آقا من تا اونجایی دیدم که رفتن دنبال مامان بابای هما...بعدش دیگه چی شد؟
آقا من تا اونجایی دیدم که رفتن دنبال مامان بابای هما...بعدش دیگه چی شد؟
پس تکلیف این یارو که کتیبه رو میخواد چی میشه به نظر شما؟؟
بعدش رفت در خونه هما اینا ! هما اومد درو باز کرد ! بچه بود ! بعد این گفت هما تویی و بعد نشست که نمدونم باهاش چیکار کنه که سانسور شد (تموم شد ) !آقا من تا اونجایی دیدم که رفتن دنبال مامان بابای هما...بعدش دیگه چی شد؟
Last edited by امير موسر; 02-09-2009 at 23:01. دليل: که
ننه خاور هم فرحناز منافی ظاهره؛ تا هما صداش کرد گفت بله، شناختم صداشو![]()
این خانوم محترم که فرمودید کی هستن اونوخ؟
میشه یه عکس ازش بذاری؟
ببخشید دیگه چون اوّلین پستم تو اینجاس باید نظرمو بگم؛ به قول دوستان از زور بیکاری باید دیدش
راستی مگه نمیگه این خورشیدا طرف رو ۲۴ سال شوت میکنن اونور؟ خب با این اوصاف که محسن میآد ۶۴ و هما میره ۱۴۱۲ (یعنی ۴۸ سال فاصله!) شاید هم من اشتباه کردم
ضمناً این محسن برگشت ۶۴ رفت دم خونهی همایوناینا، زنگ زد؟ و مادر همایون از آیفون جوابشو داد؟ اون هم تو سال ۶۴؟ (اینو مطمئن نیستم، چون کامل ندیدم اونجاشو)
اين هما تو سال 88 چند سالش بود? تو 64 كه بهش مي خود 6 يا 7 باشه يعني تو 88 طرفاي 31 سالشه
خب این کتیبه جوریه که میری 24 سال بعد ...وقتی دوباره ازش استفاده میکنی برمیگردی به همونجا که ازش اومدی...ولی شما هم راست میگی...احتمال داره که اگه اینکارو کنن هما بره 1412 و محسن بره 64....چه حالی میدهراستی مگه نمیگه این خورشیدا طرف رو ۲۴ سال شوت میکنن اونور؟ خب با این اوصاف که محسن میآد ۶۴ و هما میره ۱۴۱۲ (یعنی ۴۸ سال فاصله!) شاید هم من اشتباه کردم
منظورتون اینه که تو اون سال آیفن نبوده یا منظور دیگه ایی داشتید...اگه این بوده منظورتون که آره اونا آیفن داشتن حالا نمیدونم تو اون زمان بوده یا نه....ولی اگه کلا میگید بازم آرهضمناً این محسن برگشت ۶۴ رفت دم خونهی همایوناینا، زنگ زد؟ و مادر همایون از آیفون جوابشو داد؟ اون هم تو سال ۶۴؟ (اینو مطمئن نیستم، چون کامل ندیدم اونجاشو)...رفت در خونشون و چون تو 88 گوشای مامان همایون ضعیف شده بود واسه همین داد زد
![]()
وقتی دوباره میاد سال 88 دیگه همه داستانشو باور میکنند.چون 24 سال قبلش یک بار براشون گفته و کسی باور نکرده. و بعد دوباره غیب میشه و 24 سال بعد که میاد پیش خانواده اش حرفهاشو باور میکنند.
Last edited by iman_s; 02-09-2009 at 23:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)