تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 218 اولاول ... 263233343536373839404686136 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 2175

نام تاپيک: بحث و تبادل نظر در مورد سریع ترین, بهترین یا مناسب ترین هارد

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

نمی دونم چرا خیلی از کاربرا فکر می کنند Western Digital Green سرعتش کمه ! این هارد دیسک سرعت خوندنش دور و بر 100MB/s هست .درسته که از هارد های ۱۳۰ مگابایتی کند تره ولی اصلا سرعت کمی نیست و به نظر من به صدای کم و کم مصرفیش می ارزه !
    سرعت کمی نداره
    ولی اگه یه مدت از سیستم عامل استفاده نشه،هارد بنا به خصوصیت طراحی و صرف جویی در مصرف به حالت Idle میره که این مورد بشدت تو سرعت سیستم عامل موثره(تجربه شخصی خودم)

2. این کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سرعت کمی نداره
    ولی اگه یه مدت از سیستم عامل استفاده نشه،هارد بنا به خصوصیت طراحی و صرف جویی در مصرف به حالت Idle میره که این مورد بشدت تو سرعت سیستم عامل موثره(تجربه شخصی خودم)
    متشکرم ...اگه اینطور باشه کاملا حق با شماست
    ولی آیا امکانش هست که این زمان رو زیاد تر کرد ؟ ED برنامه ای برای این کار ساخته یا نه ؟

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

ولی آیا امکانش هست که این زمان رو زیاد تر کرد ؟ ED برنامه ای برای این کار ساخته یا نه ؟
    راجع به نرم افزار خبر ندارم
    ولی کلا خصوصیت این هارد این هست و نمیشه برای این خصوصیتش بهش خرده گرفت!

5. این کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

چند صفحه آخر رو خوندم اما انگار خبری از Seagate Momentus XT نیست. این هارد از 4 گیگ SSD برای لود سریعتر برنامه ها و همچنین بوت سیستم استفاده میکنه.

در بنچ مارکهایی که گرفته شده حتی از هارد دسکتاپ 10000rpm هم سریعتره اما در کل به یک هارد SSD نمیرسه. طبق گفته Seagate این هارد 80 درصد از یک هارد معمولی با سرعت 7200rpm سریعتره.

من تصمیم گرفتم یک 500 گیگش رو برای لپ تاپم بگیرم. الان دارم از 5400rpm استفاده میکنم. اگر کسی نظر و یا تجربه ای از این هارد داره خوشحال میشم راهنمایی کنه.

تست این هارد رو با 3 هارد دیگه که به صورت تصویری مقایسه شده میتونید از لینک زیر ببینید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این هم ریویوی کامل با کلی بنچ مارک... پایین هر صفحه که رسیدید Next رو بزنید تا برسید به بنچ مارکها...

کد:
    عکس چند تا از بنچ مارکهاش...توضیح. در دوحالت معمولی و raid0 امتحان شده.

Last edited by M E H R A N; 24-07-2010 at 03:44.

7. 2 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

چند صفحه آخر رو خوندم اما انگار خبری از Seagate Momentus XT نیست. این هارد از 4 گیگ SSD برای لود سریعتر برنامه ها و همچنین بوت سیستم استفاده میکنه.
    تو بازار موجوده؟
    قیمتش چنده؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

تو بازار موجوده؟
    قیمتش چنده؟
    نمیدونم ایران اومده باشه یا نه. اما اینجا که هست و گیر میاد. البته مثل هاردای معمولی هر فروشگاهی نداره و باید یکم دنبالش بگردی.
    من از اینترنت سفارش دادم . به قیمت ایران تقریبا شد 170 تومن.

یک WD Scorpio Black 500 GB 7200rpm SATA/300 16MB هم قیمتش 94 تومن میشه. اینو گفتم که خودتون مقایسه کنید.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

نمیدونم ایران اومده باشه یا نه. اما اینجا که هست و گیر میاد. البته مثل هاردای معمولی هر فروشگاهی نداره و باید یکم دنبالش بگردی.
    من از اینترنت سفارش دادم . به قیمت ایران تقریبا شد 170 تومن.

