X10 گوشی جدید از سونی اریکسون خواهد بود با سیستم عامل آندروید
X10 گوشی جدید از سونی اریکسون خواهد بود با سیستم عامل آندروید
برو بچ عزيز دستو پاتو گم نكنين اما تمام سرويسهاي GPS كه توسط گارمين و تام تام روي تمام گوشي هاي مد بالاي شما داره ارئه ميشه قراره توسط گوگل اونم با تكنولوژي voice search بر روي اندرويد 2 ارائه بده اونم مجاني ! ( مجانيش خيلي مهمه )
يعنی کدومشون بهتره؟
2روز دیگه معرفی میشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امروز از نمایندگی شماره 2 پرشین تله کام پرسیدم گفت هفته دیگه میاریم....دعا کنید خالی نبسته باشه![]()
یه چند تا عکس از این گوشی زیبا :
برای دیدن تمام عکس ها :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
علی اچ دی2 هفته دیگه تو بازاره...ریچل تازه 2روز دیگه می خواد معرفی بشه....سونی رو که می شناسی تا بخواد یه گوش بده تو بازار آدمو جون به لب می کنه.
تا اون موقع اچ تی سی بی کار نمی شینه همین الان دراگون رو تو راه داره.
پست بالا:::::قابل توجه اونایی که می گفتن عین آجره یا اچ تی سی باید بره تو کار کامیون دماغ دار ....یا گذاشتم تو جیبم عین دفتر 100 برگ بود و.....![]()
من تو بعضی از تاپیکها خوندم که بچه ها راجع به رنگ 65k این گوشی ناراحت هستند . میخواستم بگم که اولا ویندوز فعلا همین مقدار تراکم رنگ رو ساپورت میکنه . دوما نمیدونم از چیش ناراحتن , وقتی ضعف خاصی رو با چشم نمیشه دید و با همین 65k رنگ تصویر رنگی زیبایی رو به ما میده پس چرا انقدر ایراد میگیرن . من با 16 میلیون رنگ سامسونگ جت حال نکردم چون خیلی پر رنگ و مصنوعی هست و به نظرم حتما باید تو تنظیمات رنگ گوشی رفت و تغییراتی ایجاد کرد . سامسونگی ها ناراحت نشن ها منظورم این بود که بچه ها بی دلیل از 65k ایراد نگیرن ;-)
به نظر من اگر از رو تجربه بخوای انتخاب کنی ویندوز موبایل بهتره . اما اگر بخوای تجربه تازه کسب کنی و حال و حوصله ور رفتن و سر و کله زدن با مشکلات و کمبود app و game رو دارید اندروید هم خوبه .
به نظر من اندروید حداقل 2 سال دیکه تازه میشه یه سیستم عامل کم دردسر . اونم به لطف open source بودنش ;-)
ولی iphone زود تر از اونی که فکرشو بکنی app و game امد واسش و موفق شد
پس اينم ميتونه اينطور باشه نه اينکه 2 سال !!
درسته ولی هنوزم که هنوزه با بلوتوث و رادیو FM مشکل اساسی داره . این که با یه سری برنامه بعضیا مشکل بلوتوث رو میگن حل شده فایده نداره . اندروید هم تقریبا همین مشکل رو داره که برای تبادل اطلاعات بلوتوث نداره .
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)