دیروز یه تماس با جمهوری داشتم طرف گفت هفته دیگه v10 قابل خریده.
دیروز یه تماس با جمهوری داشتم طرف گفت هفته دیگه v10 قابل خریده.
منم از مدل اسیاییش بیشتر خوشم اومد
به نظر شما دوستان همین اول که اومد بخریم یا یه یکی دوماه صبر کنیم قیمتش پایین تر بیاد
خوب معلومه دوست عزیز اگه زیاد عجله نداری، یه چند ماهی صبر کن تا نوبریش بگذره اونوقت با قیمت پائین تری میتونی بخری.
اگه می بینی 100 200 تومن ارزش یکی دو ماه صبر کردن رو داره صبر کن , البته اگر کم بشه که احتمالش 50 به 50 است . ولی مطمنن بعد چند ماه یه کاهش 100 150 200 تومنی پیدا میکنه , انتظار افت های 600 700 نداشته باش .
تعرفه واردات گمرکی تلویزیون های صفحه تخت تو ایران برای هر تلویزیون 35 درصد هست ,
1.450 قیمت جهانی این مدل + 35 درصد هزینه گمرکی چیزی حدود 500 تومن میشه =1950
15 الی 20 درصد سود نمایندگی میشه 400 تومن + 1950 , قیمت تمام شده 2350 در حالتی نرمال
نمایندگی هم بخواد اگر کم کنه قیمت تلویزیونی رو از اون سود خودش میزنه .
البته نکته مهمی که باید توجه داشت نمایندگی مثل بانیان قیمت تک فروشی خرید نمیکنه و پایین تر 1.450 واسش در میاد . در اصل نمایندگی بالا 30 درصد سود داره,من بر مبنا قیمت جهانی خرید مشتری ذکر کردم .
کلا 50 درصد سود رو جنسی تو هیچ جا دنیا امکان پذیر نیست جز کشور ایران![]()
Last edited by Ami R 940; 06-10-2009 at 13:47.
اگه نهایت بخواد 200 تومن افت کنه که نمی ارزه چند ماه صبر کنی و اگه صبر کنم دمه عید میشه قیمتا میره بالا
البته من از طریق کار بابام میخوام وام بگیرم دو میلیونشو میدن بقیشم خودم میدم اون دومیلیون الان یادم نیست چقدر میکشن روش ولی خوبی که داره تو 40 قسط واز دم قسط هستش
پس منم تا کارایه اداریش و پیش فاکتورشو بکنم بعده یه هفته که اومد به امید خدا میخرم
من فقط جا داره اینجا از امیر اقایه گل(Ami R 940) تشکر کنم
که باعث شد من نرم 4.5 میلیون پوله سونی بدم و الان هم کامپوترمو عوض میکنم هم تلویزیون میخرم
من قصد دارم برایه سینمایه خانگی pt875رو بخرم نظرتون چیه البته من میدونم rs7 پایونیر چیزه خوبیه ولی به خاطره اینکه بیسیم نیست نمی تونم بخرم و به قوله یه بنده خدایی تو همین انجمن باید خانم خونه هم پسند کنه وگرنه...
و یه کم قیافشو میشد بهتر از این طراحی کنن ولی خوب نکردن
قیمته pt 875 میدونید چنده؟
Last edited by amirspl; 06-10-2009 at 16:42.
خواهش می کنم داداش گل![]()
واس سینما خانگی چقدر بودجه در نظر گرفتی , من جای شما بودم زیر 1 میلیون یا rs7 رو انتخاب می کردم یا می رفتم سراغ اسپیکر های LOGITECH (سینما خانگی نیست فقط اسپیکر) اسپیکر های LOGITECH جزو با کیفیت ترین و گرون ترین اسپیکر های دنیاس ,و البته نمی دونم محصولات حرفه ای جدیدش وارد ایران شده یا نه با توجه به قیمتش زیاد استقبال نمیشه تو ایران , یه سر بزن مجتمع پایتخت تو میرداماد باید اونجا باشه محصولات این برند .
875 نمی دونم وارد ایران شده یا نه , این مشخصاتش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Ami R 940; 07-10-2009 at 11:10.
مرسی , البته این مدل g10 هست نه v10 .
امیر اقا من rs7 رو گفتم برایه چی نمی تونم بگیرم و اینکه خانواده قیافشو پسند نکردن و بلندگوهایه ساروندش پایه دار نیست
من الان خونه بابامم وگرنه فردا روزی ... شدیم زن گرفتیم برایه خونه خودم سیستم حرفه ای جم میکنم چون تو سیستم های ماشینم عاشقه برند هایه حرفا ای هستم و میدونم تفاوت یه برند تجاری با حرفا ای چی هست
برایه لاجیتک ترجیح میدم همون سینمایه خانگی بگیرم البته من برایه کامپیوتره خودم logitech Z2300 رو دارم 200 وات هست ولی کیفیت فوق العاده ای داره من همیشه به لاجیتک ارادت داشتم البته یکی از دوستام z5500 رو داره الحق که یه شاهکاره بس کیفیت داره
قیمته pt875 برام مهم نیست از لحاظ کارایی چجوریه و اگه این مدل تو ایران نبود من چی بگیرم از همین پاناسونیک البته با همین شکل و قیافه 875
البته برایه موزیک گوش کردن نمی خوام فقط میخوام باهاش فیلم ببینم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)