راهنمايي ميكنين![]()
-نه منظور خاصي نبود فقط چون بحث بود گفتم ميتونيد از اون صفحه ادامه بدين نظرات دوستان رو نه اينكه بنده كسي رو يا برندي رو تاييد يا رد كرده باشم![]()
سلام دوستان
لطفاً به من کمک کنید...
neopdp G11 وجود داره یا نه؟ واگه آره چه فرقی با G10 داره؟
منظورتون نسل هاي neopdp هست ؟
-تا جايي كه من ميدونم از نسل 12 به بعد neo pdp هستند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)