تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 81 اولاول ... 2632333435363738394046 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 810

نام تاپيک: FIFA Manager 10

داره خودمونی میشه djsnowman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من امتحان کردم اول و نیمه فصل باز هم این قسمت غیرفعال هست و هیچ تیمی توش نیست.
    باید یا تیم ضعیفی باشید یا تیم قوی که بتونید با یک تیم بالاتر یا پایین تر از خودتون قرارداد ببندید یعنی یک تیم دسته یکی انگلیس با یک تیم تو لیگ برتر یا دسته یک یا دسته دو نمیتونه قرارداد ببنده

داره خودمونی میشه lampard_1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

جدی؟ برای من جلو میرفت ولی خیلی کند منتهی بعدش درست شد.نمیدونم چیگارش کنم.
    شما نباید دوباره بازی میریختی فقط کافی بود اسکریپ اصلی بازی را جایگزین کنی همین.همیشه یک بک آپ از این چیزیایی گه ریپلیس میکنی بپیر چون اینایی که برای آپلود میزارن خیلیاش مشکل داره.چقدر تایپ با لپ تاپ سخته.
    نمیدونستم چه جوری باید اسکریپت اصلی رو بریزم اما از من میشنوی اون اسکریپت جام جهانی رو نریز.یه اسکریپت داشت اون سایت که درسته مثل اون اسکریپت جام جهانیه مقدماتیش پلی آف نداره اما من اون رو ریختم و اون اصلا مشکلی نداشت و برنامه بازی هارو درست کرده بود

3. این کاربر از lampard_1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام به همه
    آقا مدیر اینجا کیه چرا جوابی نمیده آقا من 2 هفته یه سوال کردم آیا امکانش هست تمام پچها و کرکها رو تو اول این تاپیک بذاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

اگه نباشه جاش خالی می مونه Google Spider's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    گنبد

پيش فرض

امروز عصر بالاخره پچ ایران و آسیا تموم شد , اشکالات بازی هم برطرف شد فقط یک مشکلی هست اگر اسکریپت مقدماتی جام جهانی را بزارم از وسط ماه هفتم تا ماه نهم یعنی 2 ماه بازی کند میشه ولی بعدش سرعت بازی درست میشه ولی اسکریپتش واقعیه به جز یک بازی که تیم ملی همون اول بازی میکنه ولی اگر یک اسکریپت غیر واقعی بزارم سرعت درسته ولی واقعی نیست فقط همین مونده خودم همون واقعیه رو ترجیح میدم.اطلاعات کامل و عکسهای بازی را امشب و فردا میزارم تو وبلاگم و البته فردا میرم با شرکتا مذاکره کنم ببینم چی میشه اگر نشد خودم فروش اینترنتی میکنم
    اقا من کلا 4 ساله که این بازی رو میگیرم این بازی رو امسال نگرفتم . میترسیدم دوباره مثل قبل معتادش بشم.
    ولی با دیدن وبلاگ شما یهو مو های بدم سیخ شد. مخصوصا وقتی عکس فرهاد مجیدی و خسرو حیدری رو دیدم .
    اگه بشه کاری کرد که کل متن های بازی هم فارسی بشه دیگه عالی میشه.
    من حاضرم با کمک هم این کار رو انجام بدیم.
    اگه کلا فارسی بشه یه انقلاب توی این بازی به وجود میاد.
    البته برای همکاری با شما من تخصص خاصی توی ادیت بازی ندارم ولی هر کاری بتونم میکنم.
    Last edited by Google Spider; 19-01-2010 at 05:52.