یک WD Scorpio Black 500 GB 7200rpm SATA/300 16MB هم قیمتش 94 تومن میشه. اینو گفتم که خودتون مقایسه کنید.
    گمان نکنم تو ایران اومده باشه
    و اگه هم بیاد احتمالا بالای 200 خواهد بود که با این هزینه میشه یک SSD با ظرفیت 32 گیگ برای نصب سیستم عامل و یه هارد 500 گیگ گرفت که احتمالا پرفمنس بالاتری نسبت به این هارد بده

11. 2 کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در بنچ مارکهایی که گرفته شده حتی از هارد دسکتاپ 10000rpm هم سریعتره اما در کل به یک هارد SSD نمیرسه. طبق گفته Seagate این هارد 80 درصد از یک هارد معمولی با سرعت 7200rpm سریعتره.

من تصمیم گرفتم یک 500 گیگش رو برای لپ تاپم بگیرم. الان دارم از 5400rpm استفاده میکنم. اگر کسی نظر و یا تجربه ای از این هارد داره خوشحال میشم راهنمایی کنه.

تست این هارد رو با 3 هارد دیگه که به صورت تصویری مقایسه شده میتونید از لینک زیر ببینید.

کد:
    این هم ریویوی کامل با کلی بنچ مارک... پایین هر صفحه که رسیدید Next رو بزنید تا برسید به بنچ مارکها...

کد:
    عکس چند تا از بنچ مارکهاش...توضیح. در دوحالت معمولی و raid0 امتحان شده.

این هارد تو دبی به پول خودمون چیزی حدود 185 تومان قیمت داشت
    برای لپتاپ انتخاب خوبی بنظر میاد

13. 2 کاربر از alpha007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

گمان نکنم تو ایران اومده باشه
    و اگه هم بیاد احتمالا بالای 200 خواهد بود که با این هزینه میشه یک SSD با ظرفیت 32 گیگ برای نصب سیستم عامل و یه هارد 500 گیگ گرفت که احتمالا پرفمنس بالاتری نسبت به این هارد بده
    سلام عزیز.
    راستش من این هارد رو برای لپ تاپ میخوام. در مورد پرفورمنس خب مسلمه که یک هارد SSD کجا و این کجا. در این مورد که اصلا بحثی نیست. اما هاردهای SSD نسبت به ظرفیتی و قیمتی که دارند فعلا اصلا مناسب کار من نیستند. مگر اینکه پولای قلکم رو زیاد کنم تا بشه با همین کانفیگی که گفتید لپ تاپ رو بروز کنم. اما قعلا توانم نمیرسه.

البته باید این رو هم در نظر بگیریم که کم لپ تاپی پیدا میشه که بشه از 2 تا هارد استفاده کرد. اما خوشبختانه لپ تاپ من جای دو تا هارد داره و میشه به فکر یک SSD برای نصب ویندوز و برنامه ها بود.

این هارد تو دبی به پول خودمون چیزی حدود 185 تومان قیمت داشت
    برای لپتاپ انتخاب خوبی بنظر میاد
    ممنون عزیز. سفارش دادم. منتظرم به دستم برسه و جاشو با یکی از هاردهای لپ تاپ عوض کنم. امیدوارم که تغییر چشم گیری رو توش ببینم. هر چند که اینقدر تعریف ازش تو اینترنت و انجمن ها شنیدم که فکر نمیکنم تاثیر گذار نباشه . مخصوصا استفاده از 4 گیگ SSD در لود سرعتر برنامه ها و ویندوز خیلی میتونه تاثیر گذار باشه.

15. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

این هارد چطور SSD داخلی رو مدیریت می کنه ؟
    SSD رو به صورت یک درایو دیگه نشون میده یا قسمتی از هارد یا اینکه خودش قسمت های پر استفاده تر هارد رو می بره رو SSD ؟ (lمثل کش !)

متشکرم

17. این کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •