باید یا تیم ضعیفی باشید یا تیم قوی که بتونید با یک تیم بالاتر یا پایین تر از خودتون قرارداد ببندید یعنی یک تیم دسته یکی انگلیس با یک تیم تو لیگ برتر یا دسته یک یا دسته دو نمیتونه قرارداد ببنده
باید یا تیم ضعیفی باشید یا تیم قوی که بتونید با یک تیم بالاتر یا پایین تر از خودتون قرارداد ببندید یعنی یک تیم دسته یکی انگلیس با یک تیم تو لیگ برتر یا دسته یک یا دسته دو نمیتونه قرارداد ببنده
نمیدونستم چه جوری باید اسکریپت اصلی رو بریزم اما از من میشنوی اون اسکریپت جام جهانی رو نریز.یه اسکریپت داشت اون سایت که درسته مثل اون اسکریپت جام جهانیه مقدماتیش پلی آف نداره اما من اون رو ریختم و اون اصلا مشکلی نداشت و برنامه بازی هارو درست کرده بود
سلام به همه
آقا مدیر اینجا کیه چرا جوابی نمیده آقا من 2 هفته یه سوال کردم آیا امکانش هست تمام پچها و کرکها رو تو اول این تاپیک بذاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
اقا من کلا 4 ساله که این بازی رو میگیرم این بازی رو امسال نگرفتم . میترسیدم دوباره مثل قبل معتادش بشم.
ولی با دیدن وبلاگ شما یهو مو های بدم سیخ شد. مخصوصا وقتی عکس فرهاد مجیدی و خسرو حیدری رو دیدم .
اگه بشه کاری کرد که کل متن های بازی هم فارسی بشه دیگه عالی میشه.
من حاضرم با کمک هم این کار رو انجام بدیم.
اگه کلا فارسی بشه یه انقلاب توی این بازی به وجود میاد.
البته برای همکاری با شما من تخصص خاصی توی ادیت بازی ندارم ولی هر کاری بتونم میکنم.
Last edited by Google Spider; 19-01-2010 at 05:52.
معلومه که خیلی روی بازی کار کردی.وبلاگ را دیدم خیلی جالب بود
یعنی تمام اطلاعات لیگهای دسته های پایین ایران را هم وارد کردی؟
راستی چندوقت کار برد؟چندکیلو کم کردی؟
موفق باشی
من که نصب نکردم ولی چیزی که هست هر پچ جدید کرک جدید مخواد پس تا کرک نیومده نصب نکن
کسی نیست مشکل آنلاین بازی کردن این سری از منیجر رو حل کنه؟ یکی از تفاوتهای اصلیه منجر نسبت به سری های قبل اینه اونوقت ما بهش دسترسی نداریم
چی شد پیج ایران امد
مرسی از لطف همه دوستان راستش من این کار را بیشترش را پارسال انجام دادم ولی چون آخرای فروردین تموم شد بیخیالش شدم و گذاشتم برای امسال
امسال هم از روزی که بازی را گرفتم و البته دو هفته قبلش مداوم داشتم رو بازی کار میکردم و هر قسمتی که سایتای خارجی برای لیگشون درست می کردن من هم برای ایران درست کردم
در مورد فارسی کردن بازی راستش را بخواهید من خیلی حال نمیکنم نه اینکه زبانم خیلی خوب باشه ولی دیگه عادت کردیم مثل گوشی میمونه من گوشیایی که زبانش فارسی به سختی میتونم باهاشون کار کنم ولی از یک نظر خوبه چون هم به قول یکی از دوستان یک انقلابی میشه تو این بازی و هم اینکه عده خیلی زیادی ازین بازی استقبال میکنن
اتفاقا یک انجمن برزیلی این کار را انجام دادن ولی بصورت پولی بود دانلودش مگه اینکه از همون کسایی باشی که تو کار ترجمه کمک کردن حضور داشتن .ولی میشه فارسیش کرد
اون اسکریپ جام جهانی هم اگر ممکن برام بفرستش البته من ـخرین اسکریپشو گرفتم و اون جواب داد و مشکلی نداشت ولی یکم سرعت میاد پایین منتهی قابل تحمل
البته میتونم یکم بیشتر وقت بزارم و رو این اسکریپ کار کنم ولی راستش دیگه خسته شدم
ببخشید اگر بد تایپ کردم چون سیستمم در راه منیجر شهید شد و فعلا با لپتاپ کار میکنم اینم کی بوردش مثل پی سیم راحت نیست
راستی به نظر شما بهترین راه فروشش چیه
یکی از رفیقام تو یکی از شرکتای بازی بود ولی متاسفانه گرفتنش و فعلا ازش خبری نیست کسی آشنایی داره
یک چیز دیگه با اینکه تابلو من استقلالی دو آتیشم ولی همه چیز استقلال و پیروزی را مساوی گذاشتم فقط اوریج کل بازیکنان پیروزی بیشتر ولی استقلال اوریج تلنتش بیشتر و تعداد طرفدارای پیروزی از استقلال بیشترن عوضش طبق آمار یکی از این سایتا تا پایان نیم فصل اول آمار تماشاچیای استقلال بیشتر از پیروزی بود
بودجه استقلال هم چون تو جام باشگاهاست از پبروزی بیشتره در غیر اینصورت مساوین و پرستیجاشونم یکی گذاشتم چون هر دو بازیکنا و مربیای در یک حد میگیرن.بعد استقلال تیم دوم من با اینکه ازش بدم میاد ولی بین بقیه تیم ها پرسپولیس چون تیم شهرمه
البته اوریج یازده بازیکن سپاهان از همه تیم ها بالاتره چون همین طور هم بود و تماشاچیای تراکتور هم از همه تیم ها بالاتر بیشتر گداشتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)