من که 2 رنگ سیاه و نقره ای شو دیدم.
جک 3.5 میلیمتری نداره اما با 1500 تومن می تونی یک آداپتور تبدیل جک 3.5 میلیمتری واسش بخری و هر هدفونی که خواستیو بهش وصل کنی:
![]()
من که 2 رنگ سیاه و نقره ای شو دیدم.
جک 3.5 میلیمتری نداره اما با 1500 تومن می تونی یک آداپتور تبدیل جک 3.5 میلیمتری واسش بخری و هر هدفونی که خواستیو بهش وصل کنی:
![]()
بله تبدیل ـه
والا من 4 رنگشو دیدم
مشکی-نقره ای-سفید-صورتی
راستی این کیفی که میگید مخصوص استار هستش چه جوریه ؟ یعنی از این لپ تاپی های چرمی هستش ؟
از اینا رو میگم :
کیف واسه f480 رو تو بازار دیدم اما تست نکردم که ببینم اندازه استار هست یا نه.اگه کسی تونست و مسیرش خورد یک تستی کنه وبه ما هم بگه.
ولی عجب پانوراماهای باحالی می گیره کاملا اتوماتیک فقط می خواد شروع کنی من که تا حالا ندیده بودم شاید جدیدا همه اینجورین. آره؟
یکی از دوستان چند صفحه قبل یه لینک فیلم گذاشته بود که کیف فابریک رو نشون میداد
دقیقا اندازه خود گوش بود و پشتش و در قسمت دوربین باز بود که بشه راحت عکس گرفت
این عکسی که شما گذاشتی پشتش جلوی لنز دورین رو پوشانده
فکر کنم همین روزا کیف مخصوصسش هم میاد
آخه دیگه چی کار باید کرد میگن وقتی مادر نیست باید با نامادری ساخت
اما خدا کنه کیف مخصوصش زودتر ایران بیاد.
سلام من که موبایلم رو گرفتم از هند با کیف و قلمش بود تو همه کارتناش هست احتمالا تو ایران قبل از فروش همشون رو قاپیدن !!
اره کیف اصلی اش خیلی خوبه و جا واسه دوربین و اسپیکرش هم داره ولی موبایلم زبان فارسی نداره !!!!!!!
یه مشکل جدید :
بازی هایی که با شتاب سنج کار می کنن رو وقتی روش می ندازم برای اجرا تنها یه صفحه سفید میاد یعنی اجرا نمی شه !
کسی می دونه باید چیکار کنم ؟
high speed 3d و همون نقاله ای که واسه موبایل های با شتاب سنج هستن رو نصب کردم ولی نمی شه
راستی سرعت اینترنت و سرعت خود موبایل هم خوبه به غیر از برنامه ها و بازی های موبایل 40 تا بازی و برنامه خودم توش ریختم ولی سرعتش فعلا هیچ تغییری نکرده مثل اولش سریع هست و هنوز هم 70 ام بی خالی دارم
تا اونجایی که یادم هست تو سایت gsmarena زده بود که فقط شارژر سی دی و یو اس بی و هندس فری به غیر از گوشی و باطری توی جعبه هست در ضمن متعلقاتش فقط همین ها هست با توجه به اطلاعاتش
مبارک باشه میشه لینک برنامه ها یا بازی هایی رو که به مشکل خوردید رو بدید ما هم تست کنیم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)