بازی همه تک دی وی دی هست؟ واسه من 2 تا دیوی دی داره ، توی دی وی دی دومشم کلی ماشین داره ، ولی هارد ندارم که بریزم![]()
بازی همه تک دی وی دی هست؟ واسه من 2 تا دیوی دی داره ، توی دی وی دی دومشم کلی ماشین داره ، ولی هارد ندارم که بریزم![]()
الان خودت محمد درصد سختیه بازی رو روی چند گذاشتی ؟؟
آدرسش رو برای منم پ.خ کن بی زحمت.
من رو نرمال هم بازی میکنم کلا درصدی که پایین زده چون دست کاری کردم چندتا گزینه دیگه رو 35 % تا 40 %
میخوام شروع کنم برم رو هارد![]()
الان دیگه مسابقات R2 ها رو دارم میرم ....
نه 2 دی وی دی ! جدیدا هم یه پک اومده کلی ماشین جدید اضافه شدهبازی همه تک دی وی دی هست؟
ها این من از همون اول رفتم رو هارد....من رو نرمال هم بازی میکنم کلا درصدی که پایین زده چون دست کاری کردم چندتا گزینه دیگه رو 35 % تا 40 %
میخوام شروع کنم برم رو هارد![]()
الان دیگه مسابقات R2 ها رو دارم میرم ....
کلی کیف میده رو این درجه هم باز اسونه کلا رو این درجه هم ماشین ها عقب می مونن
و جابه جایی های کمی صورت میگیره که هیجان میاد پایین..
سلام...دوستان کسی میدونه این بازی رو چطور میشه دو نفره split screen بازی کرد...اینطور که شنیدم منوی شروع بازی باید سه قسمت داشته باشه:
forza motorsport 3
xbox live
free play
که برای دونفره باید بری بخش آخر..ولی منوی من فقط یک option داره اونم forza motorspot!!..
دی وی دی دوش خرابه نتونستم نصب کنم..از اون نیست؟
نه از نمیتونه باشه اون فقط چند تا ماشین اضافه میکنه..
یعنی چه چطور فقط اون اپشن رو داره...واسه دو نفری هر دو دسته ساین این کنید یعنی روشن بعد راحت بزنین اسپین اف بازی کنید.
میشه دقیقا بگید از چه مسیری میرید تو بخش دو نفره؟ همونطور که گفتم برای من توی صفحه اول فقط forza motorsport میاد که با انتخابش مستقیم میره رو انتخاب ماشین و ریس!!
آقا این بازی 2 نفره داره؟؟بخرمش؟: دی
بله میشه بخرش......
Hell YeaH : دیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از حدود 150 ساعت بازی که 121 ساعتش در حال رانندگی بودیم بازی دیشب به اتمام رسید : دی خدا بود بهترین ریسینگ که تو عمرم بازی کردم همه چیز داشت .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)