حله پس قبولین.
حله پس قبولین.
راهنمای انتخاب رشته دانشگاه سراسری سایت کانون برای من هنوزم کار نمیکنه
(فقط همون 2-3 ساعت اول کار میکرد)
عمران فکر نمیکنم ولی itاگه بومی استان تهرانی شاید
واسه منم کار نمیکنهراهنمای انتخاب رشته دانشگاه سراسری سایت کانون برای من هنوزم کار نمیکنه
(فقط همون 2-3 ساعت اول کار میکرد)
آره مال منم کار نمیکنه ، فقط یه چیزی میاد برای دانلود...
با firefox بازش کن
آره خودمم امید زیادی ندارم. البته خیلی دوست داشتم مکانیک پلی تکنیک رو بزنم که اونم با 660 نمیشه...
آره بومی تهرانم...
البته ریاضی ها میتونن از این لینک استفاده کنن (رتبتون رو با عوض کردن صفحه پیداکنید)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون از پاسخ شما
من یک دفترچه دانلود کردم بت نام
توضیحات و جداول رشته های تحصیلی علوم ریاضی و فنی
که ظرفیت و رشته های روزانه و پیام نور و غیر انتفاعی رو زده
خوب باید صبر کنیم فردا و روی سایت سازمان سنجش برویم و از اون جا از نرم افزار انتخاب رشته مجازی کمک بگیریم برای انتخاب رشته؟
بعدش که تصمیم رو گرفتیم.باید 14 مرداد بریم روی سایت سازمان سنجش و انتخاب رشته کنیم؟
خوب دیگه چیزی نمیخواد بخریم؟ یا ثبت نام جایی کنیم؟
باید صبر کنم تا چهار شنبه 14 مرداد؟
(ببخشید سوال زیاد کردم.شما گفتید از بالا بزنید و بیائین پائین. یعنی من مثلا رشته ای رو که میدونم هم نمیارم بزنم و همین طوری بیام تا انتخاب 100 ؟؟؟؟ مثل ازاد نیست که اگر انتخاب اول رو بزنی احتمال قبولی اونجا بیشتر هست؟ منی که میدونم کارشناسی نمیارم بزنم کارشناسی رو؟)
با 8000 زبان کجا می شه قبول شد، روزانه یا شبانه......
بچه ها کسی در مورد انتقالی گرفتن اطلاعاتی داره ؟ مثلا شرایطش چیه ؟ و ... ؟![]()
ببخشيدا ولي مرتيكه 7 خط تو ما رو گرفتي؟؟؟رياضي 80 فيزيك 92!!!!!!!!!!!!!!!!! خودتو زده بودي به موش مردگي حال ما رو عوض كني؟بيا خودم شيرينيت مي كنماوه ببخشيد يعني بت شيريني مي دم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)