انشالله همینطور باشه که میگی همه قبول بشن اگه قبول نشن خداینکرده میره 6 ماه دیگه
دم عیدی و هزار کار و درگیری اینم شده قوز بالا قوز![]()
انشالله همینطور باشه که میگی همه قبول بشن اگه قبول نشن خداینکرده میره 6 ماه دیگه
دم عیدی و هزار کار و درگیری اینم شده قوز بالا قوز![]()
این رو من هم شنیدم که میگن فرمالیته هستش
ولی این رو هم شنیدیم که خیلی ها افتادن![]()
دوستان فکر میکنم یه اشتباهی شده
من اصلا ثبت نام نکردم که امتحان بدم
من میخوام وارد دانشگاه علمی کاربردی بشم اونم میخواستم بدونم کی دوباره شروع به ثبت نام میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پودمانیش دفترچش هر 6 ماه میاد فکرک نم تو اردیبهشت ماه بیاد ولی پودمانی نرو که من رفتم پشیمونم حدودای ماه آبان دفترچه کنکوریش میاد اون رو بگیر شرکت کن
دوستان اینقدر نگران آزمون جامع نباشید.
اگر قبول شدید که احتمالش هم زیاده ولی اگر خدای نکرده هم قبول نشدید شما با قبولی در کنکوری که سازمان سنجش برگزار میکنه هم به مقطع بالاتر میتونید برید هم از آزمون جامع معاف خواهید شد. پ در هر صورت جای امیدواری وجود داره
شرط معافیت از آمون جامع
1-طرح کارآفرینی تصویب شده
2-قبولی در کنکور کاردانی به کارشناسی که از طرف سازمان سنجش برگزار میشه
یعنی کنکور کارشناسی ناپیوسته دولتی و کنکور کارشناسی ناپیوسته جامع علمی کاربردی که اگر قبول شدید از آزمون جامع معاف میشوید و میری به کارشناسی و از دست این پودمانی و آزمونش خلاص میشی
به همین خوشمزگی!!
کار افرینی که هیچ!شرط معافیت از آمون جامع
1-طرح کارآفرینی تصویب شده
2-قبولی در کنکور کاردانی به کارشناسی که از طرف سازمان سنجش برگزار میشه
یعنی کنکور کارشناسی ناپیوسته دولتی و کنکور کارشناسی ناپیوسته جامع علمی کاربردی که اگر قبول شدید از آزمون جامع معاف میشوید و میری به کارشناسی و از دست این پودمانی و آزمونش خلاص میشی
به همین خوشمزگی!!
قبولی در کنکور کارشناسی ناپیوسته کار انچنان اسانی هم نیست!هنوز تا 23 خیلی مونده بشینین بخونین!
دوستان اگر دفترچه کنکورش اونم ترمی اش بیاد اون ابان ماه امتحانش کی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن اگر پودمانی خواند میشه از معافیت سربازی استفاده کرد یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امتحانش که فکر کنم امسال اواخر دی برگزار شد.دوستان اگر دفترچه کنکورش اونم ترمی اش بیاد اون ابان ماه امتحانش کی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن اگر پودمانی خواند میشه از معافیت سربازی استفاده کرد یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه معافیت نداره باید کارت پایان خدمت داشته باشی معافیت فقط برای ترمیهاست.
تا دو و نیم پیش که من رفتم پودمانی اون موقع پایان خدمت نمیخواست ولی دوترم بعد من پایان خدمت شرط پودمانی شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)