6. این کاربر از Google Spider بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

معلومه که خیلی روی بازی کار کردی.وبلاگ را دیدم خیلی جالب بود
    یعنی تمام اطلاعات لیگهای دسته های پایین ایران را هم وارد کردی؟

راستی چندوقت کار برد؟چندکیلو کم کردی؟
    موفق باشی

8. این کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه danial86's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    اینجا

پيش فرض

یکی بیاد در مورد پچ 3 توضیح بده که آیا این پچ خیلی تغییرات ایجاد میکنه؟چیزهایی رو تو سایت خود بازی خوندم در مورد این پچ اما میخوام کسی که ریخته پچ رو توضیح بده.و آیا این پچ رو هم بریزیم باز باید کرک بریزیم؟و فایل کرکش رو به ما معرفی کنه.
    من که نصب نکردم ولی چیزی که هست هر پچ جدید کرک جدید مخواد پس تا کرک نیومده نصب نکن

داره خودمونی میشه lampard_1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

کسی نیست مشکل آنلاین بازی کردن این سری از منیجر رو حل کنه؟ یکی از تفاوتهای اصلیه منجر نسبت به سری های قبل اینه اونوقت ما بهش دسترسی نداریم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

چی شد پیج ایران امد

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

مرسی از لطف همه دوستان راستش من این کار را بیشترش را پارسال انجام دادم ولی چون آخرای فروردین تموم شد بیخیالش شدم و گذاشتم برای امسال
    امسال هم از روزی که بازی را گرفتم و البته دو هفته قبلش مداوم داشتم رو بازی کار میکردم و هر قسمتی که سایتای خارجی برای لیگشون درست می کردن من هم برای ایران درست کردم
    در مورد فارسی کردن بازی راستش را بخواهید من خیلی حال نمیکنم نه اینکه زبانم خیلی خوب باشه ولی دیگه عادت کردیم مثل گوشی میمونه من گوشیایی که زبانش فارسی به سختی میتونم باهاشون کار کنم ولی از یک نظر خوبه چون هم به قول یکی از دوستان یک انقلابی میشه تو این بازی و هم اینکه عده خیلی زیادی ازین بازی استقبال میکنن
    اتفاقا یک انجمن برزیلی این کار را انجام دادن ولی بصورت پولی بود دانلودش مگه اینکه از همون کسایی باشی که تو کار ترجمه کمک کردن حضور داشتن .ولی میشه فارسیش کرد
    اون اسکریپ جام جهانی هم اگر ممکن برام بفرستش البته من ـخرین اسکریپشو گرفتم و اون جواب داد و مشکلی نداشت ولی یکم سرعت میاد پایین منتهی قابل تحمل
    البته میتونم یکم بیشتر وقت بزارم و رو این اسکریپ کار کنم ولی راستش دیگه خسته شدم
    ببخشید اگر بد تایپ کردم چون سیستمم در راه منیجر شهید شد و فعلا با لپتاپ کار میکنم اینم کی بوردش مثل پی سیم راحت نیست
    راستی به نظر شما بهترین راه فروشش چیه
    یکی از رفیقام تو یکی از شرکتای بازی بود ولی متاسفانه گرفتنش و فعلا ازش خبری نیست کسی آشنایی داره
    یک چیز دیگه با اینکه تابلو من استقلالی دو آتیشم ولی همه چیز استقلال و پیروزی را مساوی گذاشتم فقط اوریج کل بازیکنان پیروزی بیشتر ولی استقلال اوریج تلنتش بیشتر و تعداد طرفدارای پیروزی از استقلال بیشترن عوضش طبق آمار یکی از این سایتا تا پایان نیم فصل اول آمار تماشاچیای استقلال بیشتر از پیروزی بود
    بودجه استقلال هم چون تو جام باشگاهاست از پبروزی بیشتره در غیر اینصورت مساوین و پرستیجاشونم یکی گذاشتم چون هر دو بازیکنا و مربیای در یک حد میگیرن.بعد استقلال تیم دوم من با اینکه ازش بدم میاد ولی بین بقیه تیم ها پرسپولیس چون تیم شهرمه

13. 2 کاربر از djsnowman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

البته اوریج یازده بازیکن سپاهان از همه تیم ها بالاتره چون همین طور هم بود و تماشاچیای تراکتور هم از همه تیم ها بالاتر بیشتر گداشتم

15. این کاربر از djsnowman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